Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Devre arası bir twit attım. İki maçta toplam 90 dakika gösterdi ki Q7-Töre'nin birlikte oynadıkları her an bu takıma fayda yazması imkansız diye. Yine aynısı olduğu yetmediği gibi değişiklik olmadığından bir de 10 kişi kaldık... Töre ekstrem kötüydü. Geçen maç Q7 çıkınca gayet iyi oynamıştı ama bugün resmen üstüne sorumluluk yüklenince kalp krizi geçiren organizatör gibi dolandı ortalıkta ağzımıza sıçtı... Quaresma içinde resmen "unutanlar için ricardo" bölümü gibi bir şeydi. Adam bu yani, attığı golü görüyorsun sonra aldığı kartı ve atılma şeklini vs. görüyorsun... Umarım bu maç öğretici olur. Mersin maçından bir şeyler öğrenenler ve dersine iyi çalışanları gördük. Pure hücum kafasından uzaklaşamayan ŞG'nin eline bayağı verildi. Quaresma'yı riske etmeyip Necip erkenden alıp Oğuzhan'ı öne çekseydi ya da Sosa'yı alsaydı şuan başka bir skoru konuşuyor olabilirdik... Neyse sağlık olsun. Maçtan önce zaten izlediğim ekibe kötü hissediyorum diyordum da böyle salakça yenilmeyi beklemiyordum. Gollü beraberlik falan bekliyordum aq... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 http://img.hurriyet.com.tr/_np/5057/30945057.jpg daha güzeli geldi, ehua bu gol değil seyretmeyen için bir daha söyleyim. 2.resim http://img.hurriyet.com.tr/_np/4539/30944539.jpg 3. resim http://img.hurriyet.com.tr/_np/4538/30944538.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Aq sanki sağ ayağı protez geri zekalının niye dokunmadıysa gelişine... Resmen kırılma noktasıydı maçın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 3. Resme bakın yav at gibi gelmiş adamlar. İlk ve Üçüncü resim yan yana çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 tsubasadaki gibi defansa gelmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 serjuhan said: 3. Resme bakın yav at gibi gelmiş adamlar. İlk ve Üçüncü resim yan yana çok iyi. abi harbiden arada 2. spoileri açmadan 3ü açınca adamlar topluca blink atmış gibi duruyor ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Hayir mal tore o kadar kotu dokunuyor ki sag ayagiyla , top yarim metre gerisine dusuyor , sonra hay hamuna diyip tekrar topu cekiyim derken trabzonlular dolusuyor kaleye, o arada yalandan bir de vurus yapiyor , kaleciyi gecse bile kalede 3 kisi var. Cenk de bir forvete gore asiri comert, kaleciyle karsi karsiya vurabilirdi pas yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Aa yenilmisiz sdgdf Haftaya 4 atar unuturuz napalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 abi adam error vermiş ya ahahaahah http://www.ligtv.com.tr/haber/cik-erkan-cik-cektigi-fuzeyi-tahmin-etti ulan araba falan da mı kullanmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Robert_Poche said: Catze said: Robert_Poche said: kotu oynamadık, hakem demek artık sıktı, gs-fb lobisi bizde olmadıkça, stadımız olmadıkça daha böyle çok kırmızı yeriz. adam freekick atarken düdügü beklemedi diye sarı kart gördü. Ahahaha ya ne olacaktı. Sırtını mı sıvazlayacaktı hakem kardeş ben sana düdüğü bekle dedim ama sen dinlemedin vurdun diye? kuraldan tam emin değilim ama bir futbolcunun oyundan atılması için pek yeterli gelmedi bana. hakem sarıyı verdikten sonra kırmızı olduğunu anlayınca yüzü düşüyor zaten. applela bi akrabalık falan var mı :D yeterli gelmemiş miş, tabi abi çok haklısın zaten palabıyık orda beyler bi saniye deyip telefon etmeliydi sana abi verelim mi sarı napalım diye. adam quaresmanın gözüne gözüne düdüğü göstermiş bekle demiş dönmüş arkasını daha barajı sayıyor bi bakıyor top gidiyor üstünden oyuncular koşturuyor falan... zaten daha 30. dakikada çift girdiği pozisyonda atılması lazımdı, üzerine bi yarım saat daha oynayıp nizami olmayan bir de gol attı buna bile dua edin bence sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=gbgHjnvlS2E querasma bıraktığı yerden devam etmiş :) yalnız onur'u pek sağlıklı bulmuyorum, bu kadar atarlı bir kaleci olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Cavanda nasil bir adamdir oyle.Adam , Q7 den bile daha hizliydi.Daha 24 yasinda.Ben asiri begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Liebe said: Robert_Poche said: Catze said: Robert_Poche said: kotu oynamadık, hakem demek artık sıktı, gs-fb lobisi bizde olmadıkça, stadımız olmadıkça daha böyle çok kırmızı yeriz. adam freekick atarken düdügü beklemedi diye sarı kart gördü. Ahahaha ya ne olacaktı. Sırtını mı sıvazlayacaktı hakem kardeş ben sana düdüğü bekle dedim ama sen dinlemedin vurdun diye? kuraldan tam emin değilim ama bir futbolcunun oyundan atılması için pek yeterli gelmedi bana. hakem sarıyı verdikten sonra kırmızı olduğunu anlayınca yüzü düşüyor zaten. applela bi akrabalık falan var mı :D yeterli gelmemiş miş, tabi abi çok haklısın zaten palabıyık orda beyler bi saniye deyip telefon etmeliydi sana abi verelim mi sarı napalım diye. adam quaresmanın gözüne gözüne düdüğü göstermiş bekle demiş dönmüş arkasını daha barajı sayıyor bi bakıyor top gidiyor üstünden oyuncular koşturuyor falan... zaten daha 30. dakikada çift girdiği pozisyonda atılması lazımdı, üzerine bi yarım saat daha oynayıp nizami olmayan bir de gol attı buna bile dua edin bence sfdsf yok ya kart haklı da işte insan üzülüyor, çok ucuz geldi ilk gördüğümde. golümüzde de top durmadan başlatılmış, yine de yılın golünü attı adam aptalca atılmadan önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 quaresmanın atılması maçtaki tek doğru kararı falan olabilir hakemin, her adımında hata yapan bir hakem olabilir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 evet ilk yarıda quaresmaya kırmızı vermemesi, cenkin dirseğine kart çıkmaması ve o ceza sahasındaki çekip yere indirmesinin gözden kaçması gibi hataları oldu. yeteeeerrr yıldırım demirören yeeetteeerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 abi cenkin pozisyon dirsek degil ya. omuz koyuyor adam, tamamen mustafa yumlunun atlamasına faul caldı zaten. aynısını ersan adamın iki ayağı arasında yere basınca dokunmadan atlayan yusuf erdoğan için de çaldı. hareketli topu görmedi gol verdi gomez suratına yumruk yedi topsuz alanda görmedi. motta'ya sarı çıkarttığı pozisyonun 1e1 aynısını erkan yaptı sarı vermedi,üstüne hızlı hucumu kesti faul calmadı mal. baya baya kördü yani. 1.dk'da ozzy ceza sahasına girerken 2 kişi sırtından itti devam dedi, sonra 10dk içinde 4-5 tane öyle faul caldı,olcay yarım saniye adamın koluna dokununca falan. kötü niyetli değil rezil kötü bir hakemdi. ki ben bu adamı geçen sene beğenirdim yani cok iyi maçları olmuştu, bişey olmus tatilde. quaresmanın girişi de sarı ayrıca. adam topu gözeterek hamle yapıyor,topla karışık adamı alıyor,gelişi sarı zaten sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 hakem bildiğin bok gibiydi ya. maçın başında zaten bi saçmaladı, sonradan toparlar dedim de iyice bok etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 abi töre nin pozisyonunda o topu niye çekersin sen, yaa çok basit halısahada bile o top çekilmez hafifçe tokatlanır top kaleye girer. bu nası bi futbol zekasıdır ya. dün geceden beri onu düşünüyorum 10 defa aynı pozisyon yaşansın en amatör adam o topu gelişine kaleye gönderir, topu stop edip çekmek nedir abi. offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Bişey yapmasına da gerek yok, ayağına çarptırsa yeter, vurmasa bile olurmuş sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Liebe said: abi adam error vermiş ya ahahaahah http://www.ligtv.com.tr/haber/cik-erkan-cik-cektigi-fuzeyi-tahmin-etti ulan araba falan da mı kullanmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Hacı illa kontrol edeceksen de solunun dışıyla falan kontrol et. Hızlı atakta kontrol nedir ya rüyama girdi dün gece çekmeye çalıştığı pozisyon ak... neyse bu maç eğitici olsun töre - quaresma'nın birlikte sahada olmayacağı en iyi şekilde gözükecek. Üstüne bir de gelecek maç zaten zoraki öyle olacağından ve iddia ediyorum farkla kazanacağımızdan iyice kafalara yer eder umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 DoruK said: Liebe said: abi adam error vermiş ya ahahaahah http://www.ligtv.com.tr/haber/cik-erkan-cik-cektigi-fuzeyi-tahmin-etti ulan araba falan da mı kullanmıyorsun Ya ben iyimser yorumladım, 133 km bir şut için hızlı mıdır onu bilmiyorum anlamında söyledi olarak aldım ama bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 onu demis zaten, baska turlu anlasilacak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 fos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 vivavale said: abi töre nin pozisyonunda o topu niye çekersin sen, yaa çok basit halısahada bile o top çekilmez hafifçe tokatlanır top kaleye girer. bu nası bi futbol zekasıdır ya. dün geceden beri onu düşünüyorum 10 defa aynı pozisyon yaşansın en amatör adam o topu gelişine kaleye gönderir, topu stop edip çekmek nedir abi. offff malesef silahla adam tehdit etmek yerine biraz oyun zekasını geliştirseydi şuan beşiktaşın galibiyetini konuşuyor olurduk. teşekkürler töre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar