Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seperate said:

Aiko said:

5 aydır 100 üzeri ms al

inaktiflikten globalden dmg e düş

son 2 ay max ping 75 iken 150 - 180 ms arası competetive maça gir

uyduneti arayıp teknik servisi çağır, "yarın sabah 9 da kapınızdayız" deyip 1 hafta boyunca kimse ses soluk çıkmasın

sinirlenip superonline başvur, başvurudan 2 saat sonra kuruluma gelsinler fakat apartmandaki port kutusu dolu olduğu için "yarın 2. portu takarız" diyip gitsinler.

1 hafta boyunca kimse gelip gitmesin. telefonlara cevap verilmesin.

bu süreçte mevcut rütbe tekrar silinsin.

gg.

üzülerek söylüyorum ki teknik servisten de gelseler, superonline'a da geçsen o ping düzelmeyecek :(

şuan superonline fiber kullanan bütün arkadaşlarım çok memnun
Mesaj tarihi:
Aiko said:

k1nJo said:

inaktiflikten değil ama o düşüş :>

30 gün girmedim rütbe sıfırlandı işte. daha doğrusu o sırada rütbe sistemi değişti. problem değil tekrar çıkılır yeterki ping düzelsin

Aynı şeyi yaşıyorum 100 Ping hep

Nerdesin ?
Mesaj tarihi:
Hadi mapi yapan ruslar çirkef insanlar da yayınlayan firmaya ne oluyor peki. Oryantalist herifler. Hayır, rusların şu kötü niyetli, leş hareketini bile savunan var lan. Pes ya.
Mesaj tarihi:
http://image.welovefine.com/image/cache/data/productimages/Valve_CSGO/HomeOffice/Mousepads/16/ACOU063MOP1_isometric-csgo_11x17_2-1000x1000.png

http://www.welovefine.com/isometric-cs-go-11038/search/isometric.html
Mesaj tarihi:
Niye sürekli dünyayı katıyorsun anlamadım ki. Ne alaka yani. Kafanda bir tip canlandırmışsın onla tartışıyorsun gibi. Burada sorun mizah, espri filan değil ki. Adam gibi yapılır neyse. Ama uçak gerginliğinden beri süregelen rusların tutumu sinir ediyor. Neyse daha yazarım da uzatmak istemiyorum.
Mesaj tarihi:
Editor said:

Aiko said:

k1nJo said:

inaktiflikten değil ama o düşüş :>

30 gün girmedim rütbe sıfırlandı işte. daha doğrusu o sırada rütbe sistemi değişti. problem değil tekrar çıkılır yeterki ping düzelsin

Aynı şeyi yaşıyorum 100 Ping hep

Nerdesin ?

ist göztepe
  • Yeni Oluştur...