Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 60fps capli bende hic hiz sorunu yasamadim, vsync acik Ben bi kilometreden vuruyorum demedim, sneak hic kasmasan full melee charda o mesafeden sneak bonus aliyor, ben manuel vatsdan daha isabetli vuruyorum zaten, sniper perki gelsin sahane olcak. Ha kapali alanlarda aggroluyor dogru ama goremiyorlar, sesin yerini cozemiyorum hani abuk subuk yerlerden ses geliyor bethesda klasigi ama goz goze gelmedigim surece sorun yasamiyorum. Moblar sesimi duyor ust katta ama kovalamiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 evet, stealth de saklanıp 30-50 sn hareket etmezsen caution a dönüyorlar ama bu seferde bir yerde choke point oluşuyor, moblar stack oluyor. bir sonraki encounter da yine hepsini çekiyorsun, bu sefer kaçıp stealth e tekrar geri girme opsiyonunu da kaybediyorsun çünkü engage oluyorlar birbirlerine çok yakın stack oldukları için. bu akşam ben de vsync açıp deneyeceğim. bazı animasyonlarda saçmalık vardı. mobların blokları bende kapalı mekanlarda sapıtıyor. şöyle ki adam smg ile ateş ederken ben swing yaptığımda smg birden elinden yok oluyor, eline melee silah geliyor ve grandmaster parrier gibi parry yapmaya başlıyor ahahaha. takım elbiseli, elinde smg olan adama melee silahla vuramayıp, adamın kabzası ile vura vura beni öldürdüğü oldu ;( gerçekten baya baya sinirlendim mesela o sıralarda. tahmin ediyorum bunun sebebi kapalı mekanlarda oyunun 120 fps e vurması. animasyonlar 2 kat hızlanıyor ve davranışlar sapıtıyor. vsync ile düzelirse süper. büyük improvement olur benim için gameplay noktasında. yeniden ranged karakter için başlamak istemiyorum çünkü ;( en kötü şey ya rpg oyununda karakterden soğumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Rpg mi? http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2014/07/lol_vladimir_putin.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 http://files.shanelenzen.com/fix-fallout-4.html bu arada pc için bunu buraya bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 GMG said: Congratulations, you earned a special reward courtesy of Playfire Rewards. Just follow the instructions below to redeem it. Instructions: Well done! You unlocked a 23% off voucher for Fallout 4 Season Pass on Green Man Gaming! To redeem it, add Fallout 4 - Season Pass to your cart and click on "checkout'. Enter the code and click on "Add voucher". The final price will appear on the right. This offer is valid on www.greenmangaming.com only while supplies last. Some restrictions may apply. Limit one discount per order. Offer not available in Russia or India. Offer valid from 9th November 2015 to 30th November 2015. şu koddan %23 indirim var sanırım fo4 alımında isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konsol komutuyla perkleri duzenliyebilirsinki Spesifik komutlari bilmiyorumda skyrim engine player.modav ile +- cok rahat degisiyor, ben misal kopege yuklenmek yerine ayni sey player.modav carryweight 100 yapip ekledim iste bi 100. Ayni sekil perklerdende arti eksi cikarabilirsin. Player.setav bugli olan ki morrowinden beri set komutlari bugliydi, modifiye etmek yerine spesifik bi sayi atiyorsun set ile cunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 scorch said: GMG said: Congratulations, you earned a special reward courtesy of Playfire Rewards. Just follow the instructions below to redeem it. Instructions: Well done! You unlocked a 23% off voucher for Fallout 4 Season Pass on Green Man Gaming! To redeem it, add Fallout 4 - Season Pass to your cart and click on "checkout'. Enter the code and click on "Add voucher". The final price will appear on the right. This offer is valid on www.greenmangaming.com only while supplies last. Some restrictions may apply. Limit one discount per order. Offer not available in Russia or India. Offer valid from 9th November 2015 to 30th November 2015. şu koddan %23 indirim var sanırım fo4 alımında isteyen var mı? Season pass bu ya, degmez cidden daha ne dlc gelicek bilmiyoruz. Sen oyunu ne ara aldin bide, steamde gozukmuyo bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bingildak said: bethesdanın en acilinden patch çıkartıp fps ile oyunun hızının artmasını çözmesi gerek. kapalı mekanlarda mob davranışlar saçmalıyor fps tavan yaptığı için. lan bende dün diyorum allahın rat mole'u nasıl bir komando çıktı ahahaha bu yüzdenmiymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Aceace said: nindalf said: Fallout u mu unuttum nedir inanılmaz ammo problemi yaşıyorum Aynı durumdayım... Hangi zorlukta oynuyosun? Very Hard'dayım ben. Belki zorluk seviyesindendir. Bayaa bayaa 0 ammoyu gördüm. Bayaa yok. Dipçiklemekten gınaa geldi. Ben de sims oynamaya başladım. Hard oynuyorum ben. Ama gizli gizli ilerlemenin çok işe yaramadığını gördükten sonra baya belli bir taktik ile bam güm girmeye başlıyorum. Bir de mermi olmamasına rağmen hep ağırlık problemi de çekiyorum. Ben beceremedim galiba bu işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 aynen asdasd, feral ghoullar ilk başta "aa ne kadar zorlaştırmışlar lan" dedim. ondan sonra dışarı çıktığımda (fps düşüyor) tamamen farklı olduklarını gördüm. kapalı mekanda -/+ fps 2 katına çıktığı için oyun deli gibi hızlanıyor, feral ghoulların koşma ve leapleri saçmalıyor falan. blok alışkanlıkları da çok hızlandığı için GM Parry oluyorlar asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Ya adamlar eski bilgisayarla oynayanları düşünerek oyunu biraz kolaylaştırmışlar siz hala eleştiri hala eleştiri. Bu bethesda ne yapsa size yaranamıyor kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Laurelin said: Konsol komutuyla perkleri duzenliyebilirsinki reddit falan baktım ama bulamadım ya. o bozulan komutu bulabildim sadece. perkleri düzeltsem yeter aslında. agility yüksek olduğu için yine toplar yani karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Dur ben bulup yazicam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 benden baska konsollarda kipirdayamayan, kilitlenen var mi? not: 144 hz gysnc monitor sorunu imis. https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3s4y20/psa_getting_stuck_at_terminals_here_is_a_fix/ skyrim de 60hz a inmezsem objeler etrafta ucusmaya baslardi, fizik motoru sacmalardi yani.bunda da benzer bir sorun hala devam ediyor demek ki. esyalar ucmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 meh reviewlar almış genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 alternatif cozum. 144 degil, 100hz oynayin. ya da fps yi 120 altinda bir yere kilitleyin. ikisi de is gordu bende. gysnc/vsync kapatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 vsync açık oynamak en mantıklısı. oyunu 30-60 fps için tasarlanmış. 120-140 fps'de her şey bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 herkesi memnun edecek bir oyun x2 yapalım = star citizen! kaç sene geçti, kaç para toplandı, daha ortada çok bir şey yok ha bu şekilde para toplayarak bir f4 de yapılabilirdi ama gerçekten tüm istekler x2 bir fallout yapılabilir mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Abi FPS'ten etkilenen game logic nası olur ya, so 2000s En son Grim Fandango bozuktu böyle, su altındaki bi şeyi kullanamıyoduk CPU çok hızlı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 motor 2000s zaten :) ondan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bingildak said: vsync açık oynamak en mantıklısı. oyunu 30-60 fps için tasarlanmış. 120-140 fps'de her şey bozuluyor. acikken yapiyor zaten bunu. 144hz da iken 144fps ye kilitliyor seni cunku. motor 144fps de calismiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 haa rich problems onlar :) ben 60 hz'de oynadığım için kendi adıma şey ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 skyrimde ilk sahnede cart taklalar atardi bende. 60hz a dusunce duzelirdi. ya da arada unutup 144hz da acarsam (gysnc acikken bile) esyalar kafasina gore ucusmaya baslardi. 60hz a dusunce duzelirdi. ayni motor. esyalari fixlemisler bir sekilde ama terminal vs gibi yerlerde hala fizik motoru yuksek tazelemede yuksek fps den dolayi sacmaliyor. akicilik isteyen 100hz civari denesin. hic sorun istemeyen insin 60hz a, sorun kalmaz. ya da max fps yi 110 civarlarina kilitleyeceksiniz elle. zira 144hz gysnc in akiciligi 60hz da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 fps limit koymanın bir yolu var mı ini dosyasından falan. vsync çünkü kötü bir yöntem. onun yerine 80 e sabitlesek, fps droplar için yer kalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 sanki ben 144te skyrim oynamistim. bi sorun hatirlamiyorum ama belki de oynamamisimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar