sektedar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Patiler, şuan kullandığım internet oturduğum binanın ortak interneti, binada oturan herkese açık yani. İnternetin hızı aşırı kötü filan da değil (480p video filan izlettiriyor yani) fakat cs'ye girdiğimde sürekli 200-300 pingle dolaşıyorum etrafta, sizce böyle olması normal mi yoksa oyundan kaynaklı, config ayarlarıyla ilgili bir sıkıntıdan kaynaklanıyor olabilir mi? not: deneyebileceğim başka online oyun da yok pc'de o yüzden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 sürekli torrent açık biri vardır orda, ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Emre333 said: şu var bi de, bence bu baya extrem bir durum, bunun çok hafif olanlarını sürekli yaşıyorum ben. https://gfycat.com/BarrenHeftyDungbeetle ulan dikkat etttim de bal dediklerimin çoğu böyle vuruyor lan. ben bu olayı 45-50 pingle'de yaşıyorum ya, pingler nerdeyse aynı oluyor karşı tarafla.serverla filanda mı alakası var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 cok gizli bir program var. biz yurtta kaldığım sene wow oynamak için kullanmıstık arkadaslarla. modeme bağlanan tüm mac adreslerini ve üstlerindeki trafiği görebiliyorsun. download abanan adamın netini kesiyorduk adam odasından cıkıyordu modem mi bozldu diye sdafa 1-2 kere fişi çekti belki düzelir diye, hopp birader fişi cekme netimiz gitti yaptık,modemin üstüne not yazdık,fişi çekmeyin diye cesaret edemedi sonra. ara ara cok download yapanı kesiyorduk dsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 applev0dka said: sfdsf :D yok ya ben uğraşamam o kadar, akşam eve gelince bi el kantır keyfim vardı o da olmayıversin artık napalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yok abi çatlayacam. nova 4 ten keleş 1 e geçerken imanım gevremişti. şimdi dmg den bi üste geçecem diye çatlıyorum. 12387123 tane win geldi gitti hala aynı pf nası bi streak lazım abi yokmu bunun bi yazılı kitabı bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 valve mal olduğu için elo puanını göstermiyor işte, tamam bir sürü değişken olabilir ama ortalama bir exp bar göster en azından takip edelim rankimizi mgde ne çok gerizekalı türk varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 mg rezalet abi. ne çileler yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Lectre said: valve mal olduğu için elo puanını göstermiyor işte, tamam bir sürü değişken olabilir ama ortalama bir exp bar göster en azından takip edelim rankimizi mgde ne çok gerizekalı türk varmış o iş millete stres ve kavga olarak geri döner. bu arada türklerin çoğu geri zekalı zaten. baya az sayıda var adam akıllı. mesela bugün mirage'da 3-12 geride kapattık ct tarafını, neyse ki takımda 1 tane mal rustan başka kimse yoktu da kimse cevap falan vermedi öyle kendi kendine konuştu, 1 tane türk olsaydı mesela benden başka kesin kaybederdik ama cumback yapıp aldık 16-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Bugün bir salaklık vardı ya mermiler gitmiyor, loss yaşıyorum fps 150 lere kadar düştü. 290 olan fps 200 de kalıyor nasıl düzeltirim bunu? Birde siste 40 fps falan. Ekran kartının 6-7 patchi önce öyle oldu düzelmedi. Bir söyleyin bakim nasıl olacak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 mümkün olduğunca birbirini dinleyen 5 premade ile giriceksin abi bu oyuna. yoksa pc kırmalık. bugün bi karı geldi shalalala mı ne nicki yarın öbür gün görürseniz ağzına burnuna sövün karının. karı 30 saniyede domine etti bildiğin seduction attı succubus gibi nereye derse oraya gidiyo millet karı gidiyo mermiye kafa atıyo ölüyo ondan sonra millete saldırıyo. eskiden ne güzeldi lan mahallede kızlar ip oynardı voleybol oynardı ne karı vardı ne kız böyle gaming ortamında. kim sardırdı bu mıgo kılıklı karıları oyunlara baboş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yok öyle bi şey. 4 hesabım var 2'si global 2'si supreme, hepsiyle solo girdim tüm maçlara. hiç öyle premade girmeye falan gerek yok. zaten kimse hadi kavga edelim diye girmiyor oyuna. troll için giren adam çok az, troll'lük yapan bile 2-3 kişi laf edip, üzerine gelince yapıyor çoğu zaman. milleti sıkboğaz etmeyeceksin işte çok zor değil. evet bazen garip garip insanlar geliyor doğru ama 1 tane maç gidiyor diye de pc kırmaya falan gerek yok. kırkta yılda bi kız denk gelmiş oyuna onun örneğini vermene gerek yok ayrıca. neyse çok sinirleniyorsan aç bi smurf; skora odaksız, sakin sakin oyna. sinirlerini kontrol etmeyi öğren. bunu yaparsa zaten büyük olasılıkla smurf hesabın daha iyi bir seviyede olacaktır, anlarsın ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 benjani said: Emre333 said: şu var bi de, bence bu baya extrem bir durum, bunun çok hafif olanlarını sürekli yaşıyorum ben. https://gfycat.com/BarrenHeftyDungbeetle ulan dikkat etttim de bal dediklerimin çoğu böyle vuruyor lan. ben bu olayı 45-50 pingle'de yaşıyorum ya, pingler nerdeyse aynı oluyor karşı tarafla.serverla filanda mı alakası var acaba 50 ping vs 5 ping de rakip çok bariz erken görüyor. o bu değil. burdaki mevzu ise benim son aylarda başkalarının deyimiyle "ağladığım" serverdaki senkronizasyon problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bugün 2 kere geldi başıma, dust 2, longdan t olarak peekleyip geri dönerken, ve pitten ateş edip eğildikten sonra, zaten 80 pingin altınıda görmüyorum kasmadan oynayım ya yeter bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bizde pingler 70 seviyesindeyken karşı takımın 20 seviyesinde olması da ilginç bir eşleşme. Tahmimimce bizden birinin max_ping ayarı düşüktü böyle adamlar geldi karşıya zaten zor bulmuştu mm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ben su an LE yim, dmg-le seviyesinde public girdigimde cok sorun yasamadim, nadir troll geliyor ama bazen karsiya hile gelebiliyor ona yapacak bisey yok zaten. Dun aksam 2 el public attim ikisini de kazandik takim iletisim icindeydi, iyiydi yani. Ha ama bu benim sansim biraz. Yoksa karsi takima troll geldigine cok rastladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 150 ms ile çatır çatır oynayan araplar var onlara ne diceniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 onların hattı petrol borularından geçtiğinden ping varmış gibi görünüyor aslında akıyor herifler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Onlar daha iyi pingi hayatlarinda goremedigi icin mutasyonla adapte olmus yuksek latencye. Hilesiz 150ms ile cok temiz iyi oynayan araplar var hakkaten. Ama buyuk ihtimal bunlarda sabit 300 fps, 144hz monitor vs vardir. Benim 30 ping 60hz ve 50-100 fps ile ortalama input lagimiz ayni oluyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 en yakın vienna serverına 60 ping alıyorum en az yani 60ın altında oynamam imkansız meh, redditte elemanın biri paylaşmış tüm csgo serverlarına ping atan küçük bir hede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Aiko said: 150 ms ile çatır çatır oynayan araplar var onlara ne diceniz ? Cheat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Sen fenerli misin lectre. Kac sayfadir amma agladin he asd. Istermiyorsan oynama panpa yav sikma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Bahsettiğin program bu ama baya bi denedim bunu, sonuç başarısız. http://i.imgur.com/rMMr2E3.png Genelde benimde pingim vienna'a 50-60 arasında ama nedense sürekli luxembourg serverine atıyor. Ama birazda lobi lideri ile alakalı oluyo bazen. Solo girince %90 ihtimal ile luxembourga atıyor. Edit: Bu arada mm_dedicated_max_ping olayı lobideyken işe yaramıyor. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 o değil bahsettiğim hede ya, bat dosyası cmdda çalıştırıyor, aynı mantık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Silphatos said: Sen fenerli misin lectre. Kac sayfadir amma agladin he asd. Istermiyorsan oynama panpa yav sikma kendini yok oynuyorum mesele o değilde şundan 2-3 ay önce 30 40 pingle oynarken ne değişti çok merak ediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar