pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Melo gitti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Asriel said: Maçtan şimdi geldim.Arkadaşlarla ortak fikrimiz Fener'in en iyi adamının Diego olduğuydu.Adam topla çok iyi,topsuz alanda da bir mehmet topal olmasa bile şu anda takımda 2 yönlü oynamaya en yakın adam Diego.Nani iyi oynadı bence.Çok rahat adam eksiltiyor adam ama işte takım arasında uyum biraz daha arttığında çok daha etkili olacaktır . Kimse kusura bakmasın ama Kjaer'de inanılmaz bir kumaş var.Ligin en iyi stoperi olmaya aday.Verilen bonservis çok yüksek olsa da taraftar inanılmaz memnun Kjaer'den.Şu uyumsuz defansta tek başına bir sürü iş yaptı.Bire bir de inanılmaz başarılı. Volkan.Bu sene Diego gibi Fener'in 2 önemli transferi olur demiştim.Öyle de gözüküyor.Volkan'ın en büyük eksikliği mental eksikliği.Yoksa iyi kalecidir her zaman ama işte mental olarak çok kötü bir oyuncu ki Türk olmasının da etkisi var. Perreira,takımda 1 futbolcuya özel teşekkür etti.Hasan Ali Kaldırım.Türkiye'nin en iyi 2 sağ beki bizde ama ikisi de bugün yoktu.Hasan'ın koridorunu maden olarak kullandı adamlar resmen.Adamın kendine özgüveni de yok zaten.Potansiyeli kısıtlı,sıradan Türk oyunculardan biri gözümde. Şu maçın 0-0 bitmesi bizim açımızdan inanılmaz büyük şans.Deplasmanda bala mala beraberlikle fln tur atladık,atladık.Hayırlısı bakalım ama benim öyle çok umudum yok şu anda.Hazır bir Fener,bu Shakhtar'ı rahat eler diye de not düşeyim... Güzel yorum, + olarak naniyi ve sağ kanadı hiç kullanamadık nerdeyse. bence çok farklı olabilirdi vasat bir gökhan gönül bile olsa o kanatta. caner de niyeyse çok iyi oynadığı maçta içeri çok net bir orta açamadı hep kısa veya uzun düştü ortaları. Bir de dakika 70'ten sonra şahtar resmen şeetti bayılttı ya o ne iğrenç futbol oynamaktır abi, resmen defansın önünde maçı bitirdi herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 2. Test de pozitif cikarsa Fred in, bu Mac a etkisi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Netten okuduğuma göre "tedbir" konmadığı için bu maça etkisi yok, önümüzdeki maça patlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 isterse patlamasın ya. Bir boka yaramadı adam maçta zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ah be keske bobregimi satip bassaydım beraberlige ankete de isaretlemistim obur maca oynıcam kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 simdi sunun cevabini biri verebilir mi? bu fred denilen adamin b numunesi pozitif cikar ise nasil bir cezai yaptirim oluyor? hukmen yenilgi falan soz konusu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 tedbir kararı çıkmadığı için numunesi pozitif çıksa dahi hiçbir yaptırım ihtimali yok. Bu arada ikinci numunesi negatif çıksa dahi ceza yiyecek. Yakalanmasına sebep olan madde vücut temizleyici bir maddeymiş. Doping vs. kullanmadığı ortaya çıksa bile cezadan kaçarı yokmuş. O yüzden rövanşta kesin olarak yok diyebiliriz. Tabii bu süreçte numune incelemesi biterse, bitmezse ve oynarsa yine bir yaptırım olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 iddialara gore tedbir karari var, fakat resmi olarak teblig edilmemismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 gayri resmi olarak nasıl oluyor ki icq'dan mı yazmışlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 telefon etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ilk maçta oynasın diye dümen olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Iyi macmis be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 shaktar da fb de yaz maçlarının havasından çıkamamışlar, vanpersieyi falan terlettiğine değmezmiş sdffds, maçın hakkı hakkat 0-0dı bruno alves dün çok uğraştı da gol olması için yine de olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 abi bu herif bize 2 tane sallasaydi ve bizi turdan etseydi; b numunesi de pozitif ciksa idi yine yaptirim olmayacak miydi mac karari ile ilgili. sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Bi şey olmaz o b numunesi zart zurt olayından, sallamayin amk sporun dedikodularıni. Salak mı lan Shakhtar oynatsin öyle riskli oyuncuyu?hadi Shakhtar salak, yer mi lan Lucescu? Rahat olun. Haftaya turu Ukrayna'da geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Shakhtar defansı orta yaptırtmadı Fener'e ama Gökhan olsaydı anasını ağlatırdı onların.Malum Gökhan'ın orta kesmeden önce klasik bir topu çekmesi vardır ki tam Shakhtarlıkmış.Oynayamadı ama şansımıza:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 fernandao: adam her topu indirdi daha ne yapsın? 30 yüksek topun 28 tanesini filan indirdi adam orta sahalara. adama bir tane sıfırdan orta açamadılar. caner surekli olarak caprazdan ortalar denedi, adam filan eksiltmeyi de denemedi, bu mac canerin ozguveni cok dusuktu bence. ya da kaptırıp kontra yemekten korktu bilmiyorum. kjaer gayet iyiydi. bizim en buyuk sorun, hoca forvet defansı birbirine yakın oynatıyor iyi hoşta, bu sistem için beklerin cok hızlı olması gerekiyor. alvesle filan zor. josef: sıfır insiyatif, sıfır risk. bana dokunmayan taraftar bin yaşasıncı ibne. ne ofans var ne defans var. diegonun yay onunde hala daha pas kasma derdini de anlamadım, vur gitsin yahu. hoca stochu diego yerine daha once oyuna alsa biraz daha iyi olabilirdi, stochun yaydan olumcul sutları var. sonuç : fenerbahçe turkiye liginde bu sezon gol rekoru kırar, avrupada da kevgire döner :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Shakhtar tarlaları sürmüş? :D http://foto.maraton.com.tr/news/maraton//newpics/news/300720151030072152946_2.jpg Açıklama: fotoğraftakiler maçın hakemleri, ellerindeki de Shakhtar logolu torbalar :) Haber: http://www.maraton.com.tr/ne-yaptin-sen-shaktar-hakemlere-sasirtan-hediye_257573.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 vay arkadas portekizli dedik bagrimiza bastik meger satilmislar..... macin hemen basinda alves'e sari cikarmasindan belliydi.... savcilar goreve.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Rewendor said: Shakhtar tarlaları sürmüş? :D http://foto.maraton.com.tr/news/maraton//newpics/news/300720151030072152946_2.jpg Açıklama: fotoğraftakiler maçın hakemleri, ellerindeki de Shakhtar logolu torbalar :) Haber: http://www.maraton.com.tr/ne-yaptin-sen-shaktar-hakemlere-sasirtan-hediye_257573.html adamların ülkesi ortadan ikiye yarıldı hala tarla sürme peşindeler vay arkadaş ya. benim bildiğim aziz bunun altında kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 rovansi hangi kanal veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Zegna said: fernandao: adam her topu indirdi daha ne yapsın? 30 yüksek topun 28 tanesini filan indirdi adam orta sahalara. adama bir tane sıfırdan orta açamadılar. caner surekli olarak caprazdan ortalar denedi, adam filan eksiltmeyi de denemedi, bu mac canerin ozguveni cok dusuktu bence. ya da kaptırıp kontra yemekten korktu bilmiyorum. kjaer gayet iyiydi. bizim en buyuk sorun, hoca forvet defansı birbirine yakın oynatıyor iyi hoşta, bu sistem için beklerin cok hızlı olması gerekiyor. alvesle filan zor. josef: sıfır insiyatif, sıfır risk. bana dokunmayan taraftar bin yaşasıncı ibne. ne ofans var ne defans var. diegonun yay onunde hala daha pas kasma derdini de anlamadım, vur gitsin yahu. hoca stochu diego yerine daha once oyuna alsa biraz daha iyi olabilirdi, stochun yaydan olumcul sutları var. sonuç : fenerbahçe turkiye liginde bu sezon gol rekoru kırar, avrupada da kevgire döner :D yurtdışındaydım. maçı dün akşam yeniden izledim. yazdıklarının tamamına katılıyorum. souza ile yazdıkların hariç.beğendim ben adamı.daha da iyi olacak bence takımdaki herkes birbirine alıştığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 logtrig said: rovansi hangi kanal veriyor? digiturk, ödemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 mevcut üyeler izleyemiyor dimi ? geçen sene feyenoord macında yapmışlardı aynı beyinsizliği, 20 lira almışlardı üyelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar