Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Grafikler bana 2010'dan kalma mi geldi, ben mi 2010'u yanlis hatirliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 kocaman bi hayalkırıklığı bi yarım saat oynadım da hiç sevmedim ya, nerde gta v nerde bu, hatta nerde mafia 2 nerde bu dandik oyun :( sonra biraz daha oynarım herhalde ama ilk aşamada oynayasım gelmedi artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=JZokdmzvDGA ahahaha arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 oha fail'e gel. review'ler gelmiyor di mi daha, ambargo muhabbetine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Üç gün öncesine kadar VERY NEGATIVE olan Steam yorumları bile çok ayıp olmasın diye Mixed olmuş, 80-90 veren review siteleri var falan. "Neden bu kadar problem oldu 30 fps anlamadım elleh elleh..." diyen producer bile var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 İlk görevde yaşadığım bug dışında hiçbir problemle karşılaşmadım ama grafikler abboouuuueeeevvvv. Hele yol kaplamarı nedense çok battı. Hikaye çok güzel başladı sonra birden duraksadı. Umarım ileride açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 bugün çıkıcakmış 60/ unlocked fps patchi http://www.youtube.com/watch?v=g24KExuSBMk ahaha o bulutlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 progamer said: bugün çıkıcakmış 60/ unlocked fps patchi Bahane olarak "fizik motorunu FPS'ye göre hesaplattık" sunmuşlardı, 1.5 günde böyle köklü bir değişiklik yapamayacaklarına göre o da büyük yalanmış. "FİLİMLER DE 24-30 FPS" kitlesini hedeflemişler direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 fps işi halledilirmiş ama şu önceki sayfadaki videoyu izleyince buz gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 6 saat oynadım hiç öle bug denk gelmedi. bir çok oyunda da neler neler çıkarıyorlardı hiç denk gelmiyordum. bulmak için çok farklı şeyler mi deniyorlar ben mi çok düz oyuncuyum acaba =) dolap kapağı vs gibi bazı şeylere collider koymamışlar genel olarak bi onların içinden geçiyorum. o kadarıda artık idare ediyorum. hikaye dendiği gibi iyi ve hızlı başlayıp yavaşladı. story mission için side mission zorluyor çünkü oyun. şöyle ki bölgenin babasının yerini bilmiyorsun. ortaya çıksın diye para yollarına saldırıyorsun. buralar biraz tekrar ediyor. he gerçekçi olmuş oluyor tabi ama bodoslama hikaye gitmek isteyenleri üzebilir. ben wire'daki omar rp si yapıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Patch gelmeden önce bende bir sorunla karşılaşmadım. Millet bug bulabilmek için ekstra çaba sarfediyor galiba. Patch sonrası 60 a çıkınca fps oyun gayet akıcı oldu. Bu kadar tahmin etmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 60a cikinca akici oldu bu kadar tahmin etmiyodum ne demek abi akdk ilk defa mi oyun oynuyosunuz 30 fps ile 60 fps arasindaki farka sasirmak nedir Bi de kimileri 60 fps ustunu hissedemezsin falan demis de. Fakir misiniz olom hayatinda 144 fps gormemis :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Evet 144 hiç görmedim hayatımda. Çünkü monitör 60. Napalım alamadık. Çok mu ilginç ? Farkındaysan beklediğimden daha akıcı oldu yazdım. Elbette bir fark bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Abi GTA 5 i çok pis çakmışlar yalnız, harita silah seçimi falan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 oyunların neredeyse hepsi çaktı onu ya. çoğu oyunda circular oldu silah seçimi vs. gta öncesinde de çok kullanılıyordu aslında gta buldu da denemez ama daha popüler olduğu için o yaptıysa bi bildiği vardır moduna girip daha çok kişi yapmaya başladı heralde =) edit: bu arada cpu darboğaz yaptı sabit 60 ı göremedim. 2500k 4.5ghz oc ile 5 yıldır sorun yaşamıyordum. şimdi forza ve mafia 3 peşpeşe işlemci darboğaz yaptı. yeni cpu vaktim gelmiş heralde. ekran kartı %60 larda kaldı cpu yüzünden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Optimize olmadığı içindir, çok takılma şöyle fiyasko port bir oyun için bence. Patch 1.01 Steam yorumlarından biri hatta: "The fps unlock is a great option that should've been included anyway but thank you for speeding the update out. One thing I will add is that I can only reach about 55fps and it drop's as low as 38 depending on where you are in the game. I am running a MSI 980 and the usage is constantly 99% once the frame rate is raise to above 30. I think this need's more optimization in the future. Still though it's better to play now the framerate is unlocked. It would be even better to be able to sustain at least 60fps." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 oynadım 1-2 saat biraz şimdi. Işıklandırma çok kötü ya. Böyle bi blur var her şeyin üstünde. Assassins Creed Unity de böyleydi. Patchten sonra fps te açıldı ama yine optimizasyon kötü baya. 3 kere çöktü bide durup dururken 2 cutscene yalan oldu öyle. Hikaye hoş gidiyor ama. Lincoln iyi. Vito'yu gördüm sevindim sdf. Cutsceneler de başarılı baya. Seslendirme, suratlar filan yardırmış herifler. Gameplay de aynı kalitede olaydı iyiydi. Animasyonlar da bazıları çok iyi ama ai da bi öküzlük var tabii. Vurulanların, neresinden vurulduysa ona göre tepki vermesi, direk ölmeyip yerde ağlamaları filan baya brütal gidiyor oyun. 2-3 patch daha lazım oyuna. En azından crashler düzelmeden oynanmaz böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 blur olayi cozunurlukten, 720p 1080e upscale oluyor aslinda oyunda. buda burda dursun, http://i.imgur.com/PXssBwp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Neredeyse 20 saat olacak. Yansımalar/ışıklandırma bir acayip, metal yüzeyler rezil adeta bitmemiş gibi. Ancak garip bir şekilde oyun gece çok hoş gözüküyor. Ama net Mafia 1 ve 2 daha "smooth" idi. Sırf hatırlamak ve tasdik etmek için ilk iki oyunu indirip karşılaştırdım kendimce. Bu sözümün arkasındayım. Sağı solu GTAV nedeniyle didikleyince baktım fikrim kötüleşiyor bıraktım. Sağa sola salça olmadak hikaye ve yan görev odaklı ilerliyorum. 1 glitch, 1-2 bug'a denk geldim bunun dışında akıcı, oynatıyor. Müzik ve hikaye anlatımı oyunun en başarılı yanı. Üste arkadaşın dediği gibi 1-2 yamaya adam olur. Not: Son nvidia sürücüs nefes aldırdı, FPS'de artış oldu, her şey açıkta oynuyorum. Daha rahat edeyim diye AA'yı normal'e çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 ben beğendim oyunu. hikayeside güzel. oynanır bence çekinen varsa alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=JHjeDvnSPPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Bitiren varsa bir bakarsa sevinirim Underboss'ları ile alakalı Underboss'ları nasıl öldürüyoruz? Neredeyse hiç yan görev yapmadım, herkese 3 bölge verip en fazla hepsinden 1 görev yapıp bıraktım. Senaryo bitti. 3 sonu da bizzat denedim. Ama underboss'ları öldürebiliyor muşuz. İnternette paso "x'i öldürdüm şöyle oldu" falan bilgileri var, nasıl öldüreceğimiz yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 bölge vermezsen ölüyormuş sanırım. ben hepsine verdiğim için olmadı öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 sevmedim oyunu ben. hyerşey maksimum ama grafikler pek açmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar