Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Catada geri döndüm wowa, ilk ay sulfuras düştü. 3.ayda 2 bindings düştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 bindings aylarca uğraştım warrior a düşmedi, vanilla druid in rep i exalted yapim bare dedim 1 run da 2 binding birden düştü delirdim :( sonra warrior a da düştü allahtan ama yani şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Diğer MMO ları oynayanların sayısı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 iyi, sen nasilsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Geçen ay blizzard HQ yu dolaşırken , "ne olacak durum, oyuncu sayısı yarıya düştü" diye sormuştum. cevap "eheh , çok kazanıyoruz, birşey olmaz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Serin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 esmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Nem var nem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 nem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 herkes komikci olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Baktı bir şey yazamıyor.. EE napacak.. yazamazsaa çatlar.. Komiklik yapıp kurtulacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Adamlar bir giriyor 1.5 saatte full clear çekiyor.1 haftada content bitiriyor. Naxx kapısına giremeyen var diyen ağbiler ablalar bilirim. Her şey tüketime dayalı, çak geç mantığı ile oyuna süs veriyorlar. Birde hikaye iyice sarpa sardı, sanki yeniden başlıyormuş gibi izlenim katıyor. Bilen insanda kendini keriz gibi hissediyor. Biraz farklı şeyler ekle,mevcut haritayı,hikayeyi geliştir canım. Developer'lar patates X( Bir kaç arkadaşın söylediği gibi blizz zaten insanların kolay elde edip tatmin olduğu oyunlara ağırlık vermeye başladı. WoW bitmez ama daha çok oyuncu kaybeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 yaw kaybetse nolcak, 5 milyon oyuncu nedir lan bi math yapsanıza. Zaten omru coktan dolmus oyunun. Şey gibi ya bu, hacı murat almıssın yıllar once, ona sus eklıosun ve hala butun turkıye ona bınıo falan. Sımdı adam satmasınmı hacı muratı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ya grind kafasındaysan zor tabi. Yoksa mmo oynayım dıosan vanılla daha guzeldı bence. Kaç instance yaptgıının bı onemı yoksa mesela, bi instance için saatlerce ugrasıp adam bulmak sonra onlarla girmek bile ayrı keyıftı yaın. Yaşayan dunya boyle bısı, mmo ole bişi. Şimdiki multiplayer özelliği olan single player. Ha kötümü? casuallar için iyi. DavidMills said: Valla geçen yine Vanilla oynayım dedim. Yağ gibi, daha ZG bile yok oyunda. Neyse aman yarabbi enhancement shammy aşkına lvl 20 ye anca gelebildim. 10 günde falan. Olayın özü, yaşlanmışız. Vanilla serverları açılsa %98 benim gibi 10 günde kaçar böhüüü deyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Suark said: yaw kaybetse nolcak, 5 milyon oyuncu nedir lan bi math yapsanıza. ulan 1000 koltuk olsa, her birinden 50 TL alsa 50 bin TL. HERİF NE PARA KIRIYOR YA. gözümün önünde canlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 5 milyon oyuncuya düşmek nasıl bir lükstür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Geçmişin hatrına oynuyor çoğu insan, aylık ödemeden kurtulmanın da faydası oldu. Bir de alternatif yok tabi. MMO diyince WOW dışında oynanacak oyun pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Cümlenin başı ne kadar hatalı ise 2. bölümü o derece doğru. Kimse hatır için oynamıyor valla emin olabilirsiniz, olay tamamen mmo oynamak isteyip piyasada oynayacak tek oyun olmaması. Piyasadaki oyunlar ya gerçekten rezil ötesi, ya çinli falan olmayı grektiriyor, ya da serverları bomboş single player havasından öteye gidemiyor. Emin olun ben gibi kasada 2,5m goldu olan adam bile, piyasaya zevkle oynanan bir oyun çıksa bırakır WoW'u ona geçer. Ama mevcut piyasada wow'a laf söylemek sınır karakolunda yenen konserveye laf söylemek gibi oluyor. Eldeki tek imkan buysa yapılacak yegane şey zevk almaya çalışmak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Ben geçmişin hatrına oynuyorum valla. MMO oynamak istedigimden degil. Hala Orgrimmar'da dolanırken heyecanlanan adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Bakmayın ya yeni başlayan adam için wow kadar içerik olan bir oyun yok. O kadar çok yapılabilecek şey var, sırf 100 olup end game e akarım da değil olay. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdem23 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 applev0dka said: garrison ile oyun mmo olmaktan çıkıp farmville olduğu için bırakmışlardır özetlemiş oldun hacı son exp patchin saçmalığını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Abi hele zamanlı göreve gönderme olayını da getirdiler ya, tam Facebook oyunu ya Garrison. (Parayla görevi insta bitirtme satmıyorlar henüz sanırım ama o da olursa 100% olacak işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Aynen su mobil oyun kafasından bir an once kurtulması lazım. Gerci kurtulmak istese de kurtulamayabilir bu saatten sonra. Ogame gibi saat kurup kaldıracaklar milleti yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar