Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2016

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

totemic said:

buldugunuz ıyı oyuncuları paylaşın kendınıze saklamayın. varsa shortlistler de olur..

Hayvani scouting sonucu benim transferleri yazayım:

Pahalı olarak sağ kanatta Quincy Promes harikalar yaratıyor. GS'ye 1. sezon sonu 18 milyon Euro'ya aldım. Adam deli hızlı, ipe diziyor, harika asist yapıyor. Ama bir miktar bencillik var, kimi zaman öküz gibi saçma sapan yerlerden vurup pozisyon harcıyor ama değer.

Gonzalez (adını unuttum da bi rus takımından aldım, AMRLC SC, solda zayıf) yedek olarak rotasyona aldım, sonradan girip maç çeviriyo

Gil, kapı gibi defans, höt diyor ne top geçiyor ne adam. Ucuza alınıyor, ama sıkıntısı fena kart görüyor. Her maç sarısı var neredeyse, CL'de Juve'yi 1-0 yenerken kırmızıyı yapıştırdı, 1-1 bitti maç. Gerçi fark etmiyormuş, 2. maç da Bender atıldı 5 tane yedim elendim.

Bender: Bunlar ikiz, Tsubasa'daki gibi. Keltoş DMC'ler. 2 tane var, bi tanesi Leverkusen'deydi galiba, iyi genleri almış, ama o gelmiyor. Dortmund'daki kardeşi geliyor. Üstün Alman teknolojisi, panzer. Biraz ağır ama koduğunu indiriyor, tam bir top çalma makinası. Ama bu da agresiflerden, bol sarı kart görür.

Guilherme: Brezilya'nın balta girmemiş Amazon ormanlarından gelme yetenekli AMC. Düzenli Brezilya U20 oyuncusu. Özellikleri yaşına göre çok iyi, ilerleme potansyeli var.

Gabriel Jesus: İleriye yönelik ideal forvet adayı. Forvetin hemen her tipini çok iyi oynuyor. Cmoplete Forward, Advanced Forward, Poacher, Traquesta falan hepsinde ilah. Finishingi düşük, 13, artmaısını ümit ediyoruz, ucuz gelenlerden.

Douglas: Ucuz takım sağ beki. Ekstra özellikli değil ama kurtarır.

Akpro (Akpe-Akpro muydu neydi) kaliteli deli hızlı fiziki yamyam sağ bek. Acaip bindirmeler yapıyor, ama konstantrasyonu düşük, ara ara adam kaçırıyor ardında.

Alamadığım olarak da:

Belhanda: maşallah

Malcom: Wonderkid'e yakın, belki de wonderkid.

Embolo: Oyunun belki de en iyi yetenekli bebesi. Wonderkid, adam dünya çapında oluyor 1 senede.
Sosyal ağlarda paylaş

Fulham 'da Moussa Dembele var santrafor efsane sezon ortasında kontratı boşa düşüyor kaçırmayın.

Mammana ve Balanta'yı river'dan alan arkadaşlar stoper sorununu sonsuza kadar hallederler.

Dennis Praet var anderlecht'te orta saha da baya iyi işler yapıyor

Angel Correa ve Adama Traore'yi kiralama yöntemi ile takıma kazandırabilirsiniz kanatları çözerler.

ayrıca kale için Rulli var sezon arası yine boşa düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

3 ana kriterim var, onlardan biri olan oyuncuyu ne kadar yetenekli olursa olsun almıyorum. Salatlığa yatkın olması, tutarsız performans ve büyük maçlarda strese girmesi.

büyük maçlarda stres olayını oynattıkça çözebiliyor oyuncular ama sakatlığa yatkın olması büyük sıkıntı eğer doğru düzgün bir fizyoterapistin yoksa çok kötü oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

Rewendor said:

3 ana kriterim var, onlardan biri olan oyuncuyu ne kadar yetenekli olursa olsun almıyorum. Salatlığa yatkın olması, tutarsız performans ve büyük maçlarda strese girmesi.

büyük maçlarda stres olayını oynattıkça çözebiliyor oyuncular ama sakatlığa yatkın olması büyük sıkıntı eğer doğru düzgün bir fizyoterapistin yoksa çok kötü oluyor.

Sabri 31 yaşında, çözememiş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Tek bir kriterim var. 12-13 altı determinationı olan adamı takımıma almam. 12 determination varsa Messi'den hallice olması lazım.

Sakatlık ise sadece ilk 11'de düzenli oynayacak adamda bakarım. Yedekse sakatlansa da umrumda pek olmaz. Zaten yedekler konusunda acayip pinti adamım. Aah ah. Manuel Ruz'u 20k'ya abidik gubidik takımlardan alıp yedek sağ bek yapardım. Adam 29 yaşında futbolu bıraktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Miles Jacobson @ milesSI

Think there are too many injuries in #FM16?
It has roughly 70% of those IRL

http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11570472/Revealed-Manchester-United-have-suffered-more-injuries-than-any-other-Premier-League-side.html

can educate.

---

Beklendiği gibi sevgili Miles sert cevap verdi.
Sakatlık sorunu yok ve aynen kalacak.
Sadece devama tıklayanlar için ayrı oyun şekli var onu oynasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rodrigo Bentancur - İyi gelişen güzel bir M R/C.

BEn MR oynatmadım MC oynatıyorum hep.Roamin /advanced / deeplying playmaker pozisyonlarında efsane.Orta sahayı toparlar.Fiyatı da ucuz, yaşı çok genç (18 mi ne).

San Emeterio- Oyunun kuvvetle muhtemel en potansiyelli sağ beki.18 yaşında bu da. Harika oynuyor 2 seneye yeni dani alves.Ucuza geliyor.

Jhon Arango- neredeyse 0 paraya geliyor, 17 yaşında ama üzerine eğilip uğraşmanız lazım.Potansiyeli var fakat gelişimi zor gibi.

Sebastian Driussi - Çok potansiyelli bir AMC/L. Güzel oynar, iyi gelişir.Gene ucuzdur.Fakat devlerle kapışman gerekiyo almak için.

Lincoln (Gremio'daki) - 17 yaşında.Parası neyse ver al, wonderkid. AMC/L oynuyor gene.

Emmanuel Mas (River Plate)- Fiyat/performans sol beki.
Sosyal ağlarda paylaş

anrdija zivkovic ilk sene sonunda kontrati bitiyor. aldiniz aldiniz zaten yoksa real/barca vs. ye gidiyo zaten 2-3 seneye.

oyundaki en nefret ettigim olay hala devam ediyor bu arada targetman oynatirken savunma oyunculari ve kaleci direk her topu adama şişiriyor mesafe tanimadan; posession 30% larda kaliyor dogal olarak. maç motorunda sorunlar hala baya var pres/markaj konusunda tercihler rezalet zaten forumlarinda da tartişiliyor.

kaliteli koç az var oyunun başinda top tier takım yonetmiyorsaniz ama emekli olan futbolcular artik daha iyi koç özelliklerine sahip en azindan.

bu arada kotu oynayan topculara durmadan ceza verin determination/workrateleri artiyor. 5.5 alti oynamadikca maaş cezasi vermeyin ama genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

ya şu klüp logolarını nasıl ayarlayacağız?

fm 2014-15 ve 16 hiç birinde olmuyor?

http://s24.postimg.org/ebs2qnn3p/Screenshot_2015_11_15_09_20_15.png

böyle çıkıyor klüpler hep. steam atölyesini indirdim olmadı. custom indirdim. yine olmadı. olmuyor yani logolu oynayabilen biri bi izah edebilirmi? resmen oyundan soğuyorum çiçek logolu takım görünce.

preferences'de cache sil varmış. düzeldi simdi.

ben sunu yaptım olmadı.

pack indirdikten sonra mı clear cache yapıyoruz ?
öyle ise hangi packi öneriyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...