Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 1 kere solo gireyim dedim, benimle a gelen 2 kişi longa bakıp info bile veremiyor birde eagle bunlar, valveın mm sistemine sokayım cidden, allahın gerizekalılarının elinde hayvan gibi para getiren bir oyun var ve hala koskoca firma bi anti-cheat bi mm sistemi yapamıyorsa inşallah ofisleri yanar çalışanları içindeyken meh. o kadar sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 just dust 2 things Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Dragonfire said: yok yine saçmalamaya başladı steam serverleri, karşısı 30-40 ping bizde 80-90 ping. karşıya türk te gelse pingi bizden daha iyi. Oyun bizi dezavantajlı oynatmak için elinden geleni ardına koymuyor. Ayrıca hileninde yine boku çıkmış indirimemi girdi ne olduysa artık her maç 3-5 hile geliyor. Hani banwave ne oldu? Nerdesin gaben şişkosu? hangi aralıkta geliyor hile Rank ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Dragonfire said: yok yine saçmalamaya başladı steam serverleri, karşısı 30-40 ping bizde 80-90 ping. karşıya türk te gelse pingi bizden daha iyi. Oyun bizi dezavantajlı oynatmak için elinden geleni ardına koymuyor. Ayrıca hileninde yine boku çıkmış indirimemi girdi ne olduysa artık her maç 3-5 hile geliyor. Hani banwave ne oldu? Nerdesin gaben şişkosu? son zamanlarda hile yok hiç, overwatchda denk geldim 1 kere sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 hayvan gibi var hile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 hilesiz oyun yok demek istemis galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 para çoktu bi auto aliym dedim :D mg2 auto noob ace sdf http://www.youtube.com/watch?v=qJNi-znqFcc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 karşı takımın 5inde de olduğundan şüphelendiğim maçlar oldu. bildiğin temiz maçımız yok. 4 kişi girsek gelen 5.mizde bile hile olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 dragon sen içip oynuyosun normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ben şuan Auril den de şüpheliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 içmeden oynanmaz ki. yine saksı mı diyecektim ki b ye kadar gidebilmiş bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 2 gun once 3 round ustuste ayni elemana smokedan caktim. Hepsi de farkli yerlerde ve farkli silahlarla awp famas five seven. global-sup mmdi. Cok agladi tum karsisi rapurtlamistir korkuyorum valla overwatch mallara duserse patlatabilirler brni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Dragonfire said: karşı takımın 5inde de olduğundan şüphelendiğim maçlar oldu. bildiğin temiz maçımız yok. 4 kişi girsek gelen 5.mizde bile hile olabiliyor. dün adam banananın ortasından b siteda beni vurdu, bildiğin siteın içindeyim bananayla alakam yok vs, 5 dk wh diye ağladım değilmiş yani, aynı şekilde smoke içinde pre-aim ya da değil hayvan gibi kill dönüyor, şans faktörü kulaklık faktörü vs var. hile tamamen yok demiyorum ama hile dediklerimizin en az %50si değil. yok öyle bir dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 aha doruk haklı lan. prefirelara çok ağlıyo millet. crosshair placement falan da çok önemli. yere bakarak oynayanların aklı şaşıyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 doruk benim ve haklı bulundum. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 doruk slm nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 turnuvalarda görüdğüm smoke killerdne sonra kimseye wh demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 burada bile herkes adımı biliyor hala tsde pikachu, lectre diyenler var, üzülüyorum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 o zamannn http://www.youtube.com/watch?v=73a92tpzkG0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ona bir efsane daha ekleyebilriz aslında değilmi ahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Jeeztro said: turnuvalarda görüdğüm smoke killerdne sonra kimseye wh demiyorum mapi biliyorsan adamın duracağı yeri tahmin edebilirsin. gerisi şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bugün usp ile smoketan bi hs attım istesem muhtemelen atamazdım sdfs. karşıdaki de rus streamerdı 1k kişi izliyodu. açtım baktım saymış sövmüş sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Aiko said: o zamannn http://www.youtube.com/watch?v=73a92tpzkG0 şu videoya her zaman gülüyorum ya bi de inferno'da T oldugumuzda APPLE'A KURUYORUM diyoruz hala ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 k1nJo said: bugün usp ile smoketan bi hs attım istesem muhtemelen atamazdım sdfs. karşıdaki de rus streamerdı 1k kişi izliyodu. açtım baktım saymış sövmüş sdfs. boje blyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 blyat hada huyinyaa falan diyor ne demekse sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar