Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Seven is a Thief-inspired, 3D isometric RPG, in which you take on a role of a lone traveller. You’re going to explore a nonlinear, sandbox world http://www.rockpapershotgun.com/2015/08/17/witcher-devs-rpg-seven-thief-inspired/ http://seven-game.com/en/ http://www.rockpapershotgun.com/images/15/aug/17seven1.jpg about the game Seven is a Thief-inspired, 3D isometric RPG, in which you take on a role of a lone traveller. You’re going to explore a nonlinear, sandbox world - Empire of Vetrall. Classic isometric gameplay is going to be redefined with parkour climbing system that gives you the ability of free-traversing obstacles on any height horizontally and vertically. Quest line set in a „beyond post-apocalyptic” environment is created by minds behind The Witcher 3: Wild Hunt. You can expect branching choices with moral consequences. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 seven var sevmeyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Owww :( Bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Lan hem 3d hem izometrik hem parkur olucak hem de stealth wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 "is created by minds behind The Witcher 3: Wild Hunt." hmm.. görmek lazım önyargılı olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 hem de post apo is yapan old skool ne varsa koyalim demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Sandbox ve rpg keywordları geçti mi direk ilgi çeker zaten de bakalım nasil bir ilerleyisi olacak yapimcilarin. Konsol a çıkmıycaksa takip edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 brad pitt & morgan freeman'lı la noire bekledim başlıktan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 konunun icinde ne var diye bagirdim ben de gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Se7en sivrilir, sivrilen se7ilir Burada " 7 " sivrileni sembolize ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 stealth_isometric_non-linear_sandbox_parkour_post-apoc_rpg_nasty_ex-witcher3_developers_having_fun.flv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Çok iyiki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 aquila said: konunun icinde ne var diye bagirdim ben de gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ps4 exlusive olcakmis sdfjkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 sandboxlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=rDB0De7kZU8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Isometric prince of persia :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 cık sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 anca konsol oyunu olur bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 konsol bile değil mobil oyun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 setting ve ton güzel görünüyor da tiğf inspired deyip izo ass creed yapmak ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Cokomantis said: izo ass creed Hah evet göbek isabet etmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 aquila said: konunun icinde ne var diye bagirdim ben de gorunce. ahahaha bu niye yeteri kadar takdir edilmemiş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 anlamamistir koyluler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 cikmis https://www.rockpapershotgun.com/2017/12/06/is-seven-the-days-long-gone-a-good-rpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar