Slint Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 http://cstrecords.com/gybe/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 abbav. sonunda lan. ama neden salı günü :( neyse gidilecek o konsere yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 en pahalı 150tlik bilet 120 tl imiş 27 eylüle kadar. ben aldım orta en ön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 abi şaka gibi 3 senedir falan bekliyorum erasmus ile ingiltereye gittiğim dönemde gelmeye karar veriyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Pound 12buçuk falanken erasmus ile ingiltereye gitmek de gerçek bir cesaret örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 ben de seneye gitçem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 seneye kafası hariç 16yı bulur bence pound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Bunneh said: abi şaka gibi 3 senedir falan bekliyorum erasmus ile ingiltereye gittiğim dönemde gelmeye karar veriyor adamlar. oralarda bi yerlerde yok mu konserleri abi. ben italyada erasmus yaparken slovenyaya gidip dinlemiştim adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 büyük ihtimalle playlistleri böyle olacak. bu şekilde gidiyolarmış turnede. moya yerine mladic çalabiliyormış gerçi. moya çalsınlar ya. mladicde çok iyi de tabi moya signatür gibi bişey. insanın kulağı arıyor. Hope Drone Peasantry or 'Light! Inside of Light!' Lambs' Breath Asunder, Sweet Piss Crowns Are Trebled Yeni şarkı Moya Yeni şarkı The Sad Mafioso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 topiğe benden başka post atan yok yok mu gelen ön sıralardan kaptım bilet salı günü ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Yok (şükrü yerine atıyorum bu msj'ı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ismine kanıp bir şey sanıyorum bu grubu, sonra aratıyorum youtubetan meh deyip kapatıyorum 5-6 ay sonra tekrar karşıma çıkıyor yine aynı döngü devam edip duruyor sürekli. allah hızını arttırır inş mübarek deyince böyle thrash bişiler bekliyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 neci bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 iç sıkıntısından öldüren prog metalci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Hahahhahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Black-ice said: topiğe benden başka post atan yok yok mu gelen ön sıralardan kaptım bilet salı günü ordayım Benim için de dinle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Ben gidiyorum valla. Hatunun babası güvenlik şefi Zorlu'da, en önden bedava izleme lüksü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 ben gitcem muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 2 dk dayanamadım lan ne bayık müzik bu, az kalsın hype'a geliyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Sunn o))) gelse de gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Liebe said: meh https://catcherinthelie.files.wordpress.com/2015/06/big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Tek kelime ile orgazm. Nefisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 mükemmeldi abi. bi önceki konserde de hissetmiştim kayıt gibi bu kadar hatasız nasıl çalabilir bir grup. ama oturarak izlemek kötüydü abi. tam olarak dahil olamadım müziğe. kafam da çook iyiydi sallanasım falan geldi. o olmadı. bi de önümde bir çift vardı. bütün konser konuştular. şarkıların en can alıcı yerlerinde böyle konuşuyorlar falan. hayır kafalar hareket ediyor sürekli dikkatim dağıldı anasını satayım. aklım almıyor ya. en öndelerdi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Baya iyiydi ya. İnsanların Encore beklemesi çok garip geldi, adamların öyle tiyatroları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 slovenyada da izlemiştm daha önce orada da bis yapmışlardı ama oradakiler bizimkiler kadar ısrar etmemişti asdf tabi ki dönmediler yine. o artık adet olmuş. biz yapalım onlar dönmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar