Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Ben yurda döndüm de, bizim cs ekibi dağılmış kimseler yok. Oynayacak ekip arıyorum, MG idim gitmden, şimdi 2 oyun attım söylemeyeyim nereye attığını asasf. Adam lazım olan ekip varsa dürtünüz.

Paticik arasında oyun varsa, ben de oynarım arada :)
Steam Account: Trylle
MG2 idim son 6 maçı kaybettim, MG'ye düştüm.
Mesaj tarihi:
son rank düzenlemelerinden sonra mainle hiç oynamamıştım ilk win ile dmg attı, toplamda 6W-1D-0L ile tekrar LEM oldum asd
smurflerle de oynuyorum çok temiz gibi görünüyor ortalık. en azından le-supreme arası.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Ben yurda döndüm de, bizim cs ekibi dağılmış kimseler yok. Oynayacak ekip arıyorum, MG idim gitmden, şimdi 2 oyun attım söylemeyeyim nereye attığını asasf. Adam lazım olan ekip varsa dürtünüz.

dun cagirdim ama ses seda cikmadi senden. bir arada oyun atmasak da 5 man cikiyor arada.
Mesaj tarihi:
Namessar said:

sipeyskeyk said:

dun cagirdim ama ses seda cikmadi senden. bir arada oyun atmasak da 5 man cikiyor arada.
Naber sonat abi :) Bugün aktık epey, ilk oyunda amca da vardı sonra size geçti sanırım. Sonrasında da güzel oyunlar oldu. Çağırdığını görmedim hiç nedense, notification gelmedi. Oynayalım bir ara geldim ben artık, senden azar yemeyince eksik oluyor bir şeyler :)
Mesaj tarihi:
Namessar said:

Amca ve Ecel (patiden degil) disinda kimseyi azarlamiyorum artik. Arkada surf yaptigimdan gerek olmuyor zaten. Amcayla ugrasmak hosuma gidiyor ama :P

inanmayın beyler yalan söylüyor
Mesaj tarihi:
Aiko said:

applev0dka said:

http://i.imgur.com/1tE6zko.png

çok değil 2 sene önce

2 sene önceki konusmayı nerden buldun la ?

her konusmamızın resmini mi alıyorsun yoksa sdasfas
sen öyle diyince baktım oyunu zaten 2.5 sene önce almışım good old nova days..
Mesaj tarihi:
Bone said:

Namessar said:

Amca ve Ecel (patiden degil) disinda kimseyi azarlamiyorum artik. Arkada surf yaptigimdan gerek olmuyor zaten. Amcayla ugrasmak hosuma gidiyor ama :P

inanmayın beyler yalan söylüyor

tamamen camur amaçlı propoganda!
Mesaj tarihi:
forumdaki bazı arkadaşlardan daha kötü olamazsın o konuda için rahat olsun. isim vereyimde alınan olmasın. örn deno applevodka eskilerden liebe forum başkanı slipatos.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

forumdaki bazı arkadaşlardan daha kötü olamazsın o konuda için rahat olsun. isim vereyimde alınan olmasın. örn deno applevodka eskilerden liebe forum başkanı slipatos.

10 fps 60hz ile senden iyiyim lan ayık ol. sadece karşı takıma çok dezavantaj olmasın diye yeni sistem yapmıyorum yoksa yanlış overwatch ban falan uğraş dur
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Liebe said:

1 senedir oynamadığımız oyunda hala birilerine dert olmuşuz
DeMeK kİ zhAManında iyi khoymu$uz....

olum yengeden izin alıp gelsene la cok özledim senle oynamayı.

panpi laptopta hiç akıcı değil counter hiç keyif almıyorum oynarken :(
  • Yeni Oluştur...