Raylen Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 bir youtube serisi vardı, bir arkadaş grubu oyunu oynarken seslerinin altyazısı geçiyordu, oyunda ilginç bişey olmasından çok onların geyiği ön plandaydı böyle birsürü montage vardır da baya viewi vardı zaten, burda yenisi geldikçe koyuluyordu, neydi o seri neydi o kanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 random cs go bullshittery? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Sovietwomble kanalın ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 cs:go değil ama şuna çok güldüydüm ben videonun başındaki olayı biri gif yapmış reddit'te gördüydüm baya iyi https://www.youtube.com/watch?v=1AULdtZ7y4c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 içerik, editing falan her şeyi 10 numar adamın ya. doğal olarak hayvan gibi zaman alıyor ama tek bir videoyu hazırlamak, streaminde anlatmıstı bir gün. Zaten iyice arttı 2 video arası geçen zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ben 2-3 videosu hariç izlemedim ama her konuşulanı tek tek yazması, bi de konuşanın konumuna göre yazması falan inanılmaz. oynadığı şeyi en az 2-3 kere izliyordur, kestikten sonra da konuşulanları yazmak için izliyordur vs adam sıkılmıştır belki de artık ondan yavaşlamıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 sovietwomble videoları cok iyi ya. Videolarını kacar kez izledim bilmiyorum. Kesinlikle izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Raylen said: bir youtube serisi vardı, bir arkadaş grubu oyunu oynarken seslerinin altyazısı geçiyordu, oyunda ilginç bişey olmasından çok onların geyiği ön plandaydı böyle birsürü montage vardır da baya viewi vardı zaten, burda yenisi geldikçe koyuluyordu, neydi o seri neydi o kanal sürekli shot yaparak oynuyorlardı falan. aynı seriden bahsediyor sanırım. ölen bir shot alkollü içecek içiiyordu. ilerleyen dakikalarda tabi iyice sarhoş oluyorlardı falan. göz yaşı akıtarak izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 bu csgolive.com muabbeti nedir biri açıklayabilir mi? buradan kutu açarsak veya alırsak ne oluyor? açtığımız ürünü bize nasıl teslim ediyorlar fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Jeeztro said: Raylen said: bir youtube serisi vardı, bir arkadaş grubu oyunu oynarken seslerinin altyazısı geçiyordu, oyunda ilginç bişey olmasından çok onların geyiği ön plandaydı böyle birsürü montage vardır da baya viewi vardı zaten, burda yenisi geldikçe koyuluyordu, neydi o seri neydi o kanal sürekli shot yaparak oynuyorlardı falan. aynı seriden bahsediyor sanırım. ölen bir shot alkollü içecek içiiyordu. ilerleyen dakikalarda tabi iyice sarhoş oluyorlardı falan. göz yaşı akıtarak izlemiştim. https://www.youtube.com/watch?v=5gT3NcsEqHA&t=7s 10:30 da başlıyo ama tavsiyem tüm partların izlenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Agency, Season, Alleyway, Marquis, Bazaar, Mist, Overgrown, Motel, Seaside, Ali, Chinatown gibi haritaların oyuna eklenmesi gerekirken tuhaf casual bir harita getirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 CS ye beta (1999 )zamanlarında başladım ve bu zamana kadar ara ara girdim zaman geçirdim. Bu gece bir maç atayım dedim rekabetçide. Karşıda iki tane hile olduğunu düşündüğümüz adam var. Benim takımda da 4 türk daha denk geldi. Ben hiç onlara belli etmiyorum türk olduğumu bu arada. Küfürler havada uçuşuyor rakip takıma. Devre oldu bizim elemanlardan üçü açtı hileyi. 14-2 den maçı çevirdiler. Karşı tarafta 15-15 bitirelim fair olsun diyor 😄 bu arada. Ama bizimkiler acımadı ve 14-16 yendi benim olduğum takım. Herkes hile kardeşim oyunda. Hileye küfür eden adamda hileci. Tek derdi bendeb başka kimse hile açamaz 😄 Hiç bu kadar kötü olmamıştı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Hesabi prime yapmadin tabi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 şu prime muhabbeti ne ya. bende varmış niye var bilmyiorum. 6-7y aydan sonra tekrar girdim oyuna sanırım emin olmamakla birlikte. duyduğuma göre hileci falan gelmiyormuş da, benim bunun için bir şey yapmama gerek var mı ? kendi kendine mi ayarlıyor ? ne bileyim competetive de tick falan ataacğım bölüm mü var mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 bir cep telefon numarasına hesabını bağlıyorsun ve prime oluyor. prime hesapla girip prime matchmaking yaptığında, daha az yeni hesap geliyor, haliyle hileci daha az karşına çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Prime yapmadım , daha doğrusu yapamadım. Çünkü min teğmen rütbesi istiyor. Görevde olmadığı için şu sıralar , bu xp rate ile aylar sürer lvl20 olmam. Aklıma şu geldi ; gidip prime hesabını satan birinden alsam , ardından telefon numarasını güncelleyebilirmiyim ? Şayet bu mümkünse hesabını satmak isteyen varmı ? 😄 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 cs hesabını satacak adamın komple steam hesabını sana satması gerekiyor yalnız alabilcen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Sadece içinde CS GO olan steam hesapları vardır illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 istiyosan satayım ben, bi tane smurf hesabım vardı kenarda duran. lvl27, prime yapabilirsin. toplam 85 saati, 68 de win'i var. ranki supreme'di yanlış hatırlamıyorsam ama ekimde oynamışım en son, düşmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 bence biraz oyna, kendiliğinden olursun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 bence de kendi hesabınla oyna, hem levelı yükselir işte. hileci gelirse de gelsin çok şeyapma yani, her hileci bir gün bamı tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 lvl'ı competetive'de kasmak zorunda değilsin hileciler canını sıkıyorsa, ama en çok xp'yi o veriyor olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 competitive'de kasmak öküz gibi rahat ya diğerleri can çekiştiriyor baya. normal oynasan zaten noobların birbirini bulmasını falan bekliyosun. diğerleri de aşırı yoruyor neredeyse hiç dinlenme imkânı yok oyun sırasında, leveling için çekilecek çile değil hiçbiri. belki demolition. ama o da bayıyor silah sıraları falan tırt zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=q1gPnkjQcD0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 izlediğim en iyi cs videosu ya. kahkaha attım hanım korkudan doğuracaktı fçöasmdç süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar