Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 hiçbir şey bilmiyorum; ekonominin temellerini öğretebilecek, sevdiğiniz bir kitabı önerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 DAS KAPITAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 paran var mi derdin var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 param yok, ben bir çocuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Maaşın 5k altıysa hemen evlen ekonomi profesörü olursun. 1 müsibet > 1k nasihat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Lidyalılardan başla. Neden parayı bulmuşlar ve başımıza bela gibi sarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ilk ciddi cevap geliyor zeynel dinler en iyi profu olmayabilir ama en iyi kitaplar onundu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Wealth of Nations :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ucuzken alıcan pahalıyken satıcan işte bir olayı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Capitalism 2 ve Wow Auction gayet eğitici olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Ben de bu başlığı açıcaktım ya la! Kütüpten tüketimin antropolojisi'ni aldık hatun okuyo şimdi, ben de ntv çizgibilim serisinden kapitalizme başladım. Şöyle temel her kavramı anlatan teorik güzel bi kitap sorcaktım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Gizli said: param yok, ben bir çocuğum http://www.youtube.com/watch?v=XqEdmsOWwLo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 yeahh1986 said: Capitalism 2 ve Wow Auction gayet eğitici olacaktır. Capitalism 2 iyi oyundu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 mikro ekonomi dersine yönelik herhangi bir kitabı alıp oku. geyik zaten... giriş için baya bakış açını değiştirir. klasik iktisatçıların falan bakış açılarını öğren, kitabın kapsamında onlard vardır zaten özet olarak. sonra zaten sıkılıp vazgçersin bu sevdadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Dünyayı mı kurtarcan millet london school of economicste okuyup kurtaramıyo http://nelerdir.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/05/baltali-ilah-karikaturleri-nelerdir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 abi paran varsa harca gec ya bugun yarin olcez zaten kimse yaninda goturmuyor obur dunyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 paran yoksa da sktrt, yarin olcez nasilsa, zamani para kazanmaya harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Her şeyin başı ceteris paribus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 aquila said: DAS KAPITAL! Alaaama bu aklıma geldi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BerkayDmrl Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mahfi Eğilmez'in Örneklerle Kolay Ekonomi kitabını öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 neyini öğrenmek istiyosun? kpss'ye mi gircen, genel kültürüm biriksin mi, mühendisim teori kasıp msc/phd denicem mi? derdin ne yani? :p şöyle bi kim neyi ne zaman neden demiş de böyle şeyler (+neyler?) var şimdi, onu öğrenmek istiyosan keyifli bir kitap: https://www.dostyayinevi.com/TR/resim/1-983/kpk0000000000.JPG sıfır teori bilgisiyle de okunur mu bilmiyorum ben aşina oduğum için belki de, herkesin çok keyifle okuyabilceğini düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar