Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 saçmalık abi işte, gerekirse messi bile yedek oturur ronaldo kendini hazır hissetmediği maçlarda oynamadığı çok oldu, gomez mi rvp mi yedek oynamıcak zaten işte insanlar bunu anlamıyor. cenk zaten inanılmaz özgüveni olan bir topçu yaz kampında yanılmıyorsam ben pektemekten çok daha iyiyim gibi bir açıklaması vardı e üstüne ilk maçta 3 gol atmış bu adamı kesersen bu maçta bir daha kolay kolay verim alamazsın ben 10 gol de atsam bir maçta ilk 11 çıkamayacağım der küser adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Rewendor said: Fener'in geleneği bu zaten, yıldız alıp oynatmamak. Şampiyonlar ligi maçında dakika 70'te Ceyhun'un çıkıp Ortega'nın oyuna girdiğini gördü bu gözler :) Rakip teknik direktör maç sonunda açıklama yapmıştı, "Allah Allah, bildiğimiz Ortega bu, yedekte, onu bile kesecek kim var bu takımda böyle şaşırdık başta, sonra baktık 70'te oyuna giriyor" diye. ortega çok problemliydi ya, benim tabi o zaman 13-14 yaşındaydım hoca-futbolcu ilişkilerini bile takip etmekten daha önemli işlerimiz vardı mahalle arasında top oynamak gibi :D ama bildiğimiz kadarıyla lorant ile kavgalılardı ve anlaşamıyorlardı o yüzden faydalanamadık ortegadan. zaten çok problemli bir herifti, kokocu topçu mu olur ya allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Zaten yeri geldi mi herkes yedek oturabilmeli, GS'de mesela Selçuk'u Burak'ı yedek oturtabilecek adam olmadığı için adamlar istedikleri gibi asarım keserim takılıyorlar. De hazır olamyan adamı yedek oturtmakla eldekinden daha iyi durumdakini yedek oturtmak arasında fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 TS'nin en az 1 golü var. Ekici, Yatabare gibi hızlı adamların olmayacak olması vs. bize avantaj. Bu maça KGVAR yazıp geçin asfsda Yeneriz sanırım eğer geçen maçtaki gibi hücum kalitesini yakayabilirsek ama defans hattı cidden çok düşündürüyor. Neyse ki TS'de değerlendirebilecek adam yok. Mersin'in bizi iki kere tıklatmasının asıl sebebi Nakoulma tarzı adamlara sahip oluşuydu. TS de hücumda Cardozo, N'doye falan geliyorlar. Yatabare falan yok. Kanat oyuncularını durdurursak direkt hücumlarını yok ederiz. Şota takımı gerçi bu kadar yazmaya gerek bile yok elbet defanslarında deli gibi açık olacak asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Liebe said: kokocu topçu mu olur ya allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 5 5 5 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Neden sadece 30-35 bin seyirci bekleniyor? Beşiktaşlılar neden gitmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Cenk bu maçta şov yapar. Arkadaş biraz futbolcu psikolojisini düşünün. Gomez bal gibi kesilir. Bugün hattrick yapan Cenk'i kesersen adamın aklı uçar gider. Belki bu maç kötü oynayacak ama oynatman lazım. Zaten Gomez'in de muazzam etki yapmayacağı ortada. İkinci yarı gerekirse zaten alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 aga o stada o kadar kisinin bile gitmesi iyi gitmesi bi dert donmesi bambaska arabayla fln gidiyosan hele gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 sefacaNBA said: Cenk bu maçta şov yapar. Arkadaş biraz futbolcu psikolojisini düşünün. Gomez bal gibi kesilir. Bugün hattrick yapan Cenk'i kesersen adamın aklı uçar gider. Belki bu maç kötü oynayacak ama oynatman lazım. Zaten Gomez'in de muazzam etki yapmayacağı ortada. İkinci yarı gerekirse zaten alır. buna tek başına mı karar verdin ? birinden yardım mı aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 12numaradan yardım almış. "Almeida bitti Gomez geldi" diye takılıyor bayağıdır o tayfa sadfsdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 pascalnouman said: aga o stada o kadar kisinin bile gitmesi iyi gitmesi bi dert donmesi bambaska arabayla fln gidiyosan hele gg o stada 35.000 rekor gibi bir şey ya, daha doğrusu diğer stadların 60.000'i falan kabul edilmeli... bizim burada dernek araba kaldırıyor yine gitmiyorum cafede izleyeceğim diye manyak mıyım aq çok önemli maç olmadığı sürece olimpiyat zülmünü çekmem. geçen yıl liverpool maçında stada arabayla varmam 2.5 saat, eve dönüşüm 3 saat sürmüştü ki evim beylikdüzü... yol açık olsa 10 dakika falan... ayrıca 13.000 falan kombine var. onların yarısı da maça gitmez. çoğu zaten kulübe stad inşaatında destek olsun diye alıyor maça gitmiyorlar olimpiyat vs. olduğu için. o rakamdan da aşağıda seyirci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Ligin ilk haftalarının şampiyonu Kara Kartal güle oynaya kazanır bu akşam da. ŞAMPİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 4 te çıktığım bursa maçından 8'de maslak'a döndüğümden beri o stadın adını duymak bile ürkütüyor sdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 applev0dka said: sefacaNBA said: Cenk bu maçta şov yapar. Arkadaş biraz futbolcu psikolojisini düşünün. Gomez bal gibi kesilir. Bugün hattrick yapan Cenk'i kesersen adamın aklı uçar gider. Belki bu maç kötü oynayacak ama oynatman lazım. Zaten Gomez'in de muazzam etki yapmayacağı ortada. İkinci yarı gerekirse zaten alır. buna tek başına mı karar verdin ? birinden yardım mı aldın ? şerefli üçüncüler yine doluşmuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 bahçeşehirde oturuyorum stad bana yakın olmasına rağmen araçla gitmediysem kıçımın dibindeki evime geri dönemiyorum. Bu kadar harikadır olimpiyat heheh. Maçtan 5 dk erken çıkarsam araçla eve dönmek 10 dk sürmüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 oğuzhan'ın sarıyı es geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 hakem kötü başladı ya. kendi yere atan adama sari verecegine düşüşüne faul caldii lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Beşiktaş taraftarı müsabakanın başında kalplerimizi çaldı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Of muhtesem ne yaziyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Cenke sarı lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 leeeel faul bile yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 muhteşem sağ ayağıynan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Dirsek atıyor nası faul yoktu Haa elmalıvodkaymış ya tmm tmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 uaheauhesauaesheuahu AMA HAKEMLER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar