Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 ilk atıldığı an kelimeleri googleladım. sabah gazetesi haberiymiş ve bu her şeyi açıkladı. fena zamanlar ;_;
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 keşke doto olsaymış bi de
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 acik acik yazsalarmis keske. the fence of the ashes gibi bi sey olurdu herhalde sdf.
noddle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Şöyle bişey farkettim; competitive match yapan bir arkadasin oyununu izlerken ayni zamanda karşı takimdaki tum oyuncularin lokasyonlarini gorebiliyorsun. Boylece viewer olup, arkadasina telefon, steam, skype dan ulaşıp, info verilebilir, bi nevi legal wallhack oluyor aslinda. Artik oyunda viewer varsa tedirgin oluyorum. Maç başına Para karsiligi viewer lik yapma gibi bisey de cikabilir :))
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 3 round geriden takip etmiyor olsaydın olabilirdi tabi.
noddle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Öyle mi (facepalm), bak 3 round geriden takip oldugunu bilmiyordum, icim rahatladi yav kinjo tesekkurler.
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 rica ederim. gerçi 3 round diye kabaca söyledim de 3 dk falan da olabilir tam bilmiyorum. ama geriden takip ediyorsun o kesin.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 noddle said: Şöyle bişey farkettim; competitive match yapan bir arkadasin oyununu izlerken ayni zamanda karşı takimdaki tum oyuncularin lokasyonlarini gorebiliyorsun. Boylece viewer olup, arkadasina telefon, steam, skype dan ulaşıp, info verilebilir, bi nevi legal wallhack oluyor aslinda. Artik oyunda viewer varsa tedirgin oluyorum. Maç başına Para karsiligi viewer lik yapma gibi bisey de cikabilir :)) Yine dünya ustunde ilk defa turk'un aklina gelmis bir sey.. yıllardır baska kimse dusunememisti sdfsd
noddle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 :) valve Son sistem cs:go yapmis, aşamadik.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 k1nJo said: 3 round geriden takip etmiyor olsaydın olabilirdi tabi. 3mu 1 degilmiydi
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 abi ondan sonraki mesajımı da okusaydın keşke.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Süre var abi. 1 round da olur 3 round da.. 10sn içinde biterse hepsi 5 de olur uzmeyin birbirinizi
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 noddle said: Şöyle bişey farkettim; competitive match yapan bir arkadasin oyununu izlerken ayni zamanda karşı takimdaki tum oyuncularin lokasyonlarini gorebiliyorsun. Boylece viewer olup, arkadasina telefon, steam, skype dan ulaşıp, info verilebilir, bi nevi legal wallhack oluyor aslinda. Artik oyunda viewer varsa tedirgin oluyorum. Maç başına Para karsiligi viewer lik yapma gibi bisey de cikabilir :)) bu çok önemli bir keşif, oyunun tüm dinamiklerini kökten değiştirir. https://pbs.twimg.com/media/DFzOfgjVwAETjWb.jpg
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 delay var abi onlarda :D
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ixJupLhfOhw
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 hile neredeyse hiç yoktu birkaç ay önce prime mm'de. enteresanmış orada da türediler ise.
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 noddle said: Şöyle bişey farkettim; competitive match yapan bir arkadasin oyununu izlerken ayni zamanda karşı takimdaki tum oyuncularin lokasyonlarini gorebiliyorsun. Boylece viewer olup, arkadasina telefon, steam, skype dan ulaşıp, info verilebilir, bi nevi legal wallhack oluyor aslinda. Artik oyunda viewer varsa tedirgin oluyorum. Maç başına Para karsiligi viewer lik yapma gibi bisey de cikabilir :)) :)
Öne çıkan mesajlar