Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 tane birbirinden güzel yavruya sahip arıyorum


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Kızım nedeniyle sahiplendik gibi olan bir kedi var, cinsi Kaliko.
Çok güzel bir kız.

Önceki aylarda yazmıştım. İki yavrusunu sahiplendirmek için Paticik'ten yardım istemiştim ama çevremizdeki tanıdıklara vererek sahiplendirmiştik.

Derken tam bu bizim kediyi kısılaraştıralım diye düşünürken yine hamile olduğunu öğrendik. Önceden eve almıyorduk,apartman bodrumunda bir yerde kendisine ve önceki 2 yavrusuna bakmıştık. Fakat yeniden hamile olduğunu öğrenince eve aldık ve 1 aydan fazla evde hamileliği boyunca ilgilendik. 1.5 ay kadar önce de birbirinden güzel 5 yavru doğurdu ve yavruların her biri ayrı bir çeşit. 1 tanesine sahip bulduk. Halen annelerini emiyorlar, tuvalet eğitimlerini anneleri hemen öğretti. Ve son 1 haftadır mama da yemeye başladılar. Birazdan fotoğraflarda da göreceğiniz gibi muhteşemler. Şimdi 1-1.5 ay kadar daha annelerini emerler diye düşünüyoruz ama sahiplendirme işini de halletmemiz lazım.

Adam gibi alıp kendi çocuğu gibi bakacak adam gibi adamlar arıyoruz.
Eğer bir şekilde kediye bakamayıp sokağa atan falan olursa bozuşuruz.
evet,eşimin özellikle isteği sahiplendirdikten sonra da belirli aralıklarla kedilerin sağlık durumunu ve fotoğraflarını bizimle paylaşmanız.

Kaliko (dişi)








Fotoğrafları çeken genelde kızım ve Kaliko ağırlıklı bir çekim albümü var :)
Gerçekten de çok güzel, tam kucak hayvanı, kesinlikle ağzını açıp "miyav" bile demiyor,elinizde, avucunuzda etrafı öyle dakikalarca inceliyor. Pamuk mu pamuk. Çok şeker. Evim müsait olsa kesinlikle kimselere vermem.


Tekir (erkek)





Çok iyi huylu. Sakin. Biraz da utangaç. Zaten fotoğraflarının böyle az olmasının bir nedeni de o. Ama çok güzel olduğunu görüyorsunuz.

Renkli Kaliko (dişi)





İçlerinde en miniği. En son doğan yavru. Muhtemelen babası diğer kedilerin baba ya da babalarından 5-6 gün sonra bizim kedi ile ilişkiye girmiş. Bu nedenle diğerlerinden biraz daha minik. Ama en meraklıları bu. Her şeyi ama her şeyi hemen önce patisi ile dokunarak tanımak, öğrenmek istiyor.

Siyah(dişi)



O da sessiz. Çok güzel.ya bu cins çok ender bir cins. adı dilimin ucunda. hatırladığımda yazarım. haftasonu veterinere hepsini götürdük iç-dış parazit aşıları için. bu siyaha veteriner kızlar bayıldılar.

sahiplendirdik dediğim siyah-beyaz kedinin fotosunu mahsus paylaşmıyorum çünkü yok böyle bir güzellik.

neyse, 5inin bir arada olduğu bir fotoğrafı paylaşayım.



Şimdi.....1den çok yavruyu almak isteyenler de dahil hepinizden cayır cayır mesaj bekliyorum. Gerçekten de kardeşlerin birbirleri ile oynamalarını izlemek bile inanılmaz rahatlatıcı. Bilen bilir. Yardım edin de şu yavruları sahiplendirelim. Hadi el atın gençler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

?


Soru işaretlik bir durum yok abi. "O kadar sorumluluk sahibi hayvanseveriz ki öyle verdik gitti yok" tribine giriyorsun, sonra "bulamazsak sokağa salacağız" diyorsun. Tutarsız.

Eşim de çalıştığı için bizimkine gündüzleri arkadaş olsun diye ben birini almayı düşünmüştüm açıkçası ama hem hatunu ikna edemedim, hem de demo niyetine tanıştırdığım iki kediye çok tısladı bizimki. O yüzden alamıyorum malesef.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...