Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2. Hafta: Beşiktaş - Trabzonspor | 22 Ağustos Cumartesi - 21.45

Llama

Öne çıkan mesajlar

saçmalık abi işte, gerekirse messi bile yedek oturur ronaldo kendini hazır hissetmediği maçlarda oynamadığı çok oldu, gomez mi rvp mi yedek oynamıcak zaten işte insanlar bunu anlamıyor. cenk zaten inanılmaz özgüveni olan bir topçu yaz kampında yanılmıyorsam ben pektemekten çok daha iyiyim gibi bir açıklaması vardı e üstüne ilk maçta 3 gol atmış bu adamı kesersen bu maçta bir daha kolay kolay verim alamazsın ben 10 gol de atsam bir maçta ilk 11 çıkamayacağım der küser adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Fener'in geleneği bu zaten, yıldız alıp oynatmamak.

Şampiyonlar ligi maçında dakika 70'te Ceyhun'un çıkıp Ortega'nın oyuna girdiğini gördü bu gözler :) Rakip teknik direktör maç sonunda açıklama yapmıştı, "Allah Allah, bildiğimiz Ortega bu, yedekte, onu bile kesecek kim var bu takımda böyle şaşırdık başta, sonra baktık 70'te oyuna giriyor" diye.

ortega çok problemliydi ya, benim tabi o zaman 13-14 yaşındaydım hoca-futbolcu ilişkilerini bile takip etmekten daha önemli işlerimiz vardı mahalle arasında top oynamak gibi :D ama bildiğimiz kadarıyla lorant ile kavgalılardı ve anlaşamıyorlardı o yüzden faydalanamadık ortegadan. zaten çok problemli bir herifti, kokocu topçu mu olur ya allasen
Sosyal ağlarda paylaş

TS'nin en az 1 golü var. Ekici, Yatabare gibi hızlı adamların olmayacak olması vs. bize avantaj. Bu maça KGVAR yazıp geçin asfsda

Yeneriz sanırım eğer geçen maçtaki gibi hücum kalitesini yakayabilirsek ama defans hattı cidden çok düşündürüyor. Neyse ki TS'de değerlendirebilecek adam yok. Mersin'in bizi iki kere tıklatmasının asıl sebebi Nakoulma tarzı adamlara sahip oluşuydu. TS de hücumda Cardozo, N'doye falan geliyorlar. Yatabare falan yok. Kanat oyuncularını durdurursak direkt hücumlarını yok ederiz. Şota takımı gerçi bu kadar yazmaya gerek bile yok elbet defanslarında deli gibi açık olacak asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

sefacaNBA said:

Cenk bu maçta şov yapar. Arkadaş biraz futbolcu psikolojisini düşünün. Gomez bal gibi kesilir. Bugün hattrick yapan Cenk'i kesersen adamın aklı uçar gider. Belki bu maç kötü oynayacak ama oynatman lazım. Zaten Gomez'in de muazzam etki yapmayacağı ortada. İkinci yarı gerekirse zaten alır.

buna tek başına mı karar verdin ?
birinden yardım mı aldın ?
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

aga o stada o kadar kisinin bile gitmesi iyi gitmesi bi dert donmesi bambaska arabayla fln gidiyosan hele gg

o stada 35.000 rekor gibi bir şey ya, daha doğrusu diğer stadların 60.000'i falan kabul edilmeli... bizim burada dernek araba kaldırıyor yine gitmiyorum cafede izleyeceğim diye

manyak mıyım aq çok önemli maç olmadığı sürece olimpiyat zülmünü çekmem. geçen yıl liverpool maçında stada arabayla varmam 2.5 saat, eve dönüşüm 3 saat sürmüştü ki evim beylikdüzü... yol açık olsa 10 dakika falan...

ayrıca 13.000 falan kombine var. onların yarısı da maça gitmez. çoğu zaten kulübe stad inşaatında destek olsun diye alıyor maça gitmiyorlar olimpiyat vs. olduğu için. o rakamdan da aşağıda seyirci olur.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

sefacaNBA said:

Cenk bu maçta şov yapar. Arkadaş biraz futbolcu psikolojisini düşünün. Gomez bal gibi kesilir. Bugün hattrick yapan Cenk'i kesersen adamın aklı uçar gider. Belki bu maç kötü oynayacak ama oynatman lazım. Zaten Gomez'in de muazzam etki yapmayacağı ortada. İkinci yarı gerekirse zaten alır.

buna tek başına mı karar verdin ?
birinden yardım mı aldın ?

şerefli üçüncüler yine doluşmuş. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...