Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

xantaresi 1v1 turnuyava invitlemişler asd

http://www.hltv.org/news/17598-htc-invitational-list-complete

bu adama hiç hayal bile edemeyeceğiniz bir takımdan teklif geldi de gitmedi mal asdfdsa hem dil bilmiyor hem de çok iyi para alıyor burada diye.
Mesaj tarihi:
inf nasi reserve ya mal volvo. Yeni nuke de bok gibi. Diger tum mapler sabit 300 fps nuke 100 150 nasil yaptilarsa igrenc texturelarla.

Bu arada prime mm diye bir gelmis. Aksam bakmak lazim
Mesaj tarihi:
cep telefonu ile csgo hesabını eşleştirip prime yapıyorsun. multiple hesapların önüne geçmek için yapmışlar. smurf ve hilecilere çözüm olur biraz
Mesaj tarihi:
ee diğer hesabı başka telefona kaydetsek o da prime olacak.bir kez prime yapılan numara, hep o hesapta kalıyor mu?banlanan biri yeni hesap açıp aynı numarayı kullanamaz mı?çok etkili olmaz gibi bu sistem.
Mesaj tarihi:
okumadım ama
normalde aynı hesapta kalmamalı, aynı numarayla birden fazla hesap açabilmeliyiz bence.
ama bi hesapla ban yenirse de o numara hepsi için iptal olmalı.
Mesaj tarihi:
bi numara ile birden fazla açılamaz/eşleştirilemez diye anladım. onun için dikkatli seçim yapın diyor zaten. bi kere seçince bi daha değiştiremiceksiniz diyor.

şuan beta zaten, geri çekebilirler veya daha çok değişiklik olabilir.

mantıklı geldi bana, tek çözüm birden fazla numara ile eşleştirme yapabilmek. birileri uğraşacak olsa bile herkes uğraşmayacaktır.
  • Yeni Oluştur...