khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Selamlar, Şimdi şöyle bir sorun belirdi. Steam'de oyun indirmek istediğimde hiçbir şekilde kuruluma hazırlanamıyor disk. Disk kısmı sürekli 0'da görünüyor ve oyun yüklenmiyor. Yine aynı şekilde HDD'nin farklı bir sürücüsünde yeni bir oyun kütüphanesi oluşturamıyorum. Oyunun kendi client'ında problem yok. İndiriyor, kuruyor ve oynatıyor. Sizce bu problem neden kaynaklı olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 aynısı bendede var şuan dota2 updateini çekemiyorum steam üzerinden. düzelir sanırım yakında, yanlız değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Genel bir problemse çok iyi olur benim için çünkü kafayı yemek üzereyim 3-4 saattir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 şimdi googleladım hem senin sorununda çözülsün diye ama bulamadım bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bende dota 2 yi çekemiorum şuanda , ilk başta 3 mb fln çekti hız yavaş diye modem res attım gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 steam settings download region japan flm yapın, az bekleyince çekmeye başlıyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Ben yeni bir oyun kurulumu deniyorum. Download 'a başlamıyor sıkıntı orada. Yoksa location 'u değiştirirdim sıkıntı olmazdı da. İşte download 'a başlamadan önce diski okuma kısmında sıkıntı çıkıyor bende. İlk kurulumda popup gibi çıkan ekranda Preparing files for install... diyip kalıyor öyle. Sanırım Steamden kaynaklı ya. Ya da Türkiye'nin internetinde bir sıkıntı var. Stream bile izleyemiyorum şu anda çok kötü internet. 150 Kb/s ile download yapıyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 İnternet zaten patlak, 6 gibi de Steam genel olarak patlamıştı bir 10-15 dk kadar, halen sürüyor olabilir farklı problemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 khazadum said: Ben yeni bir oyun kurulumu deniyorum. Download 'a başlamıyor sıkıntı orada. Yoksa location 'u değiştirirdim sıkıntı olmazdı da. İşte download 'a başlamadan önce diski okuma kısmında sıkıntı çıkıyor bende. İlk kurulumda popup gibi çıkan ekranda Preparing files for install... diyip kalıyor öyle. Sanırım Steamden kaynaklı ya. Ya da Türkiye'nin internetinde bir sıkıntı var. Stream bile izleyemiyorum şu anda çok kötü internet. 150 Kb/s ile download yapıyor filan. tamam bendede başlamıyordu downloada disk çizgisi düz gidiyordu sadece japan yaptım dl regionu çektim patchi, dene zararını görmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Yeni topic açmayayım Gerek street fighter 4 olsun gerek resident evil vs olsun oyun içinde yaptığım değişiklerin hepsi oyundan çıkınca resetleniyor. Her oyuna girdiğim de tekrardan değiştirmek zorunda kalıyorum Bunun nedeni nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Oyunları admin modunda açsana. Belki config dosyasına yazamıyolardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 steam'de bi sıkıntı başladı bu gece. kurulu oyunların bazıları rasgele biçimde update olup duruyor. bi gecede 100 update'in birden geldiğini sanmıyorum. ama sürekli 200-300 mb'lık updateler çıkıyor. bir kere tüm oyunları update ettim, şimdi tekrar update etmeye karar verdi. acaba oyunlar external disk'te diye mi böyle yapıyor? daha önce başıma gelmedi hiç bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 https://www.reddit.com/r/Steam/comments/4eohr1/huge_0_byte_error_on_steam_post_your_experiences/ bana da oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 bende de 0 bytes update var bi dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar