Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 fön makinesiyle falan kesinlikle kurutulmaması gerekiyor diye okumuştum bir yerde. Kendine ne zaman gelir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 lay it in the rice yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Pirince yatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Tuzlu suya mi dustu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 simdi ayikla pirincin telefonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 pirince yatır 3 gün unut telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Bi anımı paylaşayım; tuvalete düşürdükten sonra pirince basmıştım telefonu, sonra o pirinçle sabah annem pilav yaptı, ben de yedim. Okuduğunuz için tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Ben arkadasin iphone'unu 50lik biranin icine dusurmustum. Gecenin devaminda kapali kaldi, eve gidince de pirinc kavanozunun icine koymus. Ertesi gun hic bisey olmamis gibi calisti. Uzun lafin kisasi go pirinc go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Pitinc degil en basarili malzeme, kedi kumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 cunku herkesin evinde acil durumlarda laizm olur diye kedi kumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 cinsi de onemli. topaklanandan mi yoksa normal kum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 silika böbrek taşı yapıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 http://www.copytrans.net/admin/wp/wp-content/uploads/sites/2/2013/07/iphone-in-rice.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 fön tutmamanın sebebi saf olmayan suyu yaydırarak değmemişse bile devrelere temas ettirip zarar vermesi. imkân varsa pirinç olayı çabuk yapılsın ki buharlaşsın su bir yere değmeden. cebe atıp 10 saat sonra evde pirince koydum olmadı deme diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Abi o kadar pirinc yazdiniz da adam belki denize dusurdu? Denize dusen kvkya sarilir abi, gidip yenisini aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Allah kurtarsın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar