Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 volvo yapsa bunu her şeyim gabenın olsun da bitcoin farmlatıp gpu bozduran adamalr kusura bakmasın nonono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 pingler dün akşam düzelmişti biraz. umarım tekrar sıkıntı başlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Jeeztro said: ESEA üyeliği aldım. 40-50 ping ile oynadım ilk maçımı. çok çok zormuş ama, ranking sistemi yok sanırım varsa da benim ilk maçım olduğu için herhangi bir yere atmış olabilir. adamlar pro. 3 tane türk vardı, hiç steam serverlarındaki türkler gibi değillerdi fasdad. maç sonunda diğer oyunculara puan veriyorsun falan güzel sistem olmuş. ama sanırım çalışan client üzerinden bitcoin mi ne farmlıyorlarmış, biraz karanlıkmış yani arka tarafı. esea bot kaynıyo yapma. biz kaçtık oradan wannabe silverlar yüzünden. sistem guzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 bu arada lectre geçen sormuştun http://www.youtube.com/watch?v=0OJWYaBCfIg&index=42&list=PLfwtcDG7LpxGzTUxiNVvtxiLBf03uWJnC biz o 10 kişilik maçı bu şekilde yaptık. exec gamemode_competitive mp_restartgame 1 mp_warmup_end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 mesajim arada kaynadi arkadaslar yeniden atayim dedim. Su anda supreme rankindeyim, bence biraz sansimda yaver gitti, lemdim uzun zamandir. Bu ranklerde adam varmidir paticikte? mm icin group varsa bende gelebilirmiyim vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 yok hepsi silver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 mulgear var o da supreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 5v5 şöyle de güzel yapılıyor bu arada, https://popflash.site/scrim Revangelis said: mulgear var o da supreme mulgear global elite master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 turnuva maçlarınından kutu gelsin diye, twitch accsini steame linkleyip izlemek yeterlimi, yada hltvden neden baglanmaz bilen varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 1-yeterli 2-steam, modem falan restartla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 abi yeter şu türklerden çektiğim ya. şaka gibi yemin ederim. 11-6 yeniyoruz. bir tanesi diğerinin önüne flash attı diye tüm maç ct bekleyip birbirlerini bıçakladılar. kicklemeye çalıştık bizi kestiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ya premade girin ya da takmayın çok, bende demin girdim 16-6 kaybettik takım çöp gibiydi bende eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 abimle giriyuorum zaten de. işte kalan 3 kişi gene beceriyor bu tarz şeyleri. zaten ping sürekli tavan yapmış halde bir de bu insanlarla oyun oynamya çalışıyoruz. abartsızı son 10 maçımda voice chati ilk 5 rounddan sonra kapamak zorunda kaldım. adam maç boyunca küfredebiliyor ya. bıkmadan usanmadan. ruslar bizim itlerden on kat daha iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 öyle zaten, ruslar game communityleri bitirmez, oynarlar, sevilmezler, alay edilirler vs. türkler öyle değil, girdikleri her oyunun communitysini bitiriyorlar. bunu burada konuştuk mu vs bilmiyorumda csgo için konuşursak zaten türklerin yanında ruslar baya bildiğin normal insanlar olarak kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ruslar çok fazla diye göze batıyolar karşılaştıgım her türk (dota ve csgo'da) tamamen gereksiz insanlardı ve ilk round civarında muteladım hepsini istisnasız ruslar da kötü türkler kadar değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 fnatic i harcadılar asfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 of fnatice ne çaktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ne drama dönmüştür şimdi ss bekliyorum. rip skins asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 mulgear6 said: ruslar da kötü türkler kadar değil ama şunu yıllardır söylüyorum. bizim millet kadar leş bir millet yok. türk gördüğüm zaman kaçıyorum direk ya. yabancı taklidi yapmaktan ben bile yabancı olduğuma inanıcam yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 2 dolar koymuştum geri cektim pişmanım sfsfsdfsdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ya ben de sabah 2 dolar vexed'e oynamıştım keşke luminosity'ye oynasaymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 applev0dka said: -Crawler- said: applev0dka said: abi cunku eagle olup aug buy falan yapanlar http://i.imgur.com/tmhubk7.png evet cok haklısın 2 pistol round dışında 28 roundun 27sinde m4-ak47 alan neo 1 el aug aldı diye, d2 de 10 kere aug alan 2100 dolar ile scout buy yapan adamlar haklı oldu. süper mantık Neo'nun bu buyu icin miss buy dediler şimdiki titan macinda. uber silah olduğu icin değil yanlış tuşa bastığı icin almış lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 2 hafta sonra oyuna gireyim dedim, dm'de 100 ms'den aşağı oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 türkiyeden bağlananlar zaten 80 aşağı oynayamıyor 2 haftadır benim duyduklarım gördüklerim bu yönde en azından fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 dün gün içinde düzgündü bende. 40larda geziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar