Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 tesekkurler, demosunu deniyim bari 2016 nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 İndir kurcala biraz, ben CM4 döneminde oda arkadaşımı izleye izleye kurcalayıp öğrendiydim. Tabii o zamandan sonra çok değişti, 3d maç motoru falan geldi. Takıldığın falan bir yer olursa sor burada, yardımcı oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 rew steam id versene. ya da applev0dka olarak ekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 buldugunuz ıyı oyuncuları paylaşın kendınıze saklamayın. varsa shortlistler de olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 applev0dka said: rew steam id versene. ya da applev0dka olarak ekleyebilirsin şimdi işteyim ekleyemiyorum. rewendor steam id direkt. Eklersen akşama kabul edeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 totemic said: buldugunuz ıyı oyuncuları paylaşın kendınıze saklamayın. varsa shortlistler de olur.. Hayvani scouting sonucu benim transferleri yazayım: Pahalı olarak sağ kanatta Quincy Promes harikalar yaratıyor. GS'ye 1. sezon sonu 18 milyon Euro'ya aldım. Adam deli hızlı, ipe diziyor, harika asist yapıyor. Ama bir miktar bencillik var, kimi zaman öküz gibi saçma sapan yerlerden vurup pozisyon harcıyor ama değer. Gonzalez (adını unuttum da bi rus takımından aldım, AMRLC SC, solda zayıf) yedek olarak rotasyona aldım, sonradan girip maç çeviriyo Gil, kapı gibi defans, höt diyor ne top geçiyor ne adam. Ucuza alınıyor, ama sıkıntısı fena kart görüyor. Her maç sarısı var neredeyse, CL'de Juve'yi 1-0 yenerken kırmızıyı yapıştırdı, 1-1 bitti maç. Gerçi fark etmiyormuş, 2. maç da Bender atıldı 5 tane yedim elendim. Bender: Bunlar ikiz, Tsubasa'daki gibi. Keltoş DMC'ler. 2 tane var, bi tanesi Leverkusen'deydi galiba, iyi genleri almış, ama o gelmiyor. Dortmund'daki kardeşi geliyor. Üstün Alman teknolojisi, panzer. Biraz ağır ama koduğunu indiriyor, tam bir top çalma makinası. Ama bu da agresiflerden, bol sarı kart görür. Guilherme: Brezilya'nın balta girmemiş Amazon ormanlarından gelme yetenekli AMC. Düzenli Brezilya U20 oyuncusu. Özellikleri yaşına göre çok iyi, ilerleme potansyeli var. Gabriel Jesus: İleriye yönelik ideal forvet adayı. Forvetin hemen her tipini çok iyi oynuyor. Cmoplete Forward, Advanced Forward, Poacher, Traquesta falan hepsinde ilah. Finishingi düşük, 13, artmaısını ümit ediyoruz, ucuz gelenlerden. Douglas: Ucuz takım sağ beki. Ekstra özellikli değil ama kurtarır. Akpro (Akpe-Akpro muydu neydi) kaliteli deli hızlı fiziki yamyam sağ bek. Acaip bindirmeler yapıyor, ama konstantrasyonu düşük, ara ara adam kaçırıyor ardında. Alamadığım olarak da: Belhanda: maşallah Malcom: Wonderkid'e yakın, belki de wonderkid. Embolo: Oyunun belki de en iyi yetenekli bebesi. Wonderkid, adam dünya çapında oluyor 1 senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Bu arada bugün Malcom için Arsene Wegner peşinde Fener de bakıyor falan diye haberler çıkmış. Adamlar FM çıkar çıkmaz satın alıp sonra oradan oyuncu bakıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 ekledim. oyunu da aldım bakalım gelince başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 ersun yanal oynuyor falan dıyorlardı bır ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Onu ben de duyduydum, ek olarak hala var mı bilmem de Portsmouth ve Inter'in bir ara anlaşması vardı database kullanımı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 saol rewendor bu arada oyuncular için. sanırım SI games oyun cıkmadan satıyormus db'yi zaten klüplere. akşam bir serie D yükleyip parma oynayasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 3 ana kriterim var, onlardan biri olan oyuncuyu ne kadar yetenekli olursa olsun almıyorum. Salatlığa yatkın olması, tutarsız performans ve büyük maçlarda strese girmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Fulham 'da Moussa Dembele var santrafor efsane sezon ortasında kontratı boşa düşüyor kaçırmayın. Mammana ve Balanta'yı river'dan alan arkadaşlar stoper sorununu sonsuza kadar hallederler. Dennis Praet var anderlecht'te orta saha da baya iyi işler yapıyor Angel Correa ve Adama Traore'yi kiralama yöntemi ile takıma kazandırabilirsiniz kanatları çözerler. ayrıca kale için Rulli var sezon arası yine boşa düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Rewendor said: 3 ana kriterim var, onlardan biri olan oyuncuyu ne kadar yetenekli olursa olsun almıyorum. Salatlığa yatkın olması, tutarsız performans ve büyük maçlarda strese girmesi. büyük maçlarda stres olayını oynattıkça çözebiliyor oyuncular ama sakatlığa yatkın olması büyük sıkıntı eğer doğru düzgün bir fizyoterapistin yoksa çok kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Şu taktik çok iyi .... hop al uygula Şu oyuncular iyi.. Şu oyuncular çok iyi..... hop al oynat Şu genç oyuncular 3-5 yılda süper....hop al bekle sonra ben teknik adamlık yapıyorum diye para kazan Hepsini kendiniz yapmadığınız sürece asla imparatore olamazsınız. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 khalad said: Rewendor said: 3 ana kriterim var, onlardan biri olan oyuncuyu ne kadar yetenekli olursa olsun almıyorum. Salatlığa yatkın olması, tutarsız performans ve büyük maçlarda strese girmesi. büyük maçlarda stres olayını oynattıkça çözebiliyor oyuncular ama sakatlığa yatkın olması büyük sıkıntı eğer doğru düzgün bir fizyoterapistin yoksa çok kötü oluyor. Sabri 31 yaşında, çözememiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Oyun gerçekçi işte kadfgdpasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Gerçekçi zaten, ona lafım yok :D Adam yıllarca CL'de oynadı, ligde kaç şampiyonluk gördü, milli maçta oynadı, tecrübenin kralı var ama hala öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Rewendor said: 3 ana kriterim var, onlardan biri olan oyuncuyu ne kadar yetenekli olursa olsun almıyorum. Salatlığa yatkın olması, tutarsız performans ve büyük maçlarda strese girmesi. Tek bir kriterim var. 12-13 altı determinationı olan adamı takımıma almam. 12 determination varsa Messi'den hallice olması lazım. Sakatlık ise sadece ilk 11'de düzenli oynayacak adamda bakarım. Yedekse sakatlansa da umrumda pek olmaz. Zaten yedekler konusunda acayip pinti adamım. Aah ah. Manuel Ruz'u 20k'ya abidik gubidik takımlardan alıp yedek sağ bek yapardım. Adam 29 yaşında futbolu bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Miles Jacobson @ milesSI Think there are too many injuries in #FM16? It has roughly 70% of those IRL http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11570472/Revealed-Manchester-United-have-suffered-more-injuries-than-any-other-Premier-League-side.html can educate. --- Beklendiği gibi sevgili Miles sert cevap verdi. Sakatlık sorunu yok ve aynen kalacak. Sadece devama tıklayanlar için ayrı oyun şekli var onu oynasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 nuuvem de 20 euro su an. demosunda oyle bir kayboldum ki dusunduruyor su fiyat bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Rodrigo Bentancur - İyi gelişen güzel bir M R/C. BEn MR oynatmadım MC oynatıyorum hep.Roamin /advanced / deeplying playmaker pozisyonlarında efsane.Orta sahayı toparlar.Fiyatı da ucuz, yaşı çok genç (18 mi ne). San Emeterio- Oyunun kuvvetle muhtemel en potansiyelli sağ beki.18 yaşında bu da. Harika oynuyor 2 seneye yeni dani alves.Ucuza geliyor. Jhon Arango- neredeyse 0 paraya geliyor, 17 yaşında ama üzerine eğilip uğraşmanız lazım.Potansiyeli var fakat gelişimi zor gibi. Sebastian Driussi - Çok potansiyelli bir AMC/L. Güzel oynar, iyi gelişir.Gene ucuzdur.Fakat devlerle kapışman gerekiyo almak için. Lincoln (Gremio'daki) - 17 yaşında.Parası neyse ver al, wonderkid. AMC/L oynuyor gene. Emmanuel Mas (River Plate)- Fiyat/performans sol beki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bişey sorucam bu eski oyunlarda türkçe paketi falan yükleyince cok aptal oluyordu baya başarısızdı ceviri, en son 13mü 14 mü ne oynamıstım ingilizce oynamıstım. bunun türkçesi nasıl ? yoksa ingilizce devam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 anrdija zivkovic ilk sene sonunda kontrati bitiyor. aldiniz aldiniz zaten yoksa real/barca vs. ye gidiyo zaten 2-3 seneye. oyundaki en nefret ettigim olay hala devam ediyor bu arada targetman oynatirken savunma oyunculari ve kaleci direk her topu adama şişiriyor mesafe tanimadan; posession 30% larda kaliyor dogal olarak. maç motorunda sorunlar hala baya var pres/markaj konusunda tercihler rezalet zaten forumlarinda da tartişiliyor. kaliteli koç az var oyunun başinda top tier takım yonetmiyorsaniz ama emekli olan futbolcular artik daha iyi koç özelliklerine sahip en azindan. bu arada kotu oynayan topculara durmadan ceza verin determination/workrateleri artiyor. 5.5 alti oynamadikca maaş cezasi vermeyin ama genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 scorch said: ya şu klüp logolarını nasıl ayarlayacağız? fm 2014-15 ve 16 hiç birinde olmuyor? http://s24.postimg.org/ebs2qnn3p/Screenshot_2015_11_15_09_20_15.png böyle çıkıyor klüpler hep. steam atölyesini indirdim olmadı. custom indirdim. yine olmadı. olmuyor yani logolu oynayabilen biri bi izah edebilirmi? resmen oyundan soğuyorum çiçek logolu takım görünce. preferences'de cache sil varmış. düzeldi simdi. ben sunu yaptım olmadı. pack indirdikten sonra mı clear cache yapıyoruz ? öyle ise hangi packi öneriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar