Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Xeph said: hahahah bazen çok pozitif güleç dediğim adamlar bir küfürler ediyorlar csgoda şaşıyorum kufur csgonun tadi tuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 k1nJo said: gülmekten kendimi alamıyorum ya ahahahaha friberg :< https://www.youtube.com/watch?v=qFwJt-D_CtQ ahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Of yeni video gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bu sefer çok iyi olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 çok güzel olmuş https://www.youtube.com/watch?v=dxViFBBZNHo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 şunu izliyorum sonra ypatığım maçlardaki tiplere bkaıyorum. tüm inancım kayboluyor fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 valla ben gecen faceitte bi mac attim yanimda 4luk polak premade vardi karsida da 5lik ingiliz premade. 2 kere uzadi mac, sonunda da kazandik. polaklar da baya iyiydi karakter olarak mac daha da guzel oldu uzun zamandir o kadar zevk almamistim. arada boyle guzel seyler oluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 12-13 yaşında çocuklar da oynuyor oyunu. hatta büyük bir çoğunluk 18 yaşın altındadır. amerikada olsa hadi ingilizce konuşursunuz yine, bunlarla onu da yapamıyorsun. ingilizce yazıyorsun, rusça cevap yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=JRiLk9qw59Y abi en iyisi buymus ahhaahahhahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ulan ranked oynamayı şerifte bırakmıştım bi maç attım nova 1 verdi rank olarak abv bu nasıl iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 beni global'den çift keleşe atmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 max ping i 65 e ayarlıyorum girdiğim gibi 100 ms oyundan sogudum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 valve devleri beyinsiz oldukları için, max ping olayını mm eşleştirm algoritmasına ekleyemiyorlar. ondan öyle oluyor. anca dm falan aratırken çalışıyo max ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 bir maç attım gene sinirim bozuldu ya.30 kill alıyorum, adamlar allah gibi vurmaya başlıyor son roundlarda, kaybediyoruz.en son bir hafta önce oynamıştım, aynı şekilde vac yemiş birisi. ayrıca demolition giriyorum 50 ping filan oluyor, maça girince 100 ping veriyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ahha bağırdım ya aynen dediğin gibi oluyor saklfjasklfas herifler sonra roundlarda direkt Uber Pro oluyor Pro lar bile okadar HS rate i yok yani okadar diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Nekro said: max ping i 65 e ayarlıyorum girdiğim gibi 100 ms oyundan sogudum ya ya şu 100ms olayı Türkiyenin bokluğu ya arkadaş benim girdiğim serverda 60ping alıyor altı üstü 10km ötede adam hep routing sorunu bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 uydunet ve ttnet'te problem. fibere geçtiğimden beri 50- 80 ms alıyorum. ping sorunu yaşayanlar linkte yazanları yapsınlar. zor maç buluyor bunu yapınca fakat girdiğinizde ping düşük oluyor. 4 5 kişi denedik hepimizde işe yaradı. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=390784977 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ttnet varken 70-110 arası ping alırken, superonline a geçtikten sonra 55-80 arası ping almaya başladım ikiside aynı alt yapı halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 geçen gece 40 gördüm yeminlen başım döndü oynıyamadım oyun hızından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ben bazen bi giriyorum 120 130 ping sonra modemi bile resetlemeden sadece yeni ip alıyorum disconnect connectleyip 10sn sonra 60 ping asdfg. dat routing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Snn de 5ping ile oynarken ooo 30 ping olunca cildiran adamdim ben cs de Ve 20 olunca olmuyordu ciddi ciddi adam vuramiyordun acayip fark ediyordu Simdi 100 ping ehh iste 60 ile global olmamizi bekliyorlar Benim globallikte dusmedi biturlu ahahah 10 Mac kaybettim arka arkaya bugmi oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 hacktendir. sana global gösteriyordur hack, diger oyunculara nova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 yok yani, bu yaz (nekro'nun serverı mıydı?) patiden 5v5 yapılan maçta görmesek inanıcaz. silver-nova arasından hallice herif gelmiş 60 ili glıbıl ılmımızı bikliyirlir diye gelip mesaj atıyor ya hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 şaka şaka hiçbir türlü inanmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 çözünce biraz bağırıyo ona göre :D https://www.youtube.com/watch?v=CvIr95EG4b8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar