noddle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 sipeyskeyk said: Ben yurda döndüm de, bizim cs ekibi dağılmış kimseler yok. Oynayacak ekip arıyorum, MG idim gitmden, şimdi 2 oyun attım söylemeyeyim nereye attığını asasf. Adam lazım olan ekip varsa dürtünüz. Paticik arasında oyun varsa, ben de oynarım arada :) Steam Account: Trylle MG2 idim son 6 maçı kaybettim, MG'ye düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Silphatos da aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 yeni sistemde bildiğin çan eğrisi yapmışlar rankleri Rank Dağılım Eski-Yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 golt olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 son rank düzenlemelerinden sonra mainle hiç oynamamıştım ilk win ile dmg attı, toplamda 6W-1D-0L ile tekrar LEM oldum asd smurflerle de oynuyorum çok temiz gibi görünüyor ortalık. en azından le-supreme arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 https://www.faceit.com/tournaments/ffb4c03d-df67-4bc3-8ec8-079f8c68873f ilk turnuvamızı kazandık ez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 oo gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 sipeyskeyk said: Ben yurda döndüm de, bizim cs ekibi dağılmış kimseler yok. Oynayacak ekip arıyorum, MG idim gitmden, şimdi 2 oyun attım söylemeyeyim nereye attığını asasf. Adam lazım olan ekip varsa dürtünüz. dun cagirdim ama ses seda cikmadi senden. bir arada oyun atmasak da 5 man cikiyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Namessar said: sipeyskeyk said: Ben yurda döndüm de, bizim cs ekibi dağılmış kimseler yok. Oynayacak ekip arıyorum, MG idim gitmden, şimdi 2 oyun attım söylemeyeyim nereye attığını asasf. Adam lazım olan ekip varsa dürtünüz. dun cagirdim ama ses seda cikmadi senden. bir arada oyun atmasak da 5 man cikiyor arada. Naber sonat abi :) Bugün aktık epey, ilk oyunda amca da vardı sonra size geçti sanırım. Sonrasında da güzel oyunlar oldu. Çağırdığını görmedim hiç nedense, notification gelmedi. Oynayalım bir ara geldim ben artık, senden azar yemeyince eksik oluyor bir şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Amca ve Ecel (patiden degil) disinda kimseyi azarlamiyorum artik. Arkada surf yaptigimdan gerek olmuyor zaten. Amcayla ugrasmak hosuma gidiyor ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 applev0dka said: http://i.imgur.com/1tE6zko.png çok değil 2 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Namessar said: Amca ve Ecel (patiden degil) disinda kimseyi azarlamiyorum artik. Arkada surf yaptigimdan gerek olmuyor zaten. Amcayla ugrasmak hosuma gidiyor ama :P inanmayın beyler yalan söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Aiko said: applev0dka said: http://i.imgur.com/1tE6zko.png çok değil 2 sene önce 2 sene önceki konusmayı nerden buldun la ? her konusmamızın resmini mi alıyorsun yoksa sdasfas sen öyle diyince baktım oyunu zaten 2.5 sene önce almışım good old nova days.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bone said: Namessar said: Amca ve Ecel (patiden degil) disinda kimseyi azarlamiyorum artik. Arkada surf yaptigimdan gerek olmuyor zaten. Amcayla ugrasmak hosuma gidiyor ama :P inanmayın beyler yalan söylüyor tamamen camur amaçlı propoganda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Ya şimdi ekleyin oynayalım, size katılayım falan demek istiyorum ama korkuyorum da bir yandan. Kötü oynuyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 forumdaki bazı arkadaşlardan daha kötü olamazsın o konuda için rahat olsun. isim vereyimde alınan olmasın. örn deno applevodka eskilerden liebe forum başkanı slipatos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Lectre yi niye saymadın depresyonda diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ironi yapıp proları saydı da o yüzden B)- tabi deno hariç sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 1 senedir oynamadığımız oyunda hala birilerine dert olmuşuz DeMeK kİ zhAManında iyi khoymu$uz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 sipeyskeyk said: Lectre yi niye saymadın depresyonda diye mi? lectre ocak dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 steam tag da vermek istemiyorum direk adım soyadım. özelden mesaj atan olursa söyleyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Liebe said: 1 senedir oynamadığımız oyunda hala birilerine dert olmuşuz DeMeK kİ zhAManında iyi khoymu$uz.... olum yengeden izin alıp gelsene la cok özledim senle oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Aiko said: forumdaki bazı arkadaşlardan daha kötü olamazsın o konuda için rahat olsun. isim vereyimde alınan olmasın. örn deno applevodka eskilerden liebe forum başkanı slipatos. 10 fps 60hz ile senden iyiyim lan ayık ol. sadece karşı takıma çok dezavantaj olmasın diye yeni sistem yapmıyorum yoksa yanlış overwatch ban falan uğraş dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 applev0dka said: Liebe said: 1 senedir oynamadığımız oyunda hala birilerine dert olmuşuz DeMeK kİ zhAManında iyi khoymu$uz.... olum yengeden izin alıp gelsene la cok özledim senle oynamayı. panpi laptopta hiç akıcı değil counter hiç keyif almıyorum oynarken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 aaa doğru sen pc'yi satmıştın dimi :( daha buy menüleri bilmeyen bölüm yöneticisi de gelmiş top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar