Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2. Hafta: Beşiktaş - Trabzonspor | 22 Ağustos Cumartesi - 21.45

Llama

Öne çıkan mesajlar

Devre arası bir twit attım. İki maçta toplam 90 dakika gösterdi ki Q7-Töre'nin birlikte oynadıkları her an bu takıma fayda yazması imkansız diye. Yine aynısı olduğu yetmediği gibi değişiklik olmadığından bir de 10 kişi kaldık...

Töre ekstrem kötüydü. Geçen maç Q7 çıkınca gayet iyi oynamıştı ama bugün resmen üstüne sorumluluk yüklenince kalp krizi geçiren organizatör gibi dolandı ortalıkta ağzımıza sıçtı...

Quaresma içinde resmen "unutanlar için ricardo" bölümü gibi bir şeydi. Adam bu yani, attığı golü görüyorsun sonra aldığı kartı ve atılma şeklini vs. görüyorsun...

Umarım bu maç öğretici olur. Mersin maçından bir şeyler öğrenenler ve dersine iyi çalışanları gördük. Pure hücum kafasından uzaklaşamayan ŞG'nin eline bayağı verildi. Quaresma'yı riske etmeyip Necip erkenden alıp Oğuzhan'ı öne çekseydi ya da Sosa'yı alsaydı şuan başka bir skoru konuşuyor olabilirdik...

Neyse sağlık olsun. Maçtan önce zaten izlediğim ekibe kötü hissediyorum diyordum da böyle salakça yenilmeyi beklemiyordum. Gollü beraberlik falan bekliyordum aq...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir mal tore o kadar kotu dokunuyor ki sag ayagiyla , top yarim metre gerisine dusuyor , sonra hay hamuna diyip tekrar topu cekiyim derken trabzonlular dolusuyor kaleye, o arada yalandan bir de vurus yapiyor , kaleciyi gecse bile kalede 3 kisi var.

Cenk de bir forvete gore asiri comert, kaleciyle karsi karsiya vurabilirdi pas yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Robert_Poche said:

Catze said:

Robert_Poche said:

kotu oynamadık, hakem demek artık sıktı, gs-fb lobisi bizde olmadıkça, stadımız olmadıkça daha böyle çok kırmızı yeriz.

adam freekick atarken düdügü beklemedi diye sarı kart gördü.

Ahahaha ya ne olacaktı. Sırtını mı sıvazlayacaktı hakem kardeş ben sana düdüğü bekle dedim ama sen dinlemedin vurdun diye?

kuraldan tam emin değilim ama bir futbolcunun oyundan atılması için pek yeterli gelmedi bana. hakem sarıyı verdikten sonra kırmızı olduğunu anlayınca yüzü düşüyor zaten.

applela bi akrabalık falan var mı :D yeterli gelmemiş miş, tabi abi çok haklısın zaten palabıyık orda beyler bi saniye deyip telefon etmeliydi sana abi verelim mi sarı napalım diye. adam quaresmanın gözüne gözüne düdüğü göstermiş bekle demiş dönmüş arkasını daha barajı sayıyor bi bakıyor top gidiyor üstünden oyuncular koşturuyor falan... zaten daha 30. dakikada çift girdiği pozisyonda atılması lazımdı, üzerine bi yarım saat daha oynayıp nizami olmayan bir de gol attı buna bile dua edin bence sfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Robert_Poche said:

Catze said:

Robert_Poche said:

kotu oynamadık, hakem demek artık sıktı, gs-fb lobisi bizde olmadıkça, stadımız olmadıkça daha böyle çok kırmızı yeriz.

adam freekick atarken düdügü beklemedi diye sarı kart gördü.

Ahahaha ya ne olacaktı. Sırtını mı sıvazlayacaktı hakem kardeş ben sana düdüğü bekle dedim ama sen dinlemedin vurdun diye?

kuraldan tam emin değilim ama bir futbolcunun oyundan atılması için pek yeterli gelmedi bana. hakem sarıyı verdikten sonra kırmızı olduğunu anlayınca yüzü düşüyor zaten.

applela bi akrabalık falan var mı :D yeterli gelmemiş miş, tabi abi çok haklısın zaten palabıyık orda beyler bi saniye deyip telefon etmeliydi sana abi verelim mi sarı napalım diye. adam quaresmanın gözüne gözüne düdüğü göstermiş bekle demiş dönmüş arkasını daha barajı sayıyor bi bakıyor top gidiyor üstünden oyuncular koşturuyor falan... zaten daha 30. dakikada çift girdiği pozisyonda atılması lazımdı, üzerine bi yarım saat daha oynayıp nizami olmayan bir de gol attı buna bile dua edin bence sfdsf

yok ya kart haklı da işte insan üzülüyor, çok ucuz geldi ilk gördüğümde.

golümüzde de top durmadan başlatılmış, yine de yılın golünü attı adam aptalca atılmadan önce :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi cenkin pozisyon dirsek degil ya. omuz koyuyor adam, tamamen mustafa yumlunun atlamasına faul caldı zaten.
aynısını ersan adamın iki ayağı arasında yere basınca dokunmadan atlayan yusuf erdoğan için de çaldı.
hareketli topu görmedi gol verdi
gomez suratına yumruk yedi topsuz alanda görmedi.
motta'ya sarı çıkarttığı pozisyonun 1e1 aynısını erkan yaptı sarı vermedi,üstüne hızlı hucumu kesti faul calmadı mal.
baya baya kördü yani.

1.dk'da ozzy ceza sahasına girerken 2 kişi sırtından itti devam dedi, sonra 10dk içinde 4-5 tane öyle faul caldı,olcay yarım saniye adamın koluna dokununca falan.
kötü niyetli değil rezil kötü bir hakemdi.
ki ben bu adamı geçen sene beğenirdim yani cok iyi maçları olmuştu, bişey olmus tatilde.

quaresmanın girişi de sarı ayrıca. adam topu gözeterek hamle yapıyor,topla karışık adamı alıyor,gelişi sarı zaten sdasf
Sosyal ağlarda paylaş

abi töre nin pozisyonunda o topu niye çekersin sen, yaa çok basit halısahada bile o top çekilmez hafifçe tokatlanır top kaleye girer. bu nası bi futbol zekasıdır ya. dün geceden beri onu düşünüyorum 10 defa aynı pozisyon yaşansın en amatör adam o topu gelişine kaleye gönderir, topu stop edip çekmek nedir abi. offff
Sosyal ağlarda paylaş

Hacı illa kontrol edeceksen de solunun dışıyla falan kontrol et. Hızlı atakta kontrol nedir ya

rüyama girdi dün gece çekmeye çalıştığı pozisyon ak...

neyse bu maç eğitici olsun töre - quaresma'nın birlikte sahada olmayacağı en iyi şekilde gözükecek. Üstüne bir de gelecek maç zaten zoraki öyle olacağından ve iddia ediyorum farkla kazanacağımızdan iyice kafalara yer eder umarım...
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

abi töre nin pozisyonunda o topu niye çekersin sen, yaa çok basit halısahada bile o top çekilmez hafifçe tokatlanır top kaleye girer. bu nası bi futbol zekasıdır ya. dün geceden beri onu düşünüyorum 10 defa aynı pozisyon yaşansın en amatör adam o topu gelişine kaleye gönderir, topu stop edip çekmek nedir abi. offff

malesef silahla adam tehdit etmek yerine biraz oyun zekasını geliştirseydi şuan beşiktaşın galibiyetini konuşuyor olurduk.

teşekkürler töre
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...