Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2016

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

bişey sorucam, siz kendi wonderkid'inizi kendiniz mi buluyorsunuz scouting ile ?
yoksa sayfa sayfa paylaşılan wonderkidlerden almaya mı calısıyorsunuz ?
ilki daha zevkli gibi sanki :D[/

15 yılı aşan FM (CM) oyunculugumda asla tavsiye edilen oyuncu bakmadım almadım.
Asla taktik tavsiyesi kullanmadım.
Hatta taktiğim, dizilişim ve felsefem her sene her takımda aynı.

Amaç kazanmak degil.
Yolculuğun tadına varmak olmalı.
Yoksa yorulursun ve arkana baktığında sadece boşluk vardır.

..
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

tuncay ın sakarya altyapısından alındığı günler. taribo west in free agent, alpay ın 8 milyona satılabildiği dönemler. ( sakız hariç )

of ne güzel zamanlardı ya.

saviola o zaman ne hayvandı belli değil. hiç transfer edemedim ama ya kulübü verdiğim parayı beğenmiyordu ya da beğendiğinde benim kulübüm unrealistic diyip izin vermiyordu.
hala içimde kalmış acısı hey gidi.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

@grego
sıfırdan başlayıp geliş diyorsun ya.

mesela lisans turunu dusuk sectin, eğitimlere katılıp yüksledin pro lisansa falan

eski futbol tecrubesi olarak neyi seciyorsun ?

biraz roleplay yapmak lazım ya, özelliklerimi de şişirmiyorum, ben teknik direktör olsaydım nasıl olurdumdan yola çıkıyorum işte. elbette kendini kandırmak, ama oyun zaten kandırınca güzel.

k1nJo said:

Grego said:

tuncay ın sakarya altyapısından alındığı günler. taribo west in free agent, alpay ın 8 milyona satılabildiği dönemler. ( sakız hariç )

of ne güzel zamanlardı ya.

saviola o zaman ne hayvandı belli değil. hiç transfer edemedim ama ya kulübü verdiğim parayı beğenmiyordu ya da beğendiğinde benim kulübüm unrealistic diyip izin vermiyordu.
hala içimde kalmış acısı hey gidi.

saviola deyince direk pablo aimar geldi aklıma ya. adamlar nasıl yokoldu belli değil. ikisi de böyle bastı bacak tiplerdi, çürüdü gitti herifler. yaşlanınca da alınmıyordu tipler, ilk başlarken weah geliyordu ama, batistuta da zorlayınca. aldıracaksınız oyunu bana ya. hay amk.
Sosyal ağlarda paylaş

Siirt Jetpa'nın Jet Fadıl dönemi meşhur zaten, oyuna da yansıtmışlar, bana da 35+ yaşında Ronaldinholu falan kadroyla gelmişlerdi karşıma :D

Bu arada FM16'da sakatlık sorunu yok diyeni ıslak odunla döverim.

CL'de ölüm kalım maçı öncesi Sneijder, Telles, Chedjou, Semih, Guilherme (sonradan aldım) ve Gonzalez (yine sonradan aldım) sakat :D
Sosyal ağlarda paylaş

İlk sene süper kupayı alamadıydım ben, kupada da rotasyon kurbanı olduk elendik, şampiyon olup bir de CL'de gruplardan bir üst tura çıktım, yine iyi.

Bu sezon iddialıyım ama. Süper Kupa'yla başladım, ligde namağlup liderim (2 sezondur Fener'i evinde yenemiyorum, onu bile gerçekçi yapmış adamlar anasını satim), Gruplarda Barcelona-Benfica-Anderlecht ile ölüm grubunda 3 maçta 6 puanla 2. sıradayım.

Benfica'nın adamları hayvan gibi şeyapmışlar adamlar, Real Madrid'de yok öyle hücum gücü.
Sosyal ağlarda paylaş

Dursun Başgan "transfer bütçeni arttırayım mı" dedi, "Eldeki kadro zaten sağlam, onun yerine ileriye yönelik gençlere yatırım yapalım" dedim, "Kendi oyuncumuzu yetiştirmenin önemli olduğuna inanmıyoruz biz" dedi. Vizyon gibi vizyon, bir oyunda böyle gerçekçilik dünya tarihinde görülmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...