benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Auril said: alün hüleyyyn noob ace with the noobes weap https://www.youtube.com/watch?v=itWPFuSUjtI&feature=youtu.be bana pistol videosu çektirmeyin Bu video UMG_MK adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle ülkenizde engellediği içeriğe sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 blocklanmadığı ülke yok ula ne bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 usta kalaşnikofçu aiko'ya gelsin bu şarkı https://www.youtube.com/watch?v=UqOL7LOR6ko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Editor said: blocklanmadığı ülke yok ula ne bu ? sarki falan mi var clip de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 b, tek abd japonya açıyormuş :( evet ya şarkıdan banlamışlar, çekememişler ace imi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 abi m4 ün önünden bakış atıp geçmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 4:3 vs 16:9 http://www.youtube.com/watch?v=vYiNCwzPML8&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 http://img.memecdn.com/gaming-moments-cs-go_o_6278913.webp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 virüsé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 mg-şerif rankler arasında, iyi call atabilen adam aranıyor. müracat: müdüriyet pls thx kk bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 100 120 pingim var garip bi şekilde bi türlü duzeltemedim işin garibi sadece ranked maclarda bu seviyede pingim var deathmatch giriyorum casual giriyorum 60 70 arası. ranked giriyorum direkt 120 ayarlarda max ping kısmım 77de nasıl düzelecek bu sacmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 bende de aynı sorun var .uydunet kullanıyorum. kadıkoy bölgesinde sorun var gibi, arka sokaktaki arkadaşımda aynı sıkıntıyı yaşıyo ama garip bir şekilde zeytinburnunda uydunet kullanan bi arkadaşım ise bizim pingin yarısını alıyo oyunlarda. teknik destek'i arayınca bir sorun olmadığını söylüyorlar sinyallerde vs. bütün takım 60 ms iken ben 100 110 ms oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 ttnetim ben kafam basmadı valla deatchmatchın falan 60 ping olup ranked da 120 ping almaya bulamadım bi çözüm hala bence suç volvonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Uskudar uydunet ve uskudar adsl (cift baglanti). Ikisinde de bazi serverlar 130 ping. Tek basina girersem sorun yok. Grup girersem oluyor. Sanirim sorun ttnet yurtdisi cikislarda ve bolge olarak hep ayni yol ustunden servera ulasiyoruz sanirim . Zira 120 ping alirken diger baglantiya gecersem duzelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 60 - 70 ping sabitlendi benim. 4. Levent uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Aiko said: salı günü yeni nuke gelebilir. atın fava bekleyin. kaç salı geçti arkadoşom hani yeni nuke biraz önce faceitte manyaklar nuke açtı hahah forumda o kadar nostalji yapıyoruz adamlar csde de yaptırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 nuke? nostalji? e csgo'da her gün nuke oynanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 hangi csgoda her gün nuke oynanıyor? neredeyse 1 ay sonra nuke'ün reserve map pool'a alınması 1 yılı bulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 akşam üzeri o kadar çok sinirliydim ki eğer elimde dünyayı patlatma butonu olsa basardım. gerçi sinirli olmadığımda da basarım aslında da neyse konu o değil. bunu yapamadığım için o sinirle elimde olan 33 key'in hepsiyle kutu açtım ve hiçbir şey çıkmadı. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 keyle kutu açmak cesaret işi. kumar resmen kazanma şansın çok düşük. Keyle trade yapsan daha iyi. ya internet başlığına da yazdım ama download iyi, videolarda falanda problem yok ama online oyunlarda 90-500 arası ping değişiyor. can sıkıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 k1nJo said: hangi csgoda her gün nuke oynanıyor? neredeyse 1 ay sonra nuke'ün reserve map pool'a alınması 1 yılı bulacak. reserve map pool'da olmayınca oynanmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 oynanmıyor. *olmayınca değil olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 k1nJo said: Aiko said: salı günü yeni nuke gelebilir. atın fava bekleyin. kaç salı geçti arkadoşom hani yeni nuke biraz önce faceitte manyaklar nuke açtı hahah forumda o kadar nostalji yapıyoruz adamlar csde de yaptırttı. tayyibin cuma günü yayınlayacağı dolmabahçe görüntüleri 1 aiko'nun nuke cıkıyoru 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 ve maç 15-15 bitti asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Ben yurda döndüm de, bizim cs ekibi dağılmış kimseler yok. Oynayacak ekip arıyorum, MG idim gitmden, şimdi 2 oyun attım söylemeyeyim nereye attığını asasf. Adam lazım olan ekip varsa dürtünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar