Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 cs'yi hangi çözünürlükte oynuyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 1600x900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 1920x1080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Revangelis said: son birkaç günde 10 win 3 lose falanız arkadaşlarla iki kişi rank düştü yine de acayip bir şekilde Çok abidik işler oluyor winstreakteyken 1 lose alınca falan rank düşenler oldu. Noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 3 sayfa önce konuşuldu. dağılım egrisini duzelttiler merkez gold nova mg1 seviyesine cekildi. şişme ranklar geri düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 vay be yıllar sonra bravo case düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ohaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 abi birseyin düzeldiği yok henüz maalesef. Az once lem accountla solo girdim. takımda 3 kisi premade. bir tanesi abartısız silver tier. durusu hareketleri positioning falan tam bir silver replayi atsam inanmazsınız lem oyun olduguna. aimi soylemiyorum bile. first kill veriyor sürekli falan. diger ikisi de nova tierdi. 3 round vurdum herifi kicklendim rahatladım. GE-supreme oyunları harici cok nadir adam gibi mac donuyor su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 sabır abi sabır cıktıkları gibi düşecekler sdafa benim sadece dust2 oynayak şerif olan arkadasım mg1 e kadar dusmus safasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ins abi aynı performansı kartallardan da bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 gençler csgolounge da bet yapabilen varmı? geçen botlarda sorun vardı fixlediler şimdide trade gelmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 steamguard aktif mi hesabında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 yok değil ancak önceden bet yapabiliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 evet bir süre sonra kayboluyor request Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 anlamadım şimdi steam guardı aktifmi etmem lazım yoksa loungemu patlak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Çok fazla scam zamazingosuna mobil guard kullanmıyosan tradeler 3 gün içinde gerçekleşiyor. O yüzden bet ve kumar işleri için mobil uygulamayı kurman gerek. Onu da kurunca 7 gün sonra aktif olacak tradeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 zaten aktifmiş ya email zabazingosu sanırım lounge patlak neyse artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 email değil mobile guarda alman gerekiyor. email onayında 3 gün bekletiyor, mobile guarda alınca t elefonuna onay geliyor, onu onaylıyorsun çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bende var mguard, onunla login oldum hatta cslounge a ama trade bana da gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 o zaman csgolounge'da var problem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 5 oyun ust uste kazandim hep tepelerdeyim 6. yi alir rank atlarim artik diyorum yine atlamadim ustune oynadigim adamlar 1 rank altim neleroluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Revangelis said: son birkaç günde 10 win 3 lose falanız arkadaşlarla iki kişi rank düştü yine de acayip bir şekilde biri ben miyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 çok acayip. bi rank düzenlemesi falan mı var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 CthuLhu said: Revangelis said: son birkaç günde 10 win 3 lose falanız arkadaşlarla iki kişi rank düştü yine de acayip bir şekilde biri ben miyim :( ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 dün attım 2 oyun. birinde taşıdım birinde mehdim hala aynı rank :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar