Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Darestan said: cidden merak ettiğimden soruyorum düşünemedim, bir insanın atatürk'ü sevmesi, veya putlaştırmasının ne zararı var çevresine veya kendisine ataturku putlastirmak cunki ataturkun anisina kufur etmek gibi birsey, 1500 kere yazdim ve bikmadan yazicam ve soyliycem :D ataturk hicbir dogmayi kabul etmiyen, herseyin cevabinin bilim ve akil ile bulunabilicegini savunan bir adam, aydinlanma caginin o isigindan cok yogun bir sekilde etkilenmis daha ufak yasta. omru boyunca "mutlak" olan ile ve dogma ile savas vermis biri, degisitirilemiycek tek seyin degisimin kendisi oldugunun farkinda filan. toplumlarin mutluluk anlayislari suratle degisirken hicbirsey degismez olarak ilan edilemez demis birisi, ilerde benim simdi dediklerim bilim ile celisir ise beni sallayin bilim ne diyorsa onu yapin demis birisi. komutanligini gectim o zekasi ile ve su dusunce yapisi ile bu dunya uzerinde yurumus en mukemmel insanlardan biri, kendi caginin otesinde bir adam. baska bir milletten (fakir, yobaz ve egitimsiz olmayan bir milletten) olsaydi bugun yasadigimiz dunyanin temellerini sarsicak degisimler yapabilmis biri olurdu, butun tarih saygi ile egilirdi onunde caglar boyunca. bu ulkeyi bile boyle adam edebilmesi mucize zaten. fanatikleri ve pesinden gelen otokrat devletci kafa yuzunden ataturku u ulkede ehrkese yanlis anlattilar ve devletin soguk, vicdansiz ve gaddar yuzu yaptilar. birsuru kusuru var insan oldugu icin, yaptigi birsuru yanlis var ve evet son senelerini depresyon icinde yapayanliz gecirmis birisi. butun arkadaslarini, sevdiklerini, ozel hayatini ve dogdugu topraklari kaybetmis birisi, korkunc bir tramvasi var bir insan olarak ele alirsaniz. Nocturnaldir misal, en rahat gece calisabilen biri o yuzden cok fazla uyku sorunu yasamis. yeme icme konusunda omru boyunca cephelerde yoklukta zorlanmis ve migde rahatsizliklari var, limonataya veya aci kahveye ekmek batirip ogun gecistiren biri. cok fazla yaralanmis cephede ve defalarca olumden donmus, bobrek rahatsizligi var mecbur karlsbad da sifa icin kalmak zorunda kalmis vs vs bizim turkiye settinginin god emperori direk adam, omru boyunca ilerlemeyi hedef gostermis, tabularla, dogmalarla ve kendi ustundeki her turlu otorite ile savasmis ve iyi bir gelecek icin cirpinmis, bin kere nasihat etmis bilim ve mantik disinda birseyi sallamayin diye. oldukten sonra ayni sekil fanatikleri tanri ilan edip devletin sembolune cevirmis, sevmiyenleri deccal ilan etmis. bugun ataturk konusmaya calisinca HERESY kartini yiyorsun hemen, iki tarafta aslinda onun temsil ettigi seyden nefret ediyor ki ironinin dibi bu boylede 40k ya baglarim cunki EVERYTHING IS HERESY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 irkcilik olayi nedir atladim birinci sayfadan geldim. neye karsi irkcilik yapiyormus di ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 musa gibi konuları yarıyorum ortadan ikiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 nolmus lan buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 daha çok kıçının loblarını yarıyorsun biz de gülüyoruz. üç beş gizli islamcı bile atatürk saldırılarından keyif almıyor onlara da kürt milliyetçiliğinden vuruyorsun. hiç ortak görüşlü adamın yok çünkü herkes biliyor kaypak olduğunu. persona non gratasın qeqe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 b.yik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 torunu oldugundan mi suphelendin lan, sanane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 aquila bile biyik a belaltı çalışıyorsa biyik i temelli göndermenin vakti gelmiş de geçiyor bile bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Atatürk erkek adamdır çapkınlık yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Kubat demeyc ten sonra yeni terim geliyor şükrü kırit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 sunun nickini degistirin ya bıyık deyince akla ben gelmeliyim bu futursuz degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ben bıyığı tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 neresinden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Daha da mühimi kiminkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ahahah biji serok biyik. Hastayım açtığı şu konulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ananın babanın seks hayatını fantezilerini merak edip araştırdın mı da sıra atatürke geldi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 lan ölmüş adamın şeyinden bile mağdur oluyorsunuz. ah siz yok musunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Komodo said: miras falan kalmıştır diye merak ediyo arkadaş. of sert crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 babani boyle arayarak bulamazsin biyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ekmeğini düzenli sağlarsanız niye gitsin adam? Ne güzel trolleniyorsunuz işte. Tek üzüntüm kötü troll besliyor olmanız. Aralarda "ulan en azından millet nasiplensin" diye ciddi yazanları tenzih ediyorum, elinize sağlık. Bu kadar rahatsız ediyorsa beslemeyin, hellbanlayın geçin. Modez var, bloklayın. Bozmayın sinirlerinizi forumda yahu. Şuraya giren gülmek için girsin, İNSANLAR NEDEN BU KADAR GERİZEKALI diyip sinire kesmek için değil. İsteyen ciddi muhabbetini de etsin, biri zırvalasın ona gülelim sonra falan. Ha bu başlık trollün tolere edilmediği bir yerde açılmış olsaydı banlatmıştım ne yapıp edip onu da söyleyeyim. Atatürkçü olduğum için değil (ki öyleyim), kötü trolle ve aptallığa tahammül edemediğim için. Kim yazdı hatırlamıyorum biri yazmıştı, buradaki en SİKİK üniden terk adam bile jenerik yurdum insanından kat kat fazla bilgi görgü sahibi. Aramızda hafif şapşik dostlarımız olabilir, ama onlar dahi sokağa çıktığımızda gördüğümüz dallamalıkların çok üzerinde yaşıyorlar. Bunu herkes bir kenardan biliyor olduğu için gitmiyor bir yerde. Bu ortamı bozmaya çalışan adamı/kadını eninde sonunda ya buradan bir şekilde soğutuyoruz, ya dehliyoruz tekrar tekrar, ya sallamıyoruz kendi gidiyor, ya da kendimize benzetiyoruz. 10+ senedir burdayım, OP gibisini ÇOK fazla gördük burda. Saydıklarımdan biri olacak eninde sonunda yani. Düşünürseniz her zaman böyle olduğunu veya olmakta olduğunu görürsünüz. Çok kasmayın o yüzden ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Komodo said: miras falan kalmıştır diye merak ediyo arkadaş. bıyık olmasaydı böyle bi ayar göremeyecektik. banlamayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar