bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bozulmuş o klima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bizim ofisde de (yeni b,ina daha 1 sene olmadı) klima 24-25 dereceye ayarladık duruyor ama sıkıntı şu sürekli soğutmada, hani ortam ısısı sağlansa bile soğuk soğuk esmeye devam ediyor tam da tepemde bazen sağ tarafım bi kötü oluyor ama en kötüsü ya klima mikrobu aldım 2,5 haftadır öksürüyorum (neyse alerji ilacı falan alyorum da biraz daha iyiyim) bakalım haftaya da devam ederse öksürük bi KBB doktoruna görünecem ev nispeten iyi, esiyor da serin esiyor, bi de cayır cayır güneş almıyor, sadece iki gün klima açtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 klimanın fanı sıcaklığa göre mi ayarlı? var ya modeları, ilk mode genelde sıcaklığa ayarlıdır, 25 dereceye ayarladığında oda 30 ise deli gibi çalışır sonra yavaşlar, 25 e gelince sadece fan çalışır. eğer oda hiç 25 e düşmüyorsa hep soğutur ki kapı fln açıksa son derece olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 melih basgan angaraya havuz yaptirmis ya la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Akhlaur said: yav said: yaşlılarda var o klima fobisi, benim peder de öyle OH NE GÜZEL ESİYO diyip klimayı açmadan camdan gelen üfürükle oturur evde. neyse ki ben eve döndüğümde nazım geçiyor. Yaşlılara klimanın ciddi zararları oluyor çünkü.Senden benden daha hassas oluyorlar. yooo 70-80 yaşında değil babam yav, 60 küsür bişey bu birincisi ikinci olarak da klimayı düzgün çalıştırdıktan sonra kimsenin bir hassaslığına müdahele olmaz. 24-25 hatta 28 derecede falan üfletirsin, fan'ını kısarsın, kanatlarını direkt vücuda temas etmeyecek yöne çevirirsin. oldu bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 benimkilerde daha çok tutumlu olma hastalığı var. bi de gelenekselcilik gibi bişey. 40-50 yıl cam açarak yaşamış adam bir şekilde de serinlemiş sonuçta, gereksinim duymuyor. zaten ben açınca kızmıyor, hem yılın 5-10 günü anca baba evinde olduğumdan hem de öyle çok da rahatsız falan olmadığından olsa gerek. ama yatak odasına klima taktırma hususunda babamla annem münakaşa etmişti epey bak o geldi aklıma sfdsdkjsdj belki de hassastır adamcağız bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Klima açtırmıyorsa vantilatör aldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 tiLi said: o klima üzerime üflüyosa açtırmam. yer değiştirelim sana üflesin klimalı ortamda yani çalıştığım her ofiste gözüm ve burnum akmaya başlıyo. bana üflüyosa da mutlaka hasta oluyorum. bana üflemiyosa katlanıyorum akmalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 kullanmayacaksak eve götüreyim diyin patrona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 yazın sıcak,kışın soğuk oldu diye ağlıyorsunuz. patron haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 yav said: Akhlaur said: yav said: yaşlılarda var o klima fobisi, benim peder de öyle OH NE GÜZEL ESİYO diyip klimayı açmadan camdan gelen üfürükle oturur evde. neyse ki ben eve döndüğümde nazım geçiyor. Yaşlılara klimanın ciddi zararları oluyor çünkü.Senden benden daha hassas oluyorlar. yooo 70-80 yaşında değil babam yav, 60 küsür bişey bu birincisi ikinci olarak da klimayı düzgün çalıştırdıktan sonra kimsenin bir hassaslığına müdahele olmaz. 24-25 hatta 28 derecede falan üfletirsin, fan'ını kısarsın, kanatlarını direkt vücuda temas etmeyecek yöne çevirirsin. oldu bitti. Adfasdf yanlışlıkla öm attım sanki çok kişisel bişey konuşuyomuşuz gibi de buraya da geri şeyapmaya üşendim agilot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Gecen sevisirken klimayi 18e ayarlamisim terin ustune yatinca sabah iki buklum kalktim. Neyse ki hatunu uyandirip kendimi ovdurdum da gecti agrisi sizisi. Cok dertleniyorum bazen boyle mevzularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Fazla dertlenme kalbe zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 said: Patronu bilmemde bizim ofiste kadınlar var kolsuz giyip sonra ay çok üşüyoruzzzz diye klima kapattırmaya çalışıyolar. Ağızlarına vurmama az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Anladığım kadarı ile ofislerinizde üşüyen hatun sorununuz var. Üşüyen hatunları itina ile ısıtırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Bu bir davet ama anlamıyorlar. Sevişmek yerine savasıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Akhlaur said: yav said: Akhlaur said: yav said: yaşlılarda var o klima fobisi, benim peder de öyle OH NE GÜZEL ESİYO diyip klimayı açmadan camdan gelen üfürükle oturur evde. neyse ki ben eve döndüğümde nazım geçiyor. Yaşlılara klimanın ciddi zararları oluyor çünkü.Senden benden daha hassas oluyorlar. yooo 70-80 yaşında değil babam yav, 60 küsür bişey bu birincisi ikinci olarak da klimayı düzgün çalıştırdıktan sonra kimsenin bir hassaslığına müdahele olmaz. 24-25 hatta 28 derecede falan üfletirsin, fan'ını kısarsın, kanatlarını direkt vücuda temas etmeyecek yöne çevirirsin. oldu bitti. Adfasdf yanlışlıkla öm attım sanki çok kişisel bişey konuşuyomuşuz gibi de buraya da geri şeyapmaya üşendim agilot. ayıp birader kendi aranızda halledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Akhlaur said: yav said: Akhlaur said: yav said: yaşlılarda var o klima fobisi, benim peder de öyle OH NE GÜZEL ESİYO diyip klimayı açmadan camdan gelen üfürükle oturur evde. neyse ki ben eve döndüğümde nazım geçiyor. Yaşlılara klimanın ciddi zararları oluyor çünkü.Senden benden daha hassas oluyorlar. yooo 70-80 yaşında değil babam yav, 60 küsür bişey bu birincisi ikinci olarak da klimayı düzgün çalıştırdıktan sonra kimsenin bir hassaslığına müdahele olmaz. 24-25 hatta 28 derecede falan üfletirsin, fan'ını kısarsın, kanatlarını direkt vücuda temas etmeyecek yöne çevirirsin. oldu bitti. Adfasdf yanlışlıkla öm attım sanki çok kişisel bişey konuşuyomuşuz gibi de buraya da geri şeyapmaya üşendim agilot. ben de okudum ve sildim, alıntı mesajı diyerekten. öm olduğunu bu mesajınla görüyorum sdfksdf neyse bro, haklısındır ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 OoOo.. özel konuşmalar bir bir dökülüyor gerçekler açığa çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 biz bizeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 http://www.radikal.com.tr/hayat/siz_de_yaz_ortasinda_ofiste_kazak_giymek_zorunda_kalanlardan_misiniz-1407536?utm_source=sm_fb&utm_medium=free&utm_term=post&utm_content=siz_de_yaz_ortasinda_ofiste_kazak_giymek_zorunda_kalanlardan_misiniz-1407536&utm_campaign=hayat HAVALANDIRMA KATEGORİSİNDE CİNSEL AYRIMCILIK Araştırmamız çok derin ve önem arz eden bir araştırma olduğundan erkek-kadın sayısının birbirine yakın olduğu ofislerden çalışanlarla konuşmaya karar veriyorum. Konuştuğum grup açık omuzlu iki kadın ve lacivert, jilet gibi takım elbisesinin içinde bir erkekten oluşuyor, öğlen arasındalar. Uluslararası eğitim sorunları ile ilgilenen bir şirkette çalışıyorlar. "Peki, içeride havalar nasıl?" "Soğuk. "Buz gibi." "İyi." Kimin hangi yanıtı verdiğini tahmin etmişsinizdir. Araştırmamızdan anlaşılacağı üzere sağlam, zamansız takım elbiseleriyle çevrelerini kendi rahatına göre manipüle eden erkekler, iklime uygun giyinmeyi reddederken bunaltıcı yaz iklimine uygun elbiseler, uçuşan ince etekler ve bluzlar giyen ofis kadınları, çalışma ortamlarında yeni bir tür cinsiyet 'ayrılığı' durumuna maruz kalıyorlar. Evet, ofiste havalandırma kategorisinde cinsel ayrımcılıktan söz ediyorum. asdfasdfasdfasdfffasdfadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 off ofiste tek başımayım. 23 derece yaptım odayı. burun deliklerimden hava çıkarken sıcaklık farkını hissediyorum. erkekler en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Okumadım ama bir bidon turşu suyunu içirip sanayide öğle güneşinin altına çıkar patronunu, yalvarsın it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar