mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 adam görür görmez headshot vuruyor daha ne yapsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 eminiz öyledir ya. herşeyi geçtim 1 killinde direk aimlock var, reportladım az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 ulan faceit turnuvasına katıldık 256 takımlı. çeyrek final son 32 maçında ilk eli aldık. kayıt dışı oyuncu oynattınız diye yazı yazdı ekranın ortasında, maçı iptal etti hükmen yenik sayıldık. ticket açtık, adamların verdiği cevap: "eu dışında oyuncu oynatmak yasak türkiyeyi eu listesine koymayı unutmuşuz bu turnuvada" keşke yenilerek elenseydik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 çavo halinizle neden avrupa serverlarında oynuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 haykonun videoda nedense hep crossair replacement ççok kötü değilmi ? banamı öyle geldi ? Sonradan aim kafaya gidiyor çok ilginç asklfjaskfas süpreme bide bu adam hmmmmssssssssss yada halen keleşler filan Global yada süpreme takılıyor düşmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 hayko supreme değil global, alışkanlık sanırım çünkü bende izlediğimde aynı şeyden şüphelendim ama karşısında oynadım yok gibi bir şey, iyi bile değil zaten :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Editor said: haykonun videoda nedense hep crossair replacement ççok kötü değilmi ? banamı öyle geldi ? Sonradan aim kafaya gidiyor çok ilginç asklfjaskfas süpreme bide bu adam hmmmmssssssssss yada halen keleşler filan Global yada süpreme takılıyor düşmemişler. bilmediğin kelimeleri kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Aiko said: ulan faceit turnuvasına katıldık 256 takımlı. çeyrek final son 32 maçında ilk eli aldık. kayıt dışı oyuncu oynattınız diye yazı yazdı ekranın ortasında, maçı iptal etti hükmen yenik sayıldık. ticket açtık, adamların verdiği cevap: "eu dışında oyuncu oynatmak yasak türkiyeyi eu listesine koymayı unutmuşuz bu turnuvada" keşke yenilerek elenseydik :( paris olaylarından dolayı mı böyle bir şey yaptılar acaba ayrıca redditleseydiniz keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Kendi eksikleri yüzünden mağdur olmuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Claiborne said: Editor said: haykonun videoda nedense hep crossair replacement ççok kötü değilmi ? banamı öyle geldi ? Sonradan aim kafaya gidiyor çok ilginç asklfjaskfas süpreme bide bu adam hmmmmssssssssss yada halen keleşler filan Global yada süpreme takılıyor düşmemişler. bilmediğin kelimeleri kullanma crossair e mi takıldın :) asfasf bukadar ezik olman gerekmiyor başka bişi bul laf sokmak için. autocorrect yapıyor bazen tabletten girerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 biz seninle konuşuyoruz tabletle değil, dikkat et o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 o yazı auto correct edilmiş hali mi ? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 aynen saçma sapan önceden sanırım autocorret yazmasın diye basmışım bunu kaydetmiş aynı şeyi yazıyorum sanıp tekrar koymuş gibi bişi :) .... lect ya bi git artis artis bir harfin lafınımı ediyorsun şimdi gel 1v1 veriyim eline keleşi edit:bak yine yazamadım askfjasklfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Editor said: Claiborne said: Editor said: haykonun videoda nedense hep crossair replacement ççok kötü değilmi ? banamı öyle geldi ? Sonradan aim kafaya gidiyor çok ilginç asklfjaskfas süpreme bide bu adam hmmmmssssssssss yada halen keleşler filan Global yada süpreme takılıyor düşmemişler. bilmediğin kelimeleri kullanma crossair e mi takıldın :) asfasf bukadar ezik olman gerekmiyor başka bişi bul laf sokmak için. autocorrect yapıyor bazen tabletten girerken. anlayınca haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 anlamamışım ozaman pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 demo nun tickrate i 32. o yüzden farklı gözüküyor muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 editor kendi hack kullandığı için herkesi kendi gibi sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 geçmişini zktiğimin oyununu ne güzel bırakmıştım yeniden oyun oynattılar kan beynime sıçradı steam den falan library den silemiyomuyuz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=556634711 şerif oldum ya la. feci sevindim, artık oyunu bırakabilirim :3 bok gibi oynayıp şerif olabilmek büyük başarı olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 şerif olmak ne ki ya ahahah lectre bile şerif.... https://www.youtube.com/watch?v=-c3OVMBDD54&list=PL_i7rtLSG_S5uirtp5_mfGNO6OqArnom6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 duyduklarımdan yola çıkarak, silverdan çıkmış olabilmene şaşırmış olup, başarılarının devamını diliyorum, 10 solo oyun at düşmezsen senindir. bana 2 sn önce bone bile dmg olmuş diyen berk bu arada öyle kötü böyle kötü diye, evet mulgear berk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 bile demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 o senin değil, seni taşıyanların başarısı bonec :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 şu an oyunda 2 rank var. biri lem diğeri global zaten. Anlamadım ki nasıl şerif oluyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar