Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Marketingin bokunu cikarmasalar iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 @kizilelma : abi sende oyle bir yaziyorsun ki :) muhabir gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 kahrolsun fakirlik çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Generic konsolcu http://www.youtube.com/watch?v=uHXBqo6RgN4 Bu adamın oturup oyunun hikayesini umursayacak bi hali var mı? Dış dış dış fps oynayacak işte, failsafe oyunda AWESOME hissedecek falan. Müşterileri ağırlıklı bu olduğu içi baştan savma yapıyorlar oyunları. Ha witcher gibi sadece combat tarafını basitleştirip storytellingden ödün vermeyen geliştiriciler de var ama azınlıkta. Bethesdanınsa tercihinin ne yönde olduğunu şimdiye kadar gördük, e bu forumda bile gözlerimi kapatıp kendimi oyunda hayal ediyorum diyen, konsol vidyolarına OFFFFFF SÜPEĞRR çekenler varken niye uğraşsınlar orası ayrı. Hani streamler vidyolar falan da düştü ortaya, belki hep konsoldan ve konsolcudan izlediğimiz için bu kadar vasattır, belki "gerçek" PC pazarı için biraz içerik kasmışlardır diyeceğim de pek umutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 amacim yeni bir konsol vs pc tartismasi baslatmak degildi. vats in streamlerde olmamasinin sebebinin agirlikli ps4 streami olmasi oldugunu anlatmaya calistim, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 kibar saygin pc oyuncusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 şöyle düşün. eğer senin düşündüğün gibi konsolcular tek zihin olsalardı ve bu vats'ı oyunda istemiyor olsaydı, vats oyunda olmazdı. bethesda'nın pc pazarı zerre umurunda olmadığı gerçeğiyle barışmanız gerek. vats pc'de nasıl ise konsolda da öyle. kullanan var, kullanmayan var. olay sadece vats değil zaten, oynamaya başladığınızda hissedersiniz ne demek istediğimi. fallout'tan ziyade bana borderlands havası verdi oyun. belki birebir kendim oynayıp da hikayenin içine giremediğim içindir. ofisin netini çökerttim resmen asdhauda. 7 gb gelmiş kekeke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 isin o kisminda endisemiz yok degil zaten bingildak. oldugunu carsaf carsaf yazdik sayfalarca. Sam disinda kiymetliiiimmmms modunda yaklasan olmadi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 VATS eski oyunda aşırı yavaş açılıp, kapanıyor(muş). Bu oyunda baya değiştirmişler VATS sistemini. VATS olmadan da bam güm ilerleyebiliyorsun ama isteyen açıp kullanacak yine. Ben mesela seviyordum baya. Böyle istediğim noktaya ateş etme filan olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 aim alamayanlar için baya iyiydi. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu arada silah listesinin olduğu bir yer var mı ya? ben hala melee weapon listesini bulamadım. melee mi gitsem ranged mi bilemedim. hiç ranged oynayasım kalmadı ama silah çeşitliliği daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Lan aim ile ne alakası var. Böyle kurşunun yavaşça ilerleyip, attığın yere artistik şekilde girmesi filan.. Anlayamazsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=MYFFMNFFJR0 zamanin durmamasi guzel olmus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 vats ben çok az kullandım 3 ve NVde. sinematik yavaş çekim filan kısmı zaten eğlencesini çabuk yitiriyor. kill cami kapatıyon hemen. oyunu da kolaylaştırıyor tabi sıklıkla. ee yeter deyip cazadorlar için filan vats kullandım tabi kullanmadım diyemem. bu yavaşlamalı halini ben daha çok kullanırım ama diğer türlüsünü isteyen için de mod çıkar. combatı sen başlatıyosan ilk anda vats ile zamanı durdurup plan yapabilmek bence iyi olur ama. yakışır. critical meter çok daha iğrenç bir şey hiç bişey demek istemedim o konuda şimdiye kadar ama... üstelik modla filan nereye kadar. bir sürü perk var onunla alakalı. çok entegre bir şey olmuş oyuna. zehir zemberek saçma görünüyor ama yine polyannayım yine güzelim. bi oynayın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 VATS kalabalık grupların içine girince iyi oluyor. Yada feral ghoul gibi yaklaşınca hızlı hareket eden düşmanlar için falan. Ben aimim iyi olmasına rağmen çok kullandım. Yüksek silah yeteneğiyle hile açmışsın gibi oluyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 beyler en ucuza kim aldı söyleyebilir mi biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ben kill camleri seviyorum ya. hiç kapatmadım. bu oyunda daha detaylı olmuş patlama etmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 şuradan alan oldu mu yahu hadi tartışmayı bırakın da şu fakir kardeşinize bi yardım edin http://www.instant-gaming.com/en/755-buy-key-steam-fallout-4/?currency=USD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 paran yoksa niye kasıyorsun abi alacam diye. oynamak istedikten sonra yine oynarsın. sonra indirimden falan ek paketiyle alırsın. takma bu kadar kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ne bileyim ya kararsızım zaten araştırıyodum işte -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 artık zihniyetimiz de değişti zaten. bir ayağımız piratebayde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Vidya UNrelated http://www.youtube.com/watch?v=wH_j1GoAwfU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sırf dialog muhabbeti yüzünden ilaçlı düşmezse ancak alırım. ilaçlı düştüğü anda çeker oynarım. benim aklım almıyor hala rezilliği. nasıl tutup böyle birşey yaparlar inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 https://i.imgur.com/gWEG6p3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Vingthor said: sırf dialog muhabbeti yüzünden ilaçlı düşmezse ancak alırım. ilaçlı düştüğü anda çeker oynarım. benim aklım almıyor hala rezilliği. nasıl tutup böyle birşey yaparlar inanılmaz lan ne taktın sende ya 80 sayfanın herbirinde şu mesajının aynısı var lan resmen tamam olm konuşmalar uzunmuş işte. voice acting var ondan öyle yapmışlar mecburen falan açıkladık işte kaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 YA ABİ OLACAK İŞ DEĞİL AMA OLACAK İŞ DEĞİL BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar