Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tr'ye çok alkolle girersem sorun çıkma olasılığı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nigger_of_the_sand said:

Şöyle 3-4 litre yüksek alkollü içkiyle ülkeye giriş yapsam, havaalanında sorun çıkma olasılığı var mıdır? X-ray'de şişeleri görüp valizi kontrol ederler mi?

Memurlar keyfi/random olarak seçip X-Ray'den geçirmeni isteyebilirler valizi. Hepsini tek bir yere koyma, valizi kolun çok kasıla kasıla zor çekmenden bile kıllanıyorlar, kaşarlanmışlar. Sonrası şans işi. Bir de senin gibi çok fazla kaçak sokmak isteyenlerle dolu bir uçuşsa sizin uçaktan inen güruhla beraber yürüme, yarım saat takıl, şöyle Fransa uçağı yolcularıyla falan çık :p
Mesaj tarihi:
parfüm?
bir de içkiyi toplam 1lt diye hatırlıyorum ben. "ehe he 2 bira alıp hakkını dolduran mal var mıdır" diye düşündüğümü hatırlıyorum çünkü.

bu arada emin olmamakla birlikte, ahl/sabiha bile fark ediyor diye duydum diye hatırlıyorum galiba sanırsam gibi geliyor...
Mesaj tarihi:
Uzaktan kapıyı kesedur, pattern'i kafanda oturtunca arka arkaya kalabalık grup çevirdiklerinden sonra geç.

zaten 20-25dk izlesen kesin arazi olurlar bi 3-5 dk'lığına
Mesaj tarihi:
Sabiha gökçende çıkan her bavulu xrayden geçiriyolar orada yakalarlar. Ama atatürkte sorun olmuyor. Bedeviysen tutup xrayden geçirebilirler. İzmir de sabiha gökçen gibi.
  • Yeni Oluştur...