Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ofis için sürahi

NeroWarden

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

bingildak said:

baggionun dediği olay farklıymış abi, yazmış detaylı. ben 1 yaprak tuvalet kağıdı atıyorum, çekmeden eriyor gidiyor zaten sadas.

Valla 2-3 tur kuru + 1-2 tur ıslak + nemli nemli kalıp uyuz etmesin diye son bir tur kuru kombosu genelde iyi iş yapıyor. Komple susuz hem evet yeterince hijyenik değil, hem de 10 kere silsen gene hafif bir esans bırakıyor moleküler boşlukları dolduramadığın için. Tavsiye ederim bu yeni DPS rotasyonunu :p

En azından ıslak olanı da çöp kutusuna atmak lazım; hem tıkanma riski, hem doğa sağlığı.

http://i.imgur.com/uFRCCxH.gif
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Drall said:

Nako said:

Yıkamaktan kasıt, siz götü baya parmaklıyor musunuz? Anlamadım ben.

Şıpşıplıyolar senin anlayacağın, hani o umumi tuvaletten bi eli ıslak çıkan adamlar var ya, onların tırnak araları hep bok

Hiçbir tırnak makası tırnağı sıfırlayamaz, hiçbir sabun da bokun içindeki her şeyi kıps diye temizleyemez. Modern olun, bırakın bu alaturka adetleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Hiçbir tırnak makası tırnağı sıfırlayamaz, hiçbir sabun da bokun içindeki her şeyi kıps diye temizleyemez. Modern olun, bırakın bu alaturka adetleri.

Bu zamana kadar tuvalet yüzünden hastalanmadım veya çevremde hastalanan olmadı. Varsa yoksa grip,yaralanma gibi şeyler olmasa hastaneyi unutacağız. Ayrıca sabun ve tırnak makasının ne geriliği varmış ki. Gayet güzel şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

bingildak said:

baggionun dediği olay farklıymış abi, yazmış detaylı. ben 1 yaprak tuvalet kağıdı atıyorum, çekmeden eriyor gidiyor zaten sadas.

Valla 2-3 tur kuru + 1-2 tur ıslak + nemli nemli kalıp uyuz etmesin diye son bir tur kuru kombosu genelde iyi iş yapıyor. Komple susuz hem evet yeterince hijyenik değil, hem de 10 kere silsen gene hafif bir esans bırakıyor moleküler boşlukları dolduramadığın için. Tavsiye ederim bu yeni DPS rotasyonunu :p

En azından ıslak olanı da çöp kutusuna atmak lazım; hem tıkanma riski, hem doğa sağlığı.

olm çöp kutusu kokmuyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...