Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Oyun dünyasının en gözde serilerinden olan Mafia'nın üçüncü oyunu hakkında daha önce söylentiler ortaya çıkmıştı. Serinin dağıtımcısı 2K, Twitter üzerinden nihayet Mafia III'ü resmi olarak duyurdu. Şimdilik 2K, Mafia III'e ait sadece bir görsel paylaştı. Belirtilene göre oyunun duyuru videosu ve oyuna ait ilk bilgiler 5 Ağustos'ta Gamescom festivalinde Türkiye saatiyle 15.00'da gelecek. 2K'in yayınladığı görselde ormanlık bir alanda biri kadın olan dört karaktere yer veriliyor. Bu karakterlerin kim olduğu yayınlanacak duyuru videosunda ortaya çıkacaktır. 2K, serinin yeni oyunu için yayınladığı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Mafia III; oyunculara zengin hikaye anlatımına sahip organize suç dünyasına ve dönemin arabalarını, müziklerini ve modasını doğru bir şekilde yansıtan, özenle yaratılmış bir oyun dünyasına kapı açmasıyla ünlü Mafia serisinin yeni üyesidir." http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mafia_III_Duyuruldu-79969.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 >2K Copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ilk oyunu oynamadım ama en efsane ilkiydi sanırım. ikinci oyunu gecen yıl oynamıs ve cok sevmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 mr salieri sends his regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 2 side süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 İlk oyun çok iyiydi, birkaç defa oynadım. İkinci de güzel de oyun bitince freemode pek sarmadı. Birincisi gibi hikaye bitince oynatmadı ilki gibi. Umarım yine uzun uzuuuun oynanabilecek bir oyun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mafia II'nin hikayesini, müziklerini, oyunda geçen yerleri ben çok beğenmiştim. En az 10 defa bitirmiştirim oyunu. İnşallah daha iyisini yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Anhora said: "önümüzdeki hafta revealing!" diyerek zaten "reveal etmiş" olmuyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Birincisi hayatımda oynadığım en iyi oyundu muhtemelen. ikincisi de fena değildi. İnşallah bunun üstüne düşerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Oh yes, ilk oyun efsaneydi tabi de, ikinci oyun da çok kötü değildi yani. Baya zevk almıştım geyiklerde falan. Tabi bunu koymadan olmaz http://www.youtube.com/watch?v=yw_hu93-Efg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 GTA V'teki gibi coop heist falan eklerlerse hele tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 1 ve 2 süperdi ama Free Ride kötüydü, ana hikaye bitince oynaması zevksizdi devamını. 1in motoruyla Hidden and Dangerous 2 yapılmıştı çok iyiydi o da. Keşke 2nin motoruyla da hd3 yapsalardı. Her türlü alınır oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Summer Sale'de II'yi Collection Edition olarak aldım hala oynayamadım. Elimizi hızlı tutalım demektir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 2 de hapse girmeden önceki her yerin karla kaplı olduğu zaman çok güzeldi lan. Kar sevdiğim için de olabilir gerçi. Çok nostaljikti sfdgsfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 kötü oyun yapmazlar iki de baya iyiydi. bi tane kankamız vardı çinliler kitle halinde pıçaklarla öldürüyodu, şok olmuştum o sahnede. http://www.youtube.com/watch?v=At0cQdq4tRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 İkinin ana karaktere pek ısınamamıştım ama iyiydi o da ilki zaten yeteri kadar övülmüş. İkinin collectibleları başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mezbahane bolumu vardi o da guzeldi. Kanalizasyondan gecerken ustumuze bok geliyodu sffs. dlc leri de guzeldi ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bir de playboy kartları vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 mr salieri sends his regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Red said: mr salieri sends his regards :( Valla ilk oyunu oynamıştım ve çok etkilenmiştim de ikinciyi oynamadım. Nasıldı grafikler vs oynanır mı şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Oynanır gayet, ben gecen yıl oynadım diyorum iste. Cillop gibi oyundu bi yudumda ictim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 İlk oyun = The Godfather İkinci oyun = The Godfather Part II İkisi de nefisti benim gözümde, ama ilk oyun ilk göz ağrılarımdan, lise hazırlıkta deli gibi oynuyordum ve bendeki anısı başkadır. 2K Czech'e güveniyoruz diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ilk oyunu oynamadıysanız(veya oynayıp bitirmeseydiniz) ikinci oyunda "lan lan lan laaaaan!" diye bi tepki yaşamamışsınızdır. vurup geçersiniz dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar