Editor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Tammam lan hatırladım şimdi DOD dan ;) hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Aiko said: son update ile rank sistemi değişmiş https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/3xe7py/has_anybody_noticed_the_change_in_the_rank_system/ "as the distribution returns to a bell curve centered approximately at Gold Nova 4. We also shipped a recent update that will automatically monitor and maintain consistency of the players skill groups distribution. That should eliminate the need to make such disruptive boundary adjustments in the future." hmm güzel olmuş şunu yapmaları. bazı çift keleşler/şerifler görüyordum, eskinin şerifi, yeninin supreme/global elite'i gibi oynuyordu. demek bundanmış. gerçi yeninin çift keleşiyle eskinin çift keleşi rankindeki oyuncuları aynı potaya koymuş oluyorlar şu şekilde, baya dengesiz maçlar çıkabiliyor. ama bir süre sonra oturur diye umuyorum. "nova 4"ü bell curve'ünün ortası olarak almaları iyi olmuş. yeni sistemde herkesi eagle'a biriktiriyorlardı http://i.imgur.com/wadgqoI.png (gerçi artık eski-yeni diye ayırmak gerekmiyecek, yeni 2.0'da eskiye dönüş yapıyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 silver o kadar az mı yahu, hoş yeni sistemle nova oldular onlarda. ama yinede %1.3 çok düşük gibi, %6-7 vardır diyordum ben en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 bu arada verdiğim resim bir anketten alıntı. elbette kısıtlı katılan kişi olduğu için tüm csgo oyuncularını temsil etmez. ama yine de gördüğüm hep eagle seviyesine ağır oyuncu kayması var. başka bir örnek: http://i.imgur.com/Q7J2C1S.png olması gereken ise şu, ve yeni 2.0 dediğim sistemde de bunu amaçlayacak olmaları o yüzden hoşuma gitti: http://i.imgur.com/7VulnAn.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 bu anketler redditten. orada seviye biraz ortalama üstü olabilir. bu rank sisteminin değişmesiyle silver kalmamıştı. yakında bizim türkler ağlamaya başlar "ya 10 maç kazandım rütbe atlayamadım qq" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Ben hep öyleyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 indirimin etkisi başlamış.dm'lerde rank 3 olmaya çalışan hileciler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ne sıkılmadı herifler ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 http://snag.gy/niamf.jpg şu silahın değeri var mıdır sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 yazıyor abi değeri zaten ? :) kimse sticker için silaha ek para vermez eğer oysa merak ettiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 titan holo olsaydı parayı kırmıştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ya wow gold karşılığı aldım baya ucuza aldım yani 11tl değeri üzerinden hesaplandı. sonra neler aldım diye bakarken webden fark ettim. Acaba diyorum 11 tl nin üstüne bir şeyler eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 edebilir de çok da etmez. mouz fanı bulucan da deagle cobalt kullanıcak ki o da field tested falan öhöö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 yok. iyi bi kombinasyon değil maalesef. ak redline üzerinde olsa o sticker belki bir şeyler ekler. ya da senin deagle'ın üzerindeki titan holo olsa vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 abi bu razen deathradder g400 kadar boyu varmı? yada şöyle diyim başarılı ve ufak bir gaming mouse almam lazım elim ufak tutamıyorum bi sıçtımın mouse unu. önerin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 g400 çok büyük bi mouse. g303 olabilir. en iyilerden. bright'ın bi postu vardı oradan da bakarsın beğendiğine. mouse tiers Al sana Bright's Mouse Chart: God Tier: Mükemmel sensör (acceleration veya angle snapping yok veya yazılım üzerinden ayarlanabiliyor), mükemmel veya averaj click latency, düşük LOD, hafiflik, yan tuşlar, onboard memory, hafif click’ler, yani sadece S3988, PMW3310 ve PMW3366. Logitech G303 EVGA TORQ X5 Kone Pure Military (KPM) Steelseries Rival Zowie EC1-a Zowie EC2-a Zowie FK2 Mionix Avior 7000 Mionix Naos 7000 Good Tier: Mükemmel sensör ve çeşitli yetersizlikler. Asus ROG Gladius Asus ROG Sica Asus Strix Claw Zowie FK1 Average Tier: Mükemmel veya PCS'i düşük sensör ve çeşitli yetersizlikler. Logitech G100s Logitech G302 Logitech G402 Logitech G502 Logitech G400S Razer DeathAdder (3G, 3.5G, 4G, Chroma) Razer Abyssus (Mirror ve 2014) CM Storm Spawn CM Storm Alcor Ninox Aurora Finalmouse 2015 Microsoft Wheel Mouse Optical (WMO) Microsoft Intellimouse Optical 1.1a Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 Microsoft Blue Mouse Optical Roccat Kone XTD Optical Roccat Kone Pure Optical Roccat Lua Corsair M45 Corsair Sabre Optical Zowie AM Zowie EC1 eVo Zowie EC2 eVo Zowie FK Steelseries Kana v2 Newmen GX-1 Pro Shit tier: Geri kalan herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Zowie bence fiyatını hiç karşılayamayan bir ürün. 10$ lık malzeme kalitesiyle reklamı çok iyi yapıp, reddit'i de arkasına alıp hiç kazanamayacakları paraları kazandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 bende zowie-fk2 var da büyük gelir herhalde sana. tutuş şeklin de önemli ama ona da dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 zowie nin iki modeli de var bende. razer, steelseries rival falan da kullandım. cs go için en iyisi zowie ec1-a bence. fk-2 midir nedir o küçük geldi. heşreyiyle mükemmel. cs go dışında deathadder kullanıyorum ama. zowie nin malzeme kalitesiz, ama hafif. malzeme kalitesi de çok önemli değil çünkü rival gibi salak salak yanlarında ped bulundurmuyor ve haliyle aşınacak bir şey yok. zowie yi alıp duvara çakmadığın sürece bir sorun yaşamazsın, aralarında bence en iyisi o. logitech kullanmadım. ama zowie den daha iyisi nasıl olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 abi bu zowie bildiğin microsoftun ütü tabanlı mouse u gibi bişey ya. iyimi hakikaten övdüğünüz gibi. bu g400s harbi çok ağır ve çok büyük. elim ağrıyo lan oyundan sonra kavrıyım diye kasmaktan. razer alıyım dedim baltaladınız resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 razer a gerek yok, zowie hakikaten iyi. ki çok ucuz yani. ama işte hani kaliteli mouse hissi vermiyor eldeyken. çok boktan duruyor çünkü fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 deathadder arkadaşta vardı kullandım. g303 aldım. baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Bu rutbe degisikligi acaip kotu zamanda geldi. 3 gecedir pingim 100-130 arasi geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 bloody serisine de göz atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 aman diyim asla a4 mouse almayın. a4 mouse pişmanlıktır sırf pazarlama ürünü olan öyle ergen serisini hele hiç almayın :D bloody serisinde mouse ayrı yazılım ayrı satılıyordu hatta bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar