ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 zamanında şurada bi topiğim vardı, tvye bağlayıp dizi neyim izlemek için bu netbook iş görür mü diye sormuştum. içine win8 yükledim, baktım sıkıntılı, elden çıkarayım dedim. özelliklerini buraya da kopyalayayım; İŞLEMCİ Intel® Atom™ İşlemci N270 (1.6 GHz) YAZILIM Windows® XP Home TR BELLEK 1 GB DDR2 800 MHz SODIMM MONİTÖR 10.2" WXGA (1024x600) HDD 160 GB SATA 2.5" HDD kozmetik açıdan hiç bir sıkıntısı yok çünkü hiç kullanılmadı. totalde 30-40 saat anca çalışmıştır. lakin hiç kullanılmadığı için paşamın pili ölmüş, sürekli şarj adaptörü takılı olması gerekiyor. görünürde bir halta yaramayan (belki ufak ram dokunuşları ile bir ihtimal kendine gelebilir) bu minik yavruyu 100 yetele verene göndereyim. kargo neyim bana ödetmeyin ama. TI'm ile çektiğim fotoğrafları da koyayım; http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/IMG_3774.jpg http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/IMG_3775.jpg ALICISINA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. İsteyene yanında Logitech MK220 Kablosuz klavye+mouse seti ile birlikte 150 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 75 hemen şimdi vereyim Maksat ticaret olsun hic acmıyacagıma bahse girerim. At özele banka ibanını hemen göndereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Ne kadar ki bunun pili, ben alabilirim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 32 Tl ye sahibindede kullanılmış pil var ihtiyacın varsa al 100 Tl ye çok ucuza satıyor. rami 2ye cıkar linux at buna idare ederin üstü alet olur bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 İstanbulsa ben alırım görüp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 80 tl ye cıktım görmeden alırım. Hemen iban yaparım. Acelem de yok ne zaman vaktin olursa gönder . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 aga zaten piyasasının altına satıyorum, 3 haneli olsun en azından. zaten benim satışlarım hep ucuza olur. zamanında paticiğin en hızlı satışını yapmıştım armani saati 450ye vererek sdfsd Istanbul içi evet. Yarın beşiktaşta, haftaiçi ise gayrettepede elden de verebilirim. klavye mouse'a talip yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 80 gelir beşiktaştan alır giderim hic bakmam bile Sonrada bunu niye aldım diye pişman olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Ben alırım yarın beşiktaştan Yüz lira pazarlıksız alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Komisyonumu isterim @ginaly İbanımı özeline attım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Drall said: Ben alırım yarın beşiktaştan Yüz lira pazarlıksız alırım Hadi hayırlı olsun kardiş. Detayları konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 akirafes said: Komisyonumu isterim @ginaly İbanımı özeline attım . 95 TL gönderiyorum, teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Rica ederim teşekkürler . Çok ucuza satıldı alana da satana hayırlı olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 3 saate gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Bi arkadaşım almak istiyordu, çarşamba nicholas jaar konseri olduğunu öğrendi az önce. Yarın haber vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 vay arkadaş, millet ne koysa satılıyo burda 2 dakikada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Drall'ın arkadaşı almaktan vazgeçti. Satış kaldığı yerden devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ben alayım abi kargosunu da öderiz np. sözlük olarak kullanırım sdf. facebooktan yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Prudente satilmistir. HAYIRLI OLSUN GARDAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 yazmayı unutmuşum, MÜKKEMMEL ÜRÜN MÜKKEMMEL SATICI. HIZLI KARGO TEMİZ ALET *****. elimde 2gb ram vardı onu taktım can geldi resmen alete sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 BEYLER YAKINDA LG MARKA BİR NETBUK DAHA SATIŞA ÇIKARACAM. UCUZ FİYAT HIZLI TESLİMAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 bana satsana canım, fbook kapalı ama :< 150 verrim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Bana ilan acmadan om atarsan alma ihtimalim yuksek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar