Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Bende bi smurf açıcam artık vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 applev0dka said: abi cunku eagle olup aug buy falan yapanlar eco denince ssg alan mallar falan var oyunda takımdakiler istedi diye d2 girdim bugun kriz geçirdim gelen 2 adam kartal bot resmen beynisizler neyse bir ace attım videosunu üsenmezsem koyarım aug, ssg552 gayet iyi weaponlar. noob ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 AtlaraFisildayan said: applev0dka said: abi cunku eagle olup aug buy falan yapanlar eco denince ssg alan mallar falan var oyunda takımdakiler istedi diye d2 girdim bugun kriz geçirdim gelen 2 adam kartal bot resmen beynisizler neyse bir ace attım videosunu üsenmezsem koyarım aug, ssg552 gayet iyi weaponlar. noob ya takimda herkesin 2100 dolari varken bir beyinsiz çıkıp 1700 e ssg alıyor sonraki round biz silah çekerken Eco kalıyor. onun tuttugu açıdan B site düşüyor eli veriyoruz ama ben noobum bunu yapan adam kartal .d dust 2 kartali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ozellikle bireysel yetenegin on plana ciktigi maplere lamer mapi demeue devam et abi mirage,d2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bireysel yeteneğin ön plana cıkması değil, adamlar direk bireysel oynuyor takımdan kopuk. her round buy yapıyor, scout alırsa alıyor alamazsa ump falan cekiyor, kartal bu adam ya. üst üste 2-3 round kazanabilmesi için 1 rounddan feragat etmesi gerektiğini bilmeyen adamlarla oynamak zorunda değilim. o yüzden d2 den arkama bakmadan kacıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bilet filan almadan maçlar izleniyo mu? ve drop geliyo mu? bu iki soruya cevap beklemekteyim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 drop her turnuvada yok, olan turnuvalarda twitch acc ile steami bağlayıp twtichden izleyip bile düşürebilirsin, csgo da bilet falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 cluj bla bla turnuvasında var ama twitche bağladıoydım steami zaten zlerim ordan gelirse gelir drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 bilet mi var ? görmedim öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 drop var demek istedim bu turnuvada bilet olayını hiç bilmiyorum csgo'da yokmuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Silphatos said: global, lem veya supremese bok atlatırsın 3 rank onları da global yaparım işte. en az bi 10 kişiyi global yapmışımdır. sen hariç >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ben globalleşmeye karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Selam, Pati'de lem ve ustu adam varmi ? mm olayinda solo baydimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 maç var drop vs alırsınız belki izleyecek varsa. http://www.twitch.tv/dreamhackcs chatteki spami izleyin, işte o gerizekalılarla oynuyorsunuz, bu yüzden bütün oyunun communitysinden nefret ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 inferno dropundan nolcak ya 10 lira falan cobble oynasınlar da zengin olalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 hani twitch chat zaten kanser de, bi /vg/ ye gidiyorsun ki genelde tiredler kaliteli olur. csgog yine hep shitpost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 VP-Liquid macında süpriz kovalanır mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 golden rule applies beyond godto my friend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 applev0dka said: inferno dropundan nolcak ya 10 lira falan cobble oynasınlar da zengin olalım :D o kadar izledim hiç düşmedi lan bana, afk bırakıyorum gelir belki meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 cobble geliyor. acın streamleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 hay... idle master açık stream de açık bi ara steame baktım 1 new item dedi heycanlandım kartmış dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 applev0dka said: abi cunku eagle olup aug buy falan yapanlar http://i.imgur.com/tmhubk7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 nasil aliyoruz drop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 applev0dka said: cobble geliyor. acın streamleri Telefondan twitch izlerken de düşüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 twitch hesabına steam hesabını bağladıysan login olup izlediğin sürece düşer evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar