applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Takımda Zeus var Tanrı gibi oynayan guardian lel >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 espri mi yaptın şimdi yeto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Certhas said: Twitch kanalında chat açık kalsa, izlemesek drop gelme şansı var mı? videonun yürütülüyor olması lazım sanırım, low ya da mobile alıp mutelayabilirsin en kötü. mobilea pcden alınıyor mu onuda denemedim ama alınıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 2gündür düşmedi ilginç şimdiye bir cobble almam gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bana her zamanki gibi 0 drop lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Auril said: kite i geçmeyelim heyecanlı konu awp varsa taunt atarsın kimse giremez ordan da o tam anlamıyla taunt da diil aslında decoy var taunt asdafa Üstün cs bilginle bizi aydınlatır mısın qanqy, Defence yaparken düşman rushı görünce ateş edip geriye kaçıp tekrar üstüne geldiklerinde tekrar ateş edip tekrar geriye kaçıp bu şekilde bi yandan kill alıp bir yandan diğer takım elemanlarının gelmesine kadar zaman kazanmanın adına ne diyorsun? sen saksıya odaklan daha heyecanlı. aman oyunlarıma gelme, ucuz seviye şovlar ile sıkıcılığını taşırsın bizim maçlara da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 kite olmuyor ki o. stall olur ne bileyim 0ne ingilizcemle yorum yapmak istedim. kite çok farklı bri şey abi, adamı alır A dan B ye çekersin peşinden kovalattıra kovalattıra kite olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Kite değildir Kite olsa duramazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 aynı bokun laciverti işte. Kite terorist tarafına daha yakışan bir terim olabilir sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 oke gelmem canım pick onun adı, picklersin kaçarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 pick adami öldürmek değil mi ya. early pick diyor hatta sunucular. bu kadar neden takildiniz ki terimlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Auril said: oke gelmem canım pick onun adı, picklersin kaçarsın https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/13vvin/csgo_terminology_101/ heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 pick, adama ateş açıp kendini göstermek anlamında kullanılıyor daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 o pick degil peek abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 peek tam tersi diil mi ? amaaan neyse ya hs niz bol olsun sallayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 hayir peek özellikle köşeleri kullanarak vurulmadan adam gozetlemek mumkunse bir iki mermi atip geri çekilmek. ya da kutu falan kullanmak pick ise kill bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 "don't peek you fucking retard!!?!?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Auril said: pick, adama ateş açıp kendini göstermek anlamında kullanılıyor daha çok bu bide bana inv atıyor oyuna gel diye :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 yetersiz bi inhuman reaction http://gfycat.com/GrouchyPleasedGilamonster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 uzun zamandır cs'i en çok ben bilirim tartışması yapılmıyordu iyi yapmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 cs yi biliyorum muhabbeti yapılmadı ki, terimler konuşuldu. heroes and generalsda da var mesela bu terimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Envy fnatic macındakı bu oran ne ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 çok iyi oranı kaçırdık ya, %36 nedir fnatic'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Ben 7 dolar falan attım 13 geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 applev0dka said: Ben 7 dolar falan attım 13 geliyor rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar