monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 slm, frontend dev'im artık bayma noktasına geldi bazı şeyler, işin işleyişi olsun iç yapı olsun hiyerarşi olsun sıkıldım ve bunaldım. normalde yapmadığımız birşey olarak çok sıklıkla haftasonu da gelmeye başlandı. Bir de üstüne yetmiyormuş gibi kendileri kalmaya devam ediyor diye benim haftasonu onlardan önce çıkıp gitmem karşılığında laf edilmesi artık canıma tak etti. bilmiyorum ne yapmam gerekiyor katlanabildiğim yere kadar katlanayım diyorum ama performansım düşüyor ya beni kovacaklar ya da ben çıkacağım. Aynı işi yapmaya devam edicez el mahkum bildiğimiz konu sonuçta. İş dünyası çok enteresan geliyor, esneklikleri kaldıramıyorum. Bir işyeri 9-6 çalışıyorsa yarım saat öncesinden işe gidip tam saatinde çıkarım ama sektör bunu istemiyor. Yükselmenin de buna bağlı olduğunu düşünmeye başladım artık. Çok çalışma konseptine karşı değilim ama karşılığında kısa vadede aldığım şeyler tatmin etmiyor beni. Buradaki vadem dolunca ya freelance takılıp sürüneceğim ya da başka bir yere geçip aynı şeyleri yaşayıp ordan bayana kadar devam edeceğim. Yazın ve iş dışındaki hayatımda yaşananların da etkisiyle baya bunaldım artık. Ne yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 işe yarım saat önce gitme fazla mesai veriyorlarsa iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Welcome to club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 memur olman lazim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Genel mantalite olarak yanlış geliyor. Yani yükselmek istiyorsam fedakarlık yapmalıyım geç çıkmalıyım çok çalışmalıyım falan filan. Çok çalışmakla akıllı çalışmak arasındaki farkı gören yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 patron sen degilsen..cok calismanin kendini harap etmenin bir anlami yok..en fazla ustundeki elemana prim yaptirirsin..ha parcabasi istir sureli istir ..erken bitirirsen isine yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Freelance konusunun üstünde düşünmek istiyorum biraz. Ajanslara freelance ya da dışarıya freelance falan. İşte çalıştığımdan daha çok çalışıp daha az kazanma ihtimalimin yüksek olduğu bir pozisyon ama gene de daha uygun geliyor hayat konseptime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 dana22 said: memur olman lazim .. Memurluk daha kötü, 20 yil aynı işi yap, siyasi olarak aktif değilsen yükselmek hayal olsun. Üstelik az maaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 hep dedikleri gibi istemesen de yarin isin olacagini biliyorsun..alacagin belli verecegin belli..ise zamaninda gelip de sessiz kaldigin surece de kimsenin sana ilistigi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ne iş yapıyosunki bayadır freelanceim ben, birsürü avantajı yanında şu an elim zor gidiyo işe, 16 yaş gibi iş sux diyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 frontend üstadıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 http://twentieschic.com/wp-content/uploads/2014/04/not-a-tree.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 backend'e gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 geçende bir arkadaşın arkadaşı ile çay içmek durumunda kaldım bu arkadaşın programlama bilgisi echo "selam"; dan öteye gitmiyor herneyse bir tane ofisi var güzelde kurumsal bir internet sitesi var eleman paket site yapıyor 1199 Tlye kurumsal site hazırlıyor wordpress teması gönderiyor günde 1-2 sipariş fln alıyor bu şekilde büyük firmalardan 4 tanede çalısanı var sürekli tema çaldırtıyor themeforesttan fln veya başka sitelerden çaldırıp satıyor çaldırıp satıyor lisanslayıp güzel iş genelde bu adamın iş yaptıgı kişiler yeğenim bize bir internet sitesi yapsana şirkete neyseveririz parası saolasın yiyenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 yüksek maaşı napçanız ya, en güzeli orta direklik. bmw ye binmezsin de işte clioya falan binersin en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ssk yı unutmayın şu yaşta size bir anlamı olmayabilir. Ama inanın 40 lı yaşlara gelince yoklugunu çok ararsınız. Hele aile kurunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Freelance olunca iş bulma durumu baya bi çevreye bakıyor sanırım. Bende yok öyle bir freelancelik bilezik ama duyduğum/bildiğim kadarıyla diyorum. Bir de bu istek bu aralar genel herhalde, ben de bezer gibiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 en temizi 2 tane daire alıp kirayla geçincen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 istanbulda 2 temiz daire 1 trilyon..yaklasik 500 000 us..o kadar parasi olan adam kacar gider zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 senko said: backend'e gec abi backend daha kötü değil mi sabahın akşamın yok server patladı seni ararlar, site açılmadı seni ararlar gecenin 3ü 5i farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 dana22 said: istanbulda 2 temiz daire 1 trilyon..yaklasik 500 000 us..o kadar parasi olan adam kacar gider zaten.. atakoyde 2+1 daireye 750000 tl fiyat soyledi 2 gun once emlakci. ev disardan gordugum kadariyla hic dokunulmamis, 0 tadilat. curuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 monoscope said: senko said: backend'e gec abi backend daha kötü değil mi sabahın akşamın yok server patladı seni ararlar, site açılmadı seni ararlar gecenin 3ü 5i farketmez ararlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Esnek çalışma saati mevzusu zaten büyük problem resmen kölelik. İşin belli giriş-çıkış saati olur çok ekstrem durumlarda kalırsın,bir fedakarlık (oda kişinin şahsi tercihidir) yaparsın. Sorun çalışma saati değil çalışma saatlerinin düzensiz olması,birde her halükarda sözleşme metninden bağımsız fazla çalıştırmaları. Sermayesi olan çalıştıracağı adamı gerizekalı yerine koymaya çalışıyor. Bu yüzden herkes memuriyetlere başvuruyor,memur maaşı özel sektörden düşük olsa yine başvurulur çünkü çalışma saatleri düzenli,önünü görebilme opsiyonun var,tatillerin belli,işten öyle kolay kolay çıkartamıyorlar. Herkes işinden isyan etme noktasında ve herkese hak veriyorum. Avrupada adam 8 saatlik dilimden sonra kalem oynatmıyor,gönül rahatlığı ile işten çıkıyor,bizde ise adeta insan yıpratma savaşı var.Ben bu kadar para veriyorum adamın yağını çıkarmalıyım mantığı resmen insana küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 avrupada da oyle bir kalem oynatiyorlar ki 8 saatten sonra, onlarda yok mu saniyorsun esnek calisma saati. yeri geldi amerikali kanadali demeden it gibi 20 saat durmadan calisiliyor. adam deadline'i koyduysa, deadline'dan sonra cezaya geciyorsan sirket bakar mi zannediyorsun 8 saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 bakmıyor da parasını veriyordur en azından ben bir tek herhangi bir vaat olmadan, emek harcamayı anlamıyorum işverenin karşılığını verip vermeyeceği belli dğeil millet yırtınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar