dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 twitst iyi de, lekro en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 dennis'i fnatic'e kaptırmayacaklardı. core awp arayarak hata yaptılar, f0rest da baya stabil bir awp'er dennis ile fnatic sadece 1 kere kaybetti adam doping etkisi yaptı, onu alsalardı takıma efsane olurdu get_right ile f0rest eskisi gibi oynasın silip süpürmeye yeter zaten. LDLC dışında yenen olmuyordu NiP'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 bunu da koyalım https://www.youtube.com/watch?v=W6yR8_GdcRg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 nip şampiyon barça yenildi. allahım ni kadan güzel bir gece yhaaa sdsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 nip magic normalde high navi girecektim, oran yüzünden low nip girdim asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Arkadaşlar allu, pyth, dennis, twist falan diyorsunuz da. THREAT BABA AKTI, SİZ NELER DİYORSUNUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 aw yis nip kazandı. gerçi kaybedenin navi olmasına üzüldüm zira nip'den sonra en çok hatta belki de sempati duyduğum tek takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 k1njo +1 liquid de eklendi benim için listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 benim amarigada öyle çok sempati duyduğum bi organizasyon yok sanırım. bireysel olarak çok sevdiğim oyuncular var işte tarik, hiko, shroud falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 hiko'yu ben de seviyorum baya s1mple'da avrupada oynarken cok tuttuğum bir oyuncuydu. ikisi bir takımda olunca otomatik olarak amerigadaki takımım oldu sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 tabi ben öyle dedim de nip&navi hariç birilerini tutarsam amariga takımları olur her türlü. diğer avrupa takımlarından daha çok sevdiğim kesin. ve en nefret ettiğim de sanırım favelalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Xenocide said: http://i.hizliresim.com/ljG9LB.png bunlar bizi taşıcak bi de işte. dalin über global Aiko, haydar da çakma global silp. GÖYA İŞTE HE HE YA HE İNANDIK HE http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2014/03/ismail-abi-salla.gif kimse sallamamış hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 ömründe ilk kez 30 bomb çekince hemen 3 4 kere ss almış ardarda hakkı sevinmek ama nova matchmakingde olması işi bozuyor biraz k1nJo said: bunu da koyalım that's what happens when you get to swe :( bonec de orada değil mi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 o takım 5lisi direk karadelik oluşturup evreni yutmuş, alternatif gerçeklikte maçı kazanmış vay anasını nays taktik bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 k1nJo said: bunu da koyalım https://www.youtube.com/watch?v=W6yR8_GdcRg fifflaren ve anders sweet sweeden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 vac yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Bende de oluyordu arada. Ziplayinca duzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 fiffili fotoğraf da iyiymiş hahah Silphatos said: that's what happens when you get to swe :( bonec de orada değil mi asd türkiye gibi bi yerden gidilince razı olunur gayet ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 orasi oyle tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 applev0dka said: o takım 5lisi direk karadelik oluşturup evreni yutmuş, alternatif gerçeklikte maçı kazanmış vay anasını nays taktik bro hahahaha Xeno'yu kıskanmayın iyi oynuyor diye. bi de transfer teklifime sıcak baksa daha iyi olur ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Lectre said: kral diyorsun.. king regards yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 http://www.transfermarkt.com.tr/eder/profil/spieler/84481 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 flusha hack açtı yine :S olan benim bete oldu ibiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar