k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 yeni nuke resimleri http://imgur.com/a/bfN7S yeni skinler http://imgur.com/a/cX0vk ak'nın şarjörünü beğenmedim, awp güzel elite build zaten genel olarak hoş bi tasarım graphite yerine kullanabilirim. usp ve a4 de güzel. yeni bıçak, bowie knife https://www.youtube.com/watch?v=Wt12U59UeNs&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Amaaan şimdi işimiz yok sıfırdan harita öğrencez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 İlk alacağım skin tabiki nova beast. En güzel o olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 en azindan hala bildigin nuke. yeni yerler kolay ogrenilir. cbble gibi neresinin ne oldugu belli olmayan bambaska bir ucube cikmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 k1nJo said: Aiko said: salı günü yeni nuke gelebilir. atın fava bekleyin. kaç salı geçti arkadoşom hani yeni nuke biraz önce faceitte manyaklar nuke açtı hahah forumda o kadar nostalji yapıyoruz adamlar csde de yaptırttı. dediğim oldu. naber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 nuke kötüye benziyo. çok göz yorar gibi adam seçmesi zor olacak düşük fps oynayanlar gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ^^ evet seasons gibi yapmışlar ben de çok beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 yeni map de_mikla. neresi burası mısır çarsısı mı çıkaramadım ? https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=536587726 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 kutu degeri aksama simit parasi olcak yine abv gaben emekcinin halinden hic anlamiyosun hep gece 4 release. Cobble droplari olacakmis. Dragonlore ve cbble souvenir kutulari baya deger kaybetcek satim bi kutu duruodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 kutu degeri aksama simit parasi olcak yine abv gaben emekcinin halinden hic anlamiyosun hep gece 4 release. Cobble droplari olacakmis. Dragonlore ve cbble souvenir kutulari baya deger kaybetcek satim bi kutu duruodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 yuh 1.6gb güncelleme oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Su coop missionları yapacak kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 yeni mapte atatürk resmi varmış atatürke beznemeyen millet ağlıyor kutsalımızla dalga geçiyoralr diye jajaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Su ilk mission a molotof atma koyan kim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 oooo aiko yaşadı. bir çok shit tier community map geldi, zaten kartaldan tepe taklak keleşe düştük bu maplerde görev yapcaz diye silvera kadar düşürür bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 madcow said: Su coop missionları yapacak kimse var mı? ben yaparım %99 ekleyebilirsin.bu nickle aratınca çıkar hemen yapmam gerçi dışarı çıkcam akşam oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 yeni operation pack geldi diye heyecanlandım da, nuke çok da güzel gözükmüyor https://www.youtube.com/watch?v=4qT0QAOkDmw videoda gördüğüm kadarıyla gereğinden fazla değişiklik var. bi de bi pack'te oilrig benzeri cod-vari bi map gelmişti- sarı direkler üstünde çatılarda koşturuyorduk felan. o haritanın tarzını andırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Flassh said: yeni mapte atatürk resmi varmış atatürke beznemeyen millet ağlıyor kutsalımızla dalga geçiyoralr diye jajaj Hocam iyi güzel yazmışsında ağlanacak çok sebep var yeni gelen map ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ruslar mı hazırlamış mapi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 ağlanacak bişi göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 abi bu nedir skdbglsdg http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/21712fc9-1420-4548-a9b4-0fbb79b8a43e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 tam avatarlık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 dalga geçilmesini yanlış bulmuyorum isteyen istediği şekilde mizahını yapabilir de map'in operation kapsamında olması yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 bi de tayyip gibi bi karakter varken atatürk tercihi çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar