Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Şöyle 3-4 litre yüksek alkollü içkiyle ülkeye giriş yapsam, havaalanında sorun çıkma olasılığı var mıdır? X-ray'de şişeleri görüp valizi kontrol ederler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 etmezler elini kolunu sallayarak geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Teoride var, dunyayi getirdim basima bisey gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Nigger_of_the_sand said: Şöyle 3-4 litre yüksek alkollü içkiyle ülkeye giriş yapsam, havaalanında sorun çıkma olasılığı var mıdır? X-ray'de şişeleri görüp valizi kontrol ederler mi? Memurlar keyfi/random olarak seçip X-Ray'den geçirmeni isteyebilirler valizi. Hepsini tek bir yere koyma, valizi kolun çok kasıla kasıla zor çekmenden bile kıllanıyorlar, kaşarlanmışlar. Sonrası şans işi. Bir de senin gibi çok fazla kaçak sokmak isteyenlerle dolu bir uçuşsa sizin uçaktan inen güruhla beraber yürüme, yarım saat takıl, şöyle Fransa uçağı yolcularıyla falan çık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Türkiyedeki en önemli kuralı uygulucan. Ne en başta ne ensponda gidicen ortadan ortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Şu o kadar geçerli ve kusursuz bir kural ki toplumun her ayağında işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 tamamen şans.bavulda 10 şişe sokan arkadaşım var ama tek şişe için bile sorun çıkartabilirler.görevlinin keyfine kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 yurtdışında da keyfi uygulama çok, estonya'ya girerken 1 karton sigara için uğraştırmışlardı beni.el koydular en sonunda, kendileri içti muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 tek başına geçmicen... kalabalık grupla gidip rahat takıl... freeshoptanda birşeyler al, elinde atu torbası olan adam kaçak içki sokmaz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Gümrükte yetkililere sordum Yasal olarak 1 Şişe alkol 1 karton sigara 100 gram tütün 1 kilo çikolata Kişi başına .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 parfüm? bir de içkiyi toplam 1lt diye hatırlıyorum ben. "ehe he 2 bira alıp hakkını dolduran mal var mıdır" diye düşündüğümü hatırlıyorum çünkü. bu arada emin olmamakla birlikte, ahl/sabiha bile fark ediyor diye duydum diye hatırlıyorum galiba sanırsam gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 yasal kısım 1 şişe zaten ama bavulda dilediğin kadar sokabiliyorsun.şansın kötü giderse el koyabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 daha da kötü giderse bavulda kırılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 ben irlanda'dan dönerken bayağı alkollü şekilde girdiydim. bişi olmadı, kimse promil ölçmüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 kizillelma said: Gümrükte yetkililere sordum Yasal olarak 1 Şişe alkol 1 karton sigara 100 gram tütün 1 kilo çikolata Kişi başına .. bi dükkan açarım bunlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 "Abe eş dost çok ısrar etti istedi onlara aldım, buyur abe tadına bak bi kadeh" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 1 şişe değil 1 lt yüksek 2 lt hafif alkollü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Uzaktan kapıyı kesedur, pattern'i kafanda oturtunca arka arkaya kalabalık grup çevirdiklerinden sonra geç. zaten 20-25dk izlesen kesin arazi olurlar bi 3-5 dk'lığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Sabiha gökçende çıkan her bavulu xrayden geçiriyolar orada yakalarlar. Ama atatürkte sorun olmuyor. Bedeviysen tutup xrayden geçirebilirler. İzmir de sabiha gökçen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 edit: olm yaaaaa. bir kez de yazdığınız başlık ile altına yazıdığınız uyumlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Sorunsuz girdim arkadaşlar sağolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar