Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ya orjinal halinde sanırım orjinal atatürk resmi varmış zaten sonradan değişmiş
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 o zaman da millet ateş edip türkleri banlatırdı.
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ya bişey sorcam bu operationun parasını çıkarma hedesi hala oluyor mu hani operationu alınca direk yeni case düşer onu satarsın parası gelirdi yeni wildfire case düşmesi garanti değil gider falchion case düşer, sadece case poola eklendi diyorlar, hatta 20 kağıda değmez bile diyorlar
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 evet garanti degil kutular ama bana 2. kutu wildfire dustu 9 liraya sattım tamamı donmese bile 5 liraya falan gelir totalde 2 3 kutu dusse onumuzdeki bir kac haftada.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 çok şanssız değilsen çıkartır parasını, bi de haftalık level dropları özel kutulardan düşüyo eğer alırsan. cbble, gods and bilmemne falan. ordan güzel bi silah düşse zaten direkt kar asd
noddle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Bu yeni haritalarda Turkiyeye ozgu bircok obje var, dun oynadigim yeni haritada da arcelik magazalari falan vardi :) cs'de hep ruslarin etkisinden bahsediliyor da demekki turk oyuncular da var baya
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 asdfa olm kotakuya bile çıkmış lan türklerle taşak geçiyolar diye. nasıl bi map yapmış herifler
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 türkler aptal o yüzdne cıkmıstır change.org acmıslar map kalksın diye hehe
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 direk atatürk resmi olsaydı ya. niye çakma bişiy koymuşlar ki. :/ gerçi o zaman da atatürk resmine ateş ediylerr denilirdi.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 abi gerçeğini koysunlar yani bu çocuk suratlı poster daha saçma değil mi? bi de ataturg ne?
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Hurg diye bi karakter varmış onu yapmışlar http://www.multiplayer.com.tr/wp-content/uploads/2016/02/hurg-cs-go.jpg http://www.multiplayer.com.tr/wp-content/uploads/2016/02/hrugcsgo2.jpg
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 gerçeği yasak diye bunu yapmıslar komedi olsun diye de dick meat resmine bile GAVUALR BİZLE DALGA gçeiyor diye eziklenen aptallar anlamaz işte orta doğu kültürünüğn içine işlemiş eziklik
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 eziklikle bi ilgisi yok yalnız. gayet retarded biçimde yansıtıyolar senin liderini. hani takılmamak lazım belki ama benim gibi anti milliyetçi bi adamı bile üzdü yani. kutsal lider gibi bişi olm atatürk. lenin gibi değil ki party hat giydirip "i want you to drink" falan yazasın altına. kaldı ki komunizmden nefret ediyo herkes, çok koymaz.
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 atahurg bir kenara map bana hiç rahatsız edici gelmedi ya hani haritada pasaj var dönerci var kokoreç tezgahı falan var, arkada evin bahçesinde her emekli evinde fix olan minderli sedir var hehueheh veya işte turisti eşeğe katıra bindirtmek gayet yapılan bişey :p mikla da viking mitolojisinde istanbula verilen isimmiş hede insanlar heralde TÜRK ÖNDE TÜRK İLERİ GÖSTER ÜRKSÜN diye en aşağı kanyon'u, leventdeki gökdelenleri falan bekliyorlardı, bir de üstüne atahurg görünce 1nb4 triggered oldu galiba
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Oce4n said: Hurg diye bi karakter varmış onu yapmışlar http://www.multiplayer.com.tr/wp-content/uploads/2016/02/hurg-cs-go.jpg http://www.multiplayer.com.tr/wp-content/uploads/2016/02/hrugcsgo2.jpg benjamin frankini andırıyor.
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 5 aydır 100 üzeri ms al inaktiflikten globalden dmg e düş son 2 ay max ping 75 iken 150 - 180 ms arası competetive maça gir uyduneti arayıp teknik servisi çağır, "yarın sabah 9 da kapınızdayız" deyip 1 hafta boyunca kimse ses soluk çıkmasın sinirlenip superonline başvur, başvurudan 2 saat sonra kuruluma gelsinler fakat apartmandaki port kutusu dolu olduğu için "yarın 2. portu takarız" diyip gitsinler. 1 hafta boyunca kimse gelip gitmesin. telefonlara cevap verilmesin. bu süreçte mevcut rütbe tekrar silinsin. gg.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 shots fired sdsaf eren gel taşıyayım seni yemekten sonra
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 k1nJo said: inaktiflikten değil ama o düşüş :> 30 gün girmedim rütbe sıfırlandı işte. daha doğrusu o sırada rütbe sistemi değişti. problem değil tekrar çıkılır yeterki ping düzelsin
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Esh said: eziklikle bi ilgisi yok yalnız. gayet retarded biçimde yansıtıyolar senin liderini. hani takılmamak lazım belki ama benim gibi anti milliyetçi bi adamı bile üzdü yani. kutsal lider gibi bişi olm atatürk. üstünü kurşunlasalar daha mı iyi!!!!!
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Aiko said: 5 aydır 100 üzeri ms al inaktiflikten globalden dmg e düş son 2 ay max ping 75 iken 150 - 180 ms arası competetive maça gir uyduneti arayıp teknik servisi çağır, "yarın sabah 9 da kapınızdayız" deyip 1 hafta boyunca kimse ses soluk çıkmasın sinirlenip superonline başvur, başvurudan 2 saat sonra kuruluma gelsinler fakat apartmandaki port kutusu dolu olduğu için "yarın 2. portu takarız" diyip gitsinler. 1 hafta boyunca kimse gelip gitmesin. telefonlara cevap verilmesin. bu süreçte mevcut rütbe tekrar silinsin. gg. üzülerek söylüyorum ki teknik servisten de gelseler, superonline'a da geçsen o ping düzelmeyecek :(
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 yeni eve taşın aiko sdfgh
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 benim ping sorunum kendi kendine düzelmiş bu arada geçen haftalarda 120ping alıyordum suan eskisine dönmus 70 80
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 hep öyle oluyor zaten. 1 ay kötü pingin oluyor, sonra bakıyorsun düzelmiş. sonra yine bozuluyo falan
Öne çıkan mesajlar