applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 @grego sıfırdan başlayıp geliş diyorsun ya. mesela lisans turunu dusuk sectin, eğitimlere katılıp yüksledin pro lisansa falan eski futbol tecrubesi olarak neyi seciyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Heh o hiç birşeye yaramiyor,kendini avutuyorsun.İstersen taksici sec. Ben 0'dan başlamayı sevmiyorum ya. Cok zevkli ama sanal futbolculara döndükçe tadı kaçıyor oyunun. Senelerce bir yerlere gelicende yıldız oyuncu alıcan vs... Soğutuyor oyundan. En fazla 3. lig'ten başlıyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 applev0dka said: bişey sorucam, siz kendi wonderkid'inizi kendiniz mi buluyorsunuz scouting ile ? yoksa sayfa sayfa paylaşılan wonderkidlerden almaya mı calısıyorsunuz ? ilki daha zevkli gibi sanki :D[/ 15 yılı aşan FM (CM) oyunculugumda asla tavsiye edilen oyuncu bakmadım almadım. Asla taktik tavsiyesi kullanmadım. Hatta taktiğim, dizilişim ve felsefem her sene her takımda aynı. Amaç kazanmak degil. Yolculuğun tadına varmak olmalı. Yoksa yorulursun ve arkana baktığında sadece boşluk vardır. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Grego said: tuncay ın sakarya altyapısından alındığı günler. taribo west in free agent, alpay ın 8 milyona satılabildiği dönemler. ( sakız hariç ) of ne güzel zamanlardı ya. saviola o zaman ne hayvandı belli değil. hiç transfer edemedim ama ya kulübü verdiğim parayı beğenmiyordu ya da beğendiğinde benim kulübüm unrealistic diyip izin vermiyordu. hala içimde kalmış acısı hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 kennedy bakircioğlu julius aghahowa selakovic maxim tsigalko volkan demirel - kartalspor tuncay şanlı - sakaryaspor değişmez alırdım her takıma. city ile para yokken oynardım hey gidi günler hey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 gitti lan gökhan töre :( :( 12-15-22 lik 3 tane teklif reddettim. 25m gelince allahsız fiko bana sormadan sattı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Daha elinde tutabilen olmadı Töre'yi :D Ben Bruma ve Großkreutz'u kaybettim ama şimdilik takım iyi gidiyor. 2. sezonda ligde 5te 5 yaptım, CL'de 2 maçta 3 puandayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 applev0dka said: @grego sıfırdan başlayıp geliş diyorsun ya. mesela lisans turunu dusuk sectin, eğitimlere katılıp yüksledin pro lisansa falan eski futbol tecrubesi olarak neyi seciyorsun ? biraz roleplay yapmak lazım ya, özelliklerimi de şişirmiyorum, ben teknik direktör olsaydım nasıl olurdumdan yola çıkıyorum işte. elbette kendini kandırmak, ama oyun zaten kandırınca güzel. k1nJo said: Grego said: tuncay ın sakarya altyapısından alındığı günler. taribo west in free agent, alpay ın 8 milyona satılabildiği dönemler. ( sakız hariç ) of ne güzel zamanlardı ya. saviola o zaman ne hayvandı belli değil. hiç transfer edemedim ama ya kulübü verdiğim parayı beğenmiyordu ya da beğendiğinde benim kulübüm unrealistic diyip izin vermiyordu. hala içimde kalmış acısı hey gidi. saviola deyince direk pablo aimar geldi aklıma ya. adamlar nasıl yokoldu belli değil. ikisi de böyle bastı bacak tiplerdi, çürüdü gitti herifler. yaşlanınca da alınmıyordu tipler, ilk başlarken weah geliyordu ama, batistuta da zorlayınca. aldıracaksınız oyunu bana ya. hay amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Valencia güzeldi, önde Aimar, geride Ayala. GS'ye Batistuta'yı almışlığım var bir şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Steam has finished downloading FM2016. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 saviola diyince aklima freddy adu geldi..sahi adam bizim lige bile geldiydi di mi.. hah rizespora gelmis.. dibim dusmustu..nan nasil gelir o adu buraya..% 10 unu yansitsa sahaya bizim ligin tozunu attirir diyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 o kadar oynamışsınız bir face,kit, logo pack önerisi koymamışsınız. : ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 valla sanırım bunları kullancam https://sortitoutsi.net/graphics/style/1/cut-out-player-faces https://sortitoutsi.net/graphics/packcat/2/218/ss1516-league-kits https://sortitoutsi.net/graphics/style/3/metallic-logos ama cok büyük ya oyunun kendisi kadar sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 fmscouttan çektim ya. yalnız trophies hiç kullanmamıştım. ne güzel kupa resimleri varmış arkadaş. bu kit paketini çekemedim ya. nasıl bir sistem o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Rewendor said: Valencia güzeldi, önde Aimar, geride Ayala. GS'ye Batistuta'yı almışlığım var bir şekilde :D Maldini,Boban'i ve batistuta free agent düşünce siirt jetpa almıştı bende . Şampiyon olmuştu o sene asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Siirt Jetpa'nın Jet Fadıl dönemi meşhur zaten, oyuna da yansıtmışlar, bana da 35+ yaşında Ronaldinholu falan kadroyla gelmişlerdi karşıma :D Bu arada FM16'da sakatlık sorunu yok diyeni ıslak odunla döverim. CL'de ölüm kalım maçı öncesi Sneijder, Telles, Chedjou, Semih, Guilherme (sonradan aldım) ve Gonzalez (yine sonradan aldım) sakat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 gs ile; 2 süper kupa - 1 şampiyonluk - 1 türkiye kupası aldım. ulan takımı batırmak ıcın geçmiştim basına taktik falan bulunca hosuma gitti devam ettim. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 İlk sene süper kupayı alamadıydım ben, kupada da rotasyon kurbanı olduk elendik, şampiyon olup bir de CL'de gruplardan bir üst tura çıktım, yine iyi. Bu sezon iddialıyım ama. Süper Kupa'yla başladım, ligde namağlup liderim (2 sezondur Fener'i evinde yenemiyorum, onu bile gerçekçi yapmış adamlar anasını satim), Gruplarda Barcelona-Benfica-Anderlecht ile ölüm grubunda 3 maçta 6 puanla 2. sıradayım. Benfica'nın adamları hayvan gibi şeyapmışlar adamlar, Real Madrid'de yok öyle hücum gücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 feneri deplasmanda 4-2, içerde 5-0, tk finalinde 3-0 yendim ben 1. sezon kendim de inanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Dursun Başgan "transfer bütçeni arttırayım mı" dedi, "Eldeki kadro zaten sağlam, onun yerine ileriye yönelik gençlere yatırım yapalım" dedim, "Kendi oyuncumuzu yetiştirmenin önemli olduğuna inanmıyoruz biz" dedi. Vizyon gibi vizyon, bir oyunda böyle gerçekçilik dünya tarihinde görülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ahah cok iyimiş bu görsel packleri yükleyince yeni patch geldiği zaman out of date olup save'i bozması gibi bişey olmuyor dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 applev0dka said: ahah cok iyimiş bu görsel packleri yükleyince yeni patch geldiği zaman out of date olup save'i bozması gibi bişey olmuyor dimi ? Normalde olmamalı. Sadece o görsel dosyaları yedekte durmalı. Yama sonrası silip yükleme durumu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… khalad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mammana'yı almıştım buzdolabı alır gibi taksitle gitti sattı başkan 42 güzel para dedi 22 yaşındaydı tam en güzel çağında. Sonra Arsenal geldi Beşiktaş'ı bıraktım geçtim mis gibi. Depay'ı filan almıştım bjk ye geri aldım hepsini adğoafmğsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Rave Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ilk sene için gsye b2b(direk oynatmalık savunması daha kuvvetli) ve sağ beke(ileriye yönelik gençte olur) önerebiliceğiniz adam varmı ya? taksitle maksitle alabiliceğim takımı batırmayacak türden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Sonraki 13.sayfa (Toplam 21 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Grego said: tuncay ın sakarya altyapısından alındığı günler. taribo west in free agent, alpay ın 8 milyona satılabildiği dönemler. ( sakız hariç ) of ne güzel zamanlardı ya. saviola o zaman ne hayvandı belli değil. hiç transfer edemedim ama ya kulübü verdiğim parayı beğenmiyordu ya da beğendiğinde benim kulübüm unrealistic diyip izin vermiyordu. hala içimde kalmış acısı hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 kennedy bakircioğlu julius aghahowa selakovic maxim tsigalko volkan demirel - kartalspor tuncay şanlı - sakaryaspor değişmez alırdım her takıma. city ile para yokken oynardım hey gidi günler hey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 gitti lan gökhan töre :( :( 12-15-22 lik 3 tane teklif reddettim. 25m gelince allahsız fiko bana sormadan sattı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Daha elinde tutabilen olmadı Töre'yi :D Ben Bruma ve Großkreutz'u kaybettim ama şimdilik takım iyi gidiyor. 2. sezonda ligde 5te 5 yaptım, CL'de 2 maçta 3 puandayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 applev0dka said: @grego sıfırdan başlayıp geliş diyorsun ya. mesela lisans turunu dusuk sectin, eğitimlere katılıp yüksledin pro lisansa falan eski futbol tecrubesi olarak neyi seciyorsun ? biraz roleplay yapmak lazım ya, özelliklerimi de şişirmiyorum, ben teknik direktör olsaydım nasıl olurdumdan yola çıkıyorum işte. elbette kendini kandırmak, ama oyun zaten kandırınca güzel. k1nJo said: Grego said: tuncay ın sakarya altyapısından alındığı günler. taribo west in free agent, alpay ın 8 milyona satılabildiği dönemler. ( sakız hariç ) of ne güzel zamanlardı ya. saviola o zaman ne hayvandı belli değil. hiç transfer edemedim ama ya kulübü verdiğim parayı beğenmiyordu ya da beğendiğinde benim kulübüm unrealistic diyip izin vermiyordu. hala içimde kalmış acısı hey gidi. saviola deyince direk pablo aimar geldi aklıma ya. adamlar nasıl yokoldu belli değil. ikisi de böyle bastı bacak tiplerdi, çürüdü gitti herifler. yaşlanınca da alınmıyordu tipler, ilk başlarken weah geliyordu ama, batistuta da zorlayınca. aldıracaksınız oyunu bana ya. hay amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Valencia güzeldi, önde Aimar, geride Ayala. GS'ye Batistuta'yı almışlığım var bir şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Steam has finished downloading FM2016. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 saviola diyince aklima freddy adu geldi..sahi adam bizim lige bile geldiydi di mi.. hah rizespora gelmis.. dibim dusmustu..nan nasil gelir o adu buraya..% 10 unu yansitsa sahaya bizim ligin tozunu attirir diyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 o kadar oynamışsınız bir face,kit, logo pack önerisi koymamışsınız. : ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 valla sanırım bunları kullancam https://sortitoutsi.net/graphics/style/1/cut-out-player-faces https://sortitoutsi.net/graphics/packcat/2/218/ss1516-league-kits https://sortitoutsi.net/graphics/style/3/metallic-logos ama cok büyük ya oyunun kendisi kadar sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 fmscouttan çektim ya. yalnız trophies hiç kullanmamıştım. ne güzel kupa resimleri varmış arkadaş. bu kit paketini çekemedim ya. nasıl bir sistem o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Rewendor said: Valencia güzeldi, önde Aimar, geride Ayala. GS'ye Batistuta'yı almışlığım var bir şekilde :D Maldini,Boban'i ve batistuta free agent düşünce siirt jetpa almıştı bende . Şampiyon olmuştu o sene asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Siirt Jetpa'nın Jet Fadıl dönemi meşhur zaten, oyuna da yansıtmışlar, bana da 35+ yaşında Ronaldinholu falan kadroyla gelmişlerdi karşıma :D Bu arada FM16'da sakatlık sorunu yok diyeni ıslak odunla döverim. CL'de ölüm kalım maçı öncesi Sneijder, Telles, Chedjou, Semih, Guilherme (sonradan aldım) ve Gonzalez (yine sonradan aldım) sakat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 gs ile; 2 süper kupa - 1 şampiyonluk - 1 türkiye kupası aldım. ulan takımı batırmak ıcın geçmiştim basına taktik falan bulunca hosuma gitti devam ettim. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 İlk sene süper kupayı alamadıydım ben, kupada da rotasyon kurbanı olduk elendik, şampiyon olup bir de CL'de gruplardan bir üst tura çıktım, yine iyi. Bu sezon iddialıyım ama. Süper Kupa'yla başladım, ligde namağlup liderim (2 sezondur Fener'i evinde yenemiyorum, onu bile gerçekçi yapmış adamlar anasını satim), Gruplarda Barcelona-Benfica-Anderlecht ile ölüm grubunda 3 maçta 6 puanla 2. sıradayım. Benfica'nın adamları hayvan gibi şeyapmışlar adamlar, Real Madrid'de yok öyle hücum gücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 feneri deplasmanda 4-2, içerde 5-0, tk finalinde 3-0 yendim ben 1. sezon kendim de inanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Dursun Başgan "transfer bütçeni arttırayım mı" dedi, "Eldeki kadro zaten sağlam, onun yerine ileriye yönelik gençlere yatırım yapalım" dedim, "Kendi oyuncumuzu yetiştirmenin önemli olduğuna inanmıyoruz biz" dedi. Vizyon gibi vizyon, bir oyunda böyle gerçekçilik dünya tarihinde görülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ahah cok iyimiş bu görsel packleri yükleyince yeni patch geldiği zaman out of date olup save'i bozması gibi bişey olmuyor dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 applev0dka said: ahah cok iyimiş bu görsel packleri yükleyince yeni patch geldiği zaman out of date olup save'i bozması gibi bişey olmuyor dimi ? Normalde olmamalı. Sadece o görsel dosyaları yedekte durmalı. Yama sonrası silip yükleme durumu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Mammana'yı almıştım buzdolabı alır gibi taksitle gitti sattı başkan 42 güzel para dedi 22 yaşındaydı tam en güzel çağında. Sonra Arsenal geldi Beşiktaş'ı bıraktım geçtim mis gibi. Depay'ı filan almıştım bjk ye geri aldım hepsini adğoafmğsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ilk sene için gsye b2b(direk oynatmalık savunması daha kuvvetli) ve sağ beke(ileriye yönelik gençte olur) önerebiliceğiniz adam varmı ya? taksitle maksitle alabiliceğim takımı batırmayacak türden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar