Lectre Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 1 kere solo gireyim dedim, benimle a gelen 2 kişi longa bakıp info bile veremiyor birde eagle bunlar, valveın mm sistemine sokayım cidden, allahın gerizekalılarının elinde hayvan gibi para getiren bir oyun var ve hala koskoca firma bi anti-cheat bi mm sistemi yapamıyorsa inşallah ofisleri yanar çalışanları içindeyken meh. o kadar sinirliyim.
Editor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Dragonfire said: yok yine saçmalamaya başladı steam serverleri, karşısı 30-40 ping bizde 80-90 ping. karşıya türk te gelse pingi bizden daha iyi. Oyun bizi dezavantajlı oynatmak için elinden geleni ardına koymuyor. Ayrıca hileninde yine boku çıkmış indirimemi girdi ne olduysa artık her maç 3-5 hile geliyor. Hani banwave ne oldu? Nerdesin gaben şişkosu? hangi aralıkta geliyor hile Rank ?
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Dragonfire said: yok yine saçmalamaya başladı steam serverleri, karşısı 30-40 ping bizde 80-90 ping. karşıya türk te gelse pingi bizden daha iyi. Oyun bizi dezavantajlı oynatmak için elinden geleni ardına koymuyor. Ayrıca hileninde yine boku çıkmış indirimemi girdi ne olduysa artık her maç 3-5 hile geliyor. Hani banwave ne oldu? Nerdesin gaben şişkosu? son zamanlarda hile yok hiç, overwatchda denk geldim 1 kere sadece.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 hilesiz oyun yok demek istemis galiba.
Auril Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 para çoktu bi auto aliym dedim :D mg2 auto noob ace sdf http://www.youtube.com/watch?v=qJNi-znqFcc
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 karşı takımın 5inde de olduğundan şüphelendiğim maçlar oldu. bildiğin temiz maçımız yok. 4 kişi girsek gelen 5.mizde bile hile olabiliyor.
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 içmeden oynanmaz ki. yine saksı mı diyecektim ki b ye kadar gidebilmiş bu sefer.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 2 gun once 3 round ustuste ayni elemana smokedan caktim. Hepsi de farkli yerlerde ve farkli silahlarla awp famas five seven. global-sup mmdi. Cok agladi tum karsisi rapurtlamistir korkuyorum valla overwatch mallara duserse patlatabilirler brni
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Dragonfire said: karşı takımın 5inde de olduğundan şüphelendiğim maçlar oldu. bildiğin temiz maçımız yok. 4 kişi girsek gelen 5.mizde bile hile olabiliyor. dün adam banananın ortasından b siteda beni vurdu, bildiğin siteın içindeyim bananayla alakam yok vs, 5 dk wh diye ağladım değilmiş yani, aynı şekilde smoke içinde pre-aim ya da değil hayvan gibi kill dönüyor, şans faktörü kulaklık faktörü vs var. hile tamamen yok demiyorum ama hile dediklerimizin en az %50si değil. yok öyle bir dünya.
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 aha doruk haklı lan. prefirelara çok ağlıyo millet. crosshair placement falan da çok önemli. yere bakarak oynayanların aklı şaşıyo sonra.
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 turnuvalarda görüdğüm smoke killerdne sonra kimseye wh demiyorum
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 burada bile herkes adımı biliyor hala tsde pikachu, lectre diyenler var, üzülüyorum :<
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 o zamannn http://www.youtube.com/watch?v=73a92tpzkG0
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ona bir efsane daha ekleyebilriz aslında değilmi ahmet?
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Jeeztro said: turnuvalarda görüdğüm smoke killerdne sonra kimseye wh demiyorum mapi biliyorsan adamın duracağı yeri tahmin edebilirsin. gerisi şans.
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bugün usp ile smoketan bi hs attım istesem muhtemelen atamazdım sdfs. karşıdaki de rus streamerdı 1k kişi izliyodu. açtım baktım saymış sövmüş sdfs.
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Aiko said: o zamannn http://www.youtube.com/watch?v=73a92tpzkG0 şu videoya her zaman gülüyorum ya bi de inferno'da T oldugumuzda APPLE'A KURUYORUM diyoruz hala ahah
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 k1nJo said: bugün usp ile smoketan bi hs attım istesem muhtemelen atamazdım sdfs. karşıdaki de rus streamerdı 1k kişi izliyodu. açtım baktım saymış sövmüş sdfs. boje blyat
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 blyat hada huyinyaa falan diyor ne demekse sdfs.
Öne çıkan mesajlar