Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 var mı gelcek +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 slipin taşıdığı takımdan hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 dragon slayerın çağırdığı oyunlara gitmeyin gençler çok kötü cidden, hayır öyle böyle değil, global var taşır diye çağırıyor adamı ben taşıyorum flm, yapmayın böyle bir hata yok yakınken :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 overwatch'da denk geldi, aztec'de ranked oynamış adamlar. ct 10-0 falan yeniyordu en son. 10 senedir görmemiştim o mapi. baya değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 çıkarım bu oyunun communitysine ya.. 15-5 öndeyiz abi 15-5 !!! rus beyinsiz öküz 2 kere vurdu beni ban yedi. sonra 1 herif düştü takımdan gelmedi 9 round.. 15-15 bitti maç... allah belasını versin bu rusların! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 ace atamadın mı 1 el yani bu mudur? :< we are all ruski, idi nahui, suka blyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 ahahaha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 bingildak said: 1350x1080 oynarken cidden gözleri bozarsın lan bu arada top yorumları okumadınız mı lan ya resimde modellerin altına pixel sayısı yazmış aptal onu yazmasaymış daha iyi olurmuş çünkü top yorumlar ona istinaden yazılmış, pixel sayısında fark tabi ki yok, uzunluk farkı var. ama olayın bambaşka bir yönü var bence; 16:9'dan 4:3-stretched'e geçilince in-game sens düşürme ihtiyacı hissediliyor mu hissedilmiyor mu önemli olan bu çünkü pixel yayılmasından dolayı mouse daha hızlı hareket ediyormuş hissine kapılır insan. eğer bu söz konusuysa büyük model üzerine düşük sensle oynayarak avantaj elde edilmiş olunur gayet. bi ara ben de deniycem yazarım buraya. fps de daha iyi oluyor öyle diyenler var ona da bakarım malum son hitbox değişikliklerinden sonra yerlerde kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 4:3 oynayacaksan black barla oyna yoksa x-y sens farklı olur gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 onun ayarı var m_yaw şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 m_yawla tam olmuyo bence 4:3de black bar en iyisi hem görüntü de bozulmuyo stretchlenip. ama şahsen monitörün native çözünürlüğü en kralı, 1600:900 benim her şeyi o çözünürlükte onuyorum. native dışı kusmuk gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 nasıl tam olmuyo abi değeri ona göre atarsın işte normali 0,022 sanırım 0,0165 yapıyorlarmış 4:3-s'te. beğenmezsen başka bi şey yaparsın sen de. widescreen monitorde black barlı 4:3 oynama olayını anlamıyorum ama 16:9 oyna madem niye hem görüntüyü değiştirmiyip hem de fov düşüreyim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 ne biliyim değişik oluyo işte, alışma olayı. black barla oynamaktansa ben de 16:9 tercih ediom zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Aiko said: slipin taşıdığı takımdan hayır gelmez. hahahah sen gel taşı aiko! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 o şuan kendini fifa'da taşıtmakla meşgul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 demin xenocide ve xunnla oyunda ben öldüm. sonra bana kill geldi ama böle 5 saniye falan sonra. nası ya falan derken attığım DECOY patlamış. yani decoyun patlamasıyla adam aldım. teşekkürler kanter sıtrike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 decoy patlaması 1 vuruyor daha ilginç olayı flash ile adam alan vardı :D o da vucuda çarpınca 1 dmg vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 işte proluk o 1 dmgı hesaplayıp decoyu atmadskfhjsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 kullanmadığınız 50 centlik vs itemlarınızı atın bet oynayacağım lan, kazanırsam 5er dolar veririm geri. https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=70596670&token=RZq_90KB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Lectre said: dragon slayerın çağırdığı oyunlara gitmeyin gençler çok kötü cidden, hayır öyle böyle değil, global var taşır diye çağırıyor adamı ben taşıyorum flm, yapmayın böyle bir hata yok yakınken :/ sfdsfdsf olm cache de malcirle birbirinizden başka adam vurmadınız konuşturma beni fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 ben en son lectre ile oynadığımda da tek killerini teamkill ile alıyordu hic değişmemiş yıllardır demek sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 apple ben seninle bir sefer oynadım ondada yeni başlamıştım lan asdsa olayın aslı şu, bir önceki oyun ace vs sonra dragon slayerla girdik 1v3 clutch vs çırpınıyorum yok, çağırdıkları global tk atıp el alamıyor ya da ben görmedim aldığını lol -.-, e slayer ve saz arkadaşları desen zaten silver hani doğruya doğru.. sonrada mulgearla trolle sardık iyice zaten skor kurtarılamaz bir düzeye geldiğinde, ha çağırdıkları globalinde elektriği gitti yoksa 4-5 killi vardı hakkını yemeyeyim. /summon malgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 elemanın elektrik ikinci kere gitmese iyiydi ya alırdık maçı ilk maç d2 de ez win olmuştu mesela onu söylemiyo zibidi sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Lectre said: apple ben seninle bir sefer oynadım ondada yeni başlamıştım lan asdsa olayın aslı şu, bir önceki oyun ace vs sonra dragon slayerla girdik 1v3 clutch vs çırpınıyorum yok, çağırdıkları global tk atıp el alamıyor ya da ben görmedim aldığını lol -.-, e slayer ve saz arkadaşları desen zaten silver hani doğruya doğru.. sonrada mulgearla trolle sardık iyice zaten skor kurtarılamaz bir düzeye geldiğinde, ha çağırdıkları globalinde elektriği gitti yoksa 4-5 killi vardı hakkını yemeyeyim. /summon malgear 30 dk ban yedim senin yüzünden dfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Gelecek varmı solo takılıyom şu an LEM'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar