Lectre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 aşkolsun :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 yok yok onun mesajını alıntıladım asıl ben ona bilgisi gitti o da farkında yaptıgı ayıbın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ben satmış oluyorum sonra 30 roundda 8 kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 valla gold nova 2de ortam böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 mulgear desene abi 40 killin 20si round bittikten sonra zeusla aldıkların diye :P asd cobble iyi ya, cobble eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 zeusla 20 kill aldıysam iyi la baya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 lan lectre ayıp be terran csyi en son lisede oynamıştı sen bizle oynarken, ikiye katlamış seni püü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bunlarla 40 yetmiyor, min. 50-60 civarı frag yapmak lazım dünkü dramayı da kaçırmışım neyseki müdür patlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 ben 2 gündür oynayamıyorum, bahanem yok ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 söyle kartallar toplansın da beni de cagırsın ya pugları taşımaktan sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Silphatos said: bunlarla 40 yetmiyor, min. 50-60 civarı frag yapmak lazım dünkü dramayı da kaçırmışım neyseki müdür patlatmış evet yine bu teoriyi dogruladik, yetmedi. 50 60 da kolay yapilmiyorki ama arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 dün botlara karşı oynarken bazı şeylerde zorlandığımı farkettim. supreme/global arkadaşlara sorayım. - biraz deagle'la headshot çalışayım dedim, silahı kullanırken cooldown bekliyormuş gibi hissettim. durup epey bekleyip nişan alıp ateş etmem gerekiyor (awp ile bile çok daha rahat ateş ediyorum) deagle'ı kullanmanın püf noktası var mı, yoksa random atış edip "ya tutarsa" diye mi kullanılıyor? - deagle'dan sonra ak47'e geçtim ve hs oranımın arttığını farkettim. ancak yine de de headshot pratik yapabileceğim (public server değil) güzel bi harita var mı, botlarda deathmatch çalışmaktan daha fazla verim alabileceğim bişi? - tavuklar kaçışırken veya botlar soldan-sağa/sağdan-sola koşarken takip etmekte zorlanıyorum. özellikle bu senaryoyu (bi hedef tahtasının sağa sola gidip durması gibi) çalışabileceğim bir map var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 -Deagle'ın recoilinin toparlaması diğer silahlara karşı çok daha uzun sürüyor evet. Oyundaki en uzun süre bu açıdan Deagle'da olabilir. Tek tek ateş etmek gerekiyor. İlk sabit atışından sonra arka arkaya attığın bütün shotlar hep random artık. Happy, o TSM'e deagle ile ace attığı turda deagle kullanırken her shottan sonra silah değiştiriyordu mesela. İki precise shot arasındaki en kısa süreyi kaçırmamak için yapıyor muhtemelen. Eğer dynamic crosshair kullanıyorsan çok gerekli değil, statik için kullanışlı ama baya. -Ben farklı mapler kullanıyorum farklı şeyler için. Bu, elimi mouse kullanmaya ısıtmak ve flick çalışmak için daha ziyade: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=213240871 Şunu 1-tap ve strafe-fire çalışmak için kullanıyorum: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=368026786 Şunu peak shot, flick shot vs. için kullanıyorum: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=477648593&searchtext=Bot+Aim+V5 Bu da senin istediğin gibi sağa solan kayan target ayarlamanın mümkün olduğu bir map: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=243702660 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Bone said: dün botlara karşı oynarken bazı şeylerde zorlandığımı farkettim. supreme/global arkadaşlara sorayım. - biraz deagle'la headshot çalışayım dedim, silahı kullanırken cooldown bekliyormuş gibi hissettim. durup epey bekleyip nişan alıp ateş etmem gerekiyor (awp ile bile çok daha rahat ateş ediyorum) deagle'ı kullanmanın püf noktası var mı, yoksa random atış edip "ya tutarsa" diye mi kullanılıyor? - deagle'dan sonra ak47'e geçtim ve hs oranımın arttığını farkettim. ancak yine de de headshot pratik yapabileceğim (public server değil) güzel bi harita var mı, botlarda deathmatch çalışmaktan daha fazla verim alabileceğim bişi? - tavuklar kaçışırken veya botlar soldan-sağa/sağdan-sola koşarken takip etmekte zorlanıyorum. özellikle bu senaryoyu (bi hedef tahtasının sağa sola gidip durması gibi) çalışabileceğim bir map var mı? hs only serverlara gir. ilk başta mala bağlıyosun ama sonra alışıyosun. tavukların hitboxları farklı. bende vuramıyorum hareket ederlerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 serverlara bir şeyler mi oldu? normal olmayan bi ping artışı var herkeste. 50-60 oynarken 120ye sabitledim iki gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 dün bizim de kötüydü sürekli 80+ normalde 30 falan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Claiborne said: serverlara bir şeyler mi oldu? normal olmayan bi ping artışı var herkeste. 50-60 oynarken 120ye sabitledim iki gündür. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 dün bone kıskandım sabit 11ms oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 10ms vs 100'ü yaşadım hiç hoş olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Dragonfire said: dün bone kıskandım sabit 11ms oynadı. bone türkiyeden mi oynuyor ? 11ms nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 matchmaking server picker kullanan var mı ? 100+ ping alıyorum sürekli, redditte gördüm ama ne kadar legal bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Abi gordugum tum turkler 90 ping ve ustu. Baska bi bok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Son oyun85 ti bende. Biraz fazla gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 NiP is back. TSM'e karşı harika seri oynadı adamlar gerçekten. ama friberg bitmiş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Ben mm 30 40la oynuyordum hep ama son 3 gundur 70 80 hep, bir seylerindegistirdiler herhaldr veya ttnetden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar