RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Ben tekrar bi mesaj atayim dedim buraya, LEM veya Supreme ranklerinde oynayanlar varsa bana bi om atsinlar . casual group ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 çinliler favelalara 2-1 çakmış lan asdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 RaidenXelRu said: Ben tekrar bi mesaj atayim dedim buraya, LEM veya Supreme ranklerinde oynayanlar varsa bana bi om atsinlar . casual group ariyorum. 2 bazen 3 supreme her akşam oynuypz genelde http://steamcommunity.com/id/silphatos k1nJo said: çinliler favelalara 2-1 çakmış lan asdsds major şampiyonu kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ilk maçı koyayım da şurada dursun sonra izliycem diğer 2 maç hemen yan tarafta çıkıyor zaten. https://www.youtube.com/watch?v=C0YGk89eA4c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 7 dolares kaybettirdi lg abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Silphatos said: RaidenXelRu said: Ben tekrar bi mesaj atayim dedim buraya, LEM veya Supreme ranklerinde oynayanlar varsa bana bi om atsinlar . casual group ariyorum. 2 bazen 3 supreme her akşam oynuypz genelde http://steamcommunity.com/id/silphatos k1nJo said: çinliler favelalara 2-1 çakmış lan asdsds major şampiyonu kek yalan. slipler nova takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Revangelis said: lemden çift keleşe düştüm so what globalden dmg'e düştüm. ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 low maymun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 bu nip elemanları ne ara nicklerine başka bir nick eklediler la =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 reklam onlar, hemen hemen hep öylelerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 nasıl yani anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 formaya alınan sponsor gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 En güvenilir rahat bet sitesi neresi? Siz nereleri kullanıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 csgobig.com ha pardon bet değil gamble sitesi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 oyun yine hacker yuvası ya. %80 hs ratio ile oynuyor adam. madem o kadar prosun git fnaticte oyna ne işin var mg maçında git global elite ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 aynen. dün bi maç girdim, mg2 seviyesi adamlar geldi. çatır çutur indirdik, nova 2 gibi oynuyordu adamlar. rahat rahat yendik. sonra ekip değişmeden bir oyun daha girdim, bu sefer gelen mg2 adam desert eagle'la sniper mesafesinden headshot vurabilen biri çıktı. arka arkaya üç kişiyi deagle'la hs'leyecek kadar pro. zıplıyorsun yine hs çakıyor. hayır Taz olsa anlıycam elini sıkıp öpücem de mg2'de böyle kişilerin çıkması can sıkıntısı oluyor. iki dakika arayla girdiğin iki maçın bu kadar fark etmesi cidden anlamsız. adam hile yapsa bile kanıtlanmayacak, izleyen kişi "hmm global elite olabilir, o yüzden bu kadar iyi" diye kestirip atacaktır yanda rank gözükmediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 yanda rank gözükse ne olacak, bu sefer de smurf olabilir denilecek. napıcan o zaman win sayısı falan da mı gösterilsin diycen? hileden şikayet ediyorsanız ve ortalama üzeriyseniz faceit'te oynayın. esea gibi katı bir kitlesi yok ücretsiz de oynanıldığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 http://i.hizliresim.com/ljG9LB.png bunlar bizi taşıcak bi de işte. dalin über global Aiko, haydar da çakma global silp. GÖYA İŞTE HE HE YA HE İNANDIK HE http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2014/03/ismail-abi-salla.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 finali izleyen var mı ya ne maç oluyor belli değil nip seyirciyi fena aldı arkasına keşke her turnuvada böyle konsantre oynayabilseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 NiP magic gerçek mi oluyor? THREAT mi daha tanrı, GuardiaN mı? flamie nerede? Dağa mı kaçtı? Hepsi kısa bir aradan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 friedburger ve get right favorim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 nip 2 sene önceki haline dönmüş sanki. cidden teamplay'in dibine vuruyorlar cok iyi oynuyorlar. fify'li efsane zamanlarını hatırlatan bir performans, umarım sadece isvçte oynanmasının gazı değildir böyle devam ederler esl majorda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 şu 5. yine tırt gibi ya. allu daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 allu anlık olarak cok iyi ama ortadan kaybolan birisiydi. o yüzden chat bir GOD ALLU bir BOT ALLU spamlıyordu zaten. bir bakıyorsun olmayacak killer alıyor, bir bakıyorsun 4-5 round senin benim gibi regular player oyunu oynuyor. allu demişken hatırlatalım ahahaha https://www.youtube.com/watch?v=iHGp00ukt28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 şu pronax'ın takımında bi herif vardı twist diye. çok izleyemedim ama iyi gibiydi o. onu falan alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar