kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 I figure some of you might need a note from your doctor for your upcoming "sick day(s)" this week. So here you go. https://twitter.com/DCDeacon/status/663430608090226688 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Amazon'dan pipboy edition bekle ki gelsin şimdi :(... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 http://i.imgur.com/bEPCPNZ.png can you feel it too? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 bingildak said: bu arada hiç gmg'den refund basan oldu mu ya? mail falan mı atıyorsun? kabul ediyorlar mı genelde? 2-3 stream e baktım, büyük ihtimal pc ayarlarını gördükten sonra refund basarım gibime geliyor. http://www.greenmangaming.com/about/refund-policy/ oha herifler tldr: refund etmiyor bilae yazsalar daha iyiymiş asdasd key'i almak isteyen olursa aktif edilmemiş halini 20% indirimli gmg'nin 10 tl altına veriyorum gençler. iş bankası havale akar. Aktif edilmemiş hali mi? Hmm.. Yap bana bi güzellik yabancıya gitmesin. Bak yeni evliyim yeni barklıyım. Üstünü düğün hediyesi olarak sayarsın. Dans şarkısı olarak "A kiss to build a dream on" çaldırmış adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Laurelin said: http://i.imgur.com/bEPCPNZ.png can you feel it too? 18 hours? Ne oluyor ya devamli degisken saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 vpn :P yarin once yeni zellandadan baglanmayi denicem, sonra sydneyden en kotu aksam 4 gibi acmis oluom oyunu :P https://www.goldenfrog.com/vyprvpn/new-zealand-vpn su zellanda vpn i https://vyprvpn.com/refer?ar=brbs8ts98v61a_1 surdan kayit olursaniz bana 500mb gelio bide :P ayri veriyim isteyen kullanmaz referalli storeda islem yapmadiginiz surece oyun acmak icin vpn kasmak ile ban filan gelmiyor bu arada, senelerdir yaptigim sey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Oldum kayit alttaki linkten. edit : cektim programi serverden new zealand sectim connect oldum, sonra steam i calistirdim ama hala 1 gun 5 saat diyor. baska bir sey daha mi yapmam gerekiyor steam icersinden ? edit 2 : yep steam icersinden regionumu new zealanda gecirince 17 saate dustu :) insallah yapacagim download 500 mb dan az olur yoksa yalan bu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Kojiroh said: Twitch'teki leaked stream'leri izliyorum da ayak sesinden lockpick sistemine kadar her şey Skyrim'le aynı lan :( Ellerinde hazır motor varken alıp kullanmaları kötü bi şey değil belki de bütün oyunun reskin gibi durması kötü olmuş THIS IS THE FUTURE YOU CHOSE. http://i.imgur.com/az1Eigb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 <3 seslendirme icin calisan ve calismayan isimler I tried almost 250 names. Here are the results: 133 confirmed working names: Aaron Aiden Alex Alexis Alice Andrew Anna Anthony Archer Ash Ashley Assface Atticus Austin Ben Bill Blake Brown Bruce Caleb Camilla Catherine Carter Charlotte Chloe Chris Christian Cole Colin Connor Corey Damien ("Damian" doesn't work) Daniel David Dawson Deckard Dick Don DJ Dylan Elena Elijah Ellie Elizabeth Emily Eric Erik Ethan Evan Evelyn Freeman Gary Gavin Grace Griffin Grognak Hawk Hines Jacob Jake James Jason Jay Jeremy Joel John Jordan Josh Joshua Juan Julia Justin Kayla Kevin Laura Lee Leon Liam Logan Lucas Luke Malcolm Marcus Mark Marty Mason Matt Max McFly Micah Michael Miles Mohammed Nathan Nora Norman Oliver Paul Pete Phil Quinn Richard Rick Riley Robert Rock Rocky Rose Roy Ryan Sam Sara Scott Sebastian Shane Snake Stark Steve Steven Stuart Ted Thomas Tim Todd Tony Tyler Victoria Wayne Will Wilson Wood Wyatt 110 confirmed NOT working names: Adolf Ahmed Albert Anakin Aurora Balothy Barbara Bender Beth Bort Boss Brad Brandon Caesar Chelsea Cameron Chandler Carl Chuck CJ Clem Codsworth Courier Dale Dalton Damon Dayton Derrick Dickbutt Dickface Duke Edward Edwin Felix Fletch Franklin Fred Fry Garrett Geoff Gerrett Gideon Giovanni Grover Gus Harley Harrison Heisenberg Homer House Keanu Jade Jamie Jerry Jesse Jesus Johnny Jonny Kenny Kira Korra Kyle Lachlan Leela Leif Lennox Lilith Lisa Lord Louis Lyla Mario Marlon Morty Motherfucker Neil Nick Norris O'Connor President Rachel Rebecca Reece Reeves Rhys Robin Rodgers Rory Scorpio Sean Shaun Shawn Shepard Simon Spooky Travis Trevor Triss Ulysses Velma Veronica Victor Vincent Von Karman Wade Walter Wolf Woody Zach Zack sam yasadin gene :P snake de calisiomus :P http://i.imgur.com/MyE0yOy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Kanuni said: Oldum kayit alttaki linkten. edit : cektim programi serverden new zealand sectim connect oldum, sonra steam i calistirdim ama hala 1 gun 5 saat diyor. baska bir sey daha mi yapmam gerekiyor steam icersinden ? edit 2 : yep steam icersinden regionumu new zealanda gecirince 17 saate dustu :) insallah yapacagim download 500 mb dan az olur yoksa yalan bu bana. bende cikti ya direk, vpn i calsitirip new zealand sectim, steami kapatip actim ve oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 edit 2 de hallettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 kendine ait baska email adresleri ilede kayit olabilirsin :P 1gb i gecmez diyorlar day1 patch icin, her kayit odlugun email primary accountun icin +500, yeni account icin +500 ediyor, max 2gb ben 1gb dayim sayende, 2 kisi daha benim linkten acarsa maxliyorum misal, usenmeyip kendi hesaplarim arasi gecis yaparsam double dip oluyor iste. 2 yeni hesdap 500+500, ana hesap 2gb oluyor gormsutum ps4 icin 750mb mi neydi patch ama preload acilmadandi o, yarin gorucez bakalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 https://vid.me/JLcx http://i.imgur.com/bbfKRCC.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Laurelin said: kendine ait baska email adresleri ilede kayit olabilirsin :P 1gb i gecmez diyorlar day1 patch icin, her kayit odlugun email primary accountun icin +500, yeni account icin +500 ediyor, max 2gb ben 1gb dayim sayende, 2 kisi daha benim linkten acarsa maxliyorum misal, usenmeyip kendi hesaplarim arasi gecis yaparsam double dip oluyor iste. 2 yeni hesdap 500+500, ana hesap 2gb oluyor gormsutum ps4 icin 750mb mi neydi patch ama preload acilmadandi o, yarin gorucez bakalim :D sakin :) ben yaptim sen yazmadan once banlandim :) ahahaha.. ust uste ayni ipden hemen caktilar. ama diger oldugum mailler acik allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 haha bu ne saçmalık ya tüm dünyada aynı vakit degilmi release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 herkes sabahtan beri oynuyor belki 100 tane stream gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 OK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 zenmate ile kayit olunca sorun olmiyor :P ben oyle doldurdum ahah almanyada filan 2 gun oncemi ne raflara kondu oyun, aldi millet oyniyor hali ile. pc versiyonu alanlar yandi bitek steam acmadigi icin :P so much for mustard race :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Laurelin said: <3 seslendirme icin calisan ve calismayan isimler I tried almost 250 names. Here are the results: 133 confirmed working names: Aaron Aiden Alex Alexis Alice Andrew Anna Anthony Archer Ash Ashley Assface Atticus Austin Ben Bill Blake Brown Bruce Caleb Camilla Catherine Carter Charlotte Chloe Chris Christian Cole Colin Connor Corey Damien ("Damian" doesn't work) Daniel David Dawson Deckard Dick Don DJ Dylan Elena Elijah Ellie Elizabeth Emily Eric Erik Ethan Evan Evelyn Freeman Gary Gavin Grace Griffin Grognak Hawk Hines Jacob Jake James Jason Jay Jeremy Joel John Jordan Josh Joshua Juan Julia Justin Kayla Kevin Laura Lee Leon Liam Logan Lucas Luke Malcolm Marcus Mark Marty Mason Matt Max McFly Micah Michael Miles Mohammed Nathan Nora Norman Oliver Paul Pete Phil Quinn Richard Rick Riley Robert Rock Rocky Rose Roy Ryan Sam Sara Scott Sebastian Shane Snake Stark Steve Steven Stuart Ted Thomas Tim Todd Tony Tyler Victoria Wayne Will Wilson Wood Wyatt 110 confirmed NOT working names: Adolf Ahmed Albert Anakin Aurora Balothy Barbara Bender Beth Bort Boss Brad Brandon Caesar Chelsea Cameron Chandler Carl Chuck CJ Clem Codsworth Courier Dale Dalton Damon Dayton Derrick Dickbutt Dickface Duke Edward Edwin Felix Fletch Franklin Fred Fry Garrett Geoff Gerrett Gideon Giovanni Grover Gus Harley Harrison Heisenberg Homer House Keanu Jade Jamie Jerry Jesse Jesus Johnny Jonny Kenny Kira Korra Kyle Lachlan Leela Leif Lennox Lilith Lisa Lord Louis Lyla Mario Marlon Morty Motherfucker Neil Nick Norris O'Connor President Rachel Rebecca Reece Reeves Rhys Robin Rodgers Rory Scorpio Sean Shaun Shawn Shepard Simon Spooky Travis Trevor Triss Ulysses Velma Veronica Victor Vincent Von Karman Wade Walter Wolf Woody Zach Zack sam yasadin gene :P snake de calisiomus :P http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/037/140/bd9.png esas benim merak ettiğimi denememiş ama yarın denerim artık napalım. :) yalnız esas merak ettiğim ilk gün yama çıkacaksa unlock'a yetişmiş olacak mı, 5-10 saat oynayıp çat üstüne yama gelince save faydalanamazsa üzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 su anda konsolda oynayanlar day 1 patchle oynuyormus zaten, pre-loadda inmis olur patch buyuk ihtimalle sonradan patch gelmez (bir seyler patlayip hot fix gelmezse ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Modlar konsollara da gelecek diyorlardı, nasıl bir sistem olacak o ? Satmayacaklar değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 demin 200mb birşey indirdi, yama odur belki de iyi bari. mod satma olayı yok, eula'ya koydular sanırım birisi bulmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 örneğin huge mutant penis modu çıkarsa yükleyebilecek miyiz yoksa bethesda istediklerini mi verecek bize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 abi nasil fantazilerin var senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 mesela şu kesinlikle gelmeli f4 e https://youtu.be/ED2CNCMZB0o?t=85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar