Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 hakket bunun için adam başlık mı açmış ya git pazardan al lan http://alisveriskulupleri.com/urunresimleri/guzelbirfirsat-kosem-cam-surahi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Baggio said: bingildak said: baggionun dediği olay farklıymış abi, yazmış detaylı. ben 1 yaprak tuvalet kağıdı atıyorum, çekmeden eriyor gidiyor zaten sadas. Valla 2-3 tur kuru + 1-2 tur ıslak + nemli nemli kalıp uyuz etmesin diye son bir tur kuru kombosu genelde iyi iş yapıyor. Komple susuz hem evet yeterince hijyenik değil, hem de 10 kere silsen gene hafif bir esans bırakıyor moleküler boşlukları dolduramadığın için. Tavsiye ederim bu yeni DPS rotasyonunu :p En azından ıslak olanı da çöp kutusuna atmak lazım; hem tıkanma riski, hem doğa sağlığı. http://i.imgur.com/uFRCCxH.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ya abi bu ne ya tuvalet muhabbetini geçtim OFİS İÇİN SÜRAHİ ne yok çok klasik, yok şekil olsun bu nasıl bi tatmin yaratacak anlayamıyorum lan sabah 8 aksam 6 kölesin zaten masanda ibrik dursa ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 köle olduğumuz için önemli asıl. sikimsonik şeylerle sinerji yaratıp depresyonu, demoralizasyonu dengelemeye çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Fistan said: ya abi bu ne ya tuvalet muhabbetini geçtim OFİS İÇİN SÜRAHİ ne yok çok klasik, yok şekil olsun bu nasıl bi tatmin yaratacak anlayamıyorum lan sabah 8 aksam 6 kölesin zaten masanda ibrik dursa ne olacak köle olmayan anlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 mekanını kişiselleştiriyorsun işte. mesela ben baggio olsam özel tuvalet kağıdı yaptırırdım iş için sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bingildak said: doğduğumdan beri tuvalete tuvalet kağıdı atıyorum, 1 kere tıkanmadı. tıkanan nasıl tıkanıyor anlamıyorum. Herkes ipek kagıt kullanamıyor hemen suda eriyen . işte Paranın farkı . Zengin adam hemen kendini belli ediyor . Senin Wc de sıcak suda vardır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 sıcak su olduğu gibi klozet ve yerde de ısıtma var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kaliteliler tıkıyor dandik olanlar tıkamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Sürahiyi boşver Tupperware'ın şişelerinden al (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bingildak said: sıcak su olduğu gibi klozet ve yerde de ısıtma var abi. Ben zaten boşuna bir adamı sevmem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Drall said: Nako said: Yıkamaktan kasıt, siz götü baya parmaklıyor musunuz? Anlamadım ben. Şıpşıplıyolar senin anlayacağın, hani o umumi tuvaletten bi eli ıslak çıkan adamlar var ya, onların tırnak araları hep bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Sondan okumaya başlayınca ofiste içine sıcmak için sürahi arıyor sandım herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 fenn said: Drall said: Nako said: Yıkamaktan kasıt, siz götü baya parmaklıyor musunuz? Anlamadım ben. Şıpşıplıyolar senin anlayacağın, hani o umumi tuvaletten bi eli ıslak çıkan adamlar var ya, onların tırnak araları hep bok Hiçbir tırnak makası tırnağı sıfırlayamaz, hiçbir sabun da bokun içindeki her şeyi kıps diye temizleyemez. Modern olun, bırakın bu alaturka adetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 sürahiden, mabad hijyenine 1 sayfa içerisinde geçildi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Artislik mi yapacaksın anlamadım gitti, koy bir 1lt şişe olsun bitsin yok kaşınıyorum diyorsan paşabahçe markasıyla tanış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Baggio said: Hiçbir tırnak makası tırnağı sıfırlayamaz, hiçbir sabun da bokun içindeki her şeyi kıps diye temizleyemez. Modern olun, bırakın bu alaturka adetleri. Bu zamana kadar tuvalet yüzünden hastalanmadım veya çevremde hastalanan olmadı. Varsa yoksa grip,yaralanma gibi şeyler olmasa hastaneyi unutacağız. Ayrıca sabun ve tırnak makasının ne geriliği varmış ki. Gayet güzel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Baggio said: bingildak said: baggionun dediği olay farklıymış abi, yazmış detaylı. ben 1 yaprak tuvalet kağıdı atıyorum, çekmeden eriyor gidiyor zaten sadas. Valla 2-3 tur kuru + 1-2 tur ıslak + nemli nemli kalıp uyuz etmesin diye son bir tur kuru kombosu genelde iyi iş yapıyor. Komple susuz hem evet yeterince hijyenik değil, hem de 10 kere silsen gene hafif bir esans bırakıyor moleküler boşlukları dolduramadığın için. Tavsiye ederim bu yeni DPS rotasyonunu :p En azından ıslak olanı da çöp kutusuna atmak lazım; hem tıkanma riski, hem doğa sağlığı. olm çöp kutusu kokmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 O çöp kutularını değiştirenden tanrı razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Optikli kapağı var, ellemeden atıyorum hop geri kapanıyor, iki günde bir falan da atıyoruz işte evden çöp çıkarmalar esnasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 miyaw33 said: Sondan okumaya başlayınca ofiste içine sıcmak için sürahi arıyor sandım herif. ahahah şunu okuyunca sesli güldüm ofiste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 +1 çöp kutusu kokuyor demeyi unuttum 2 güne değil her gün değiştirsen gene de kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 çöp kutusu istediği kadar kapaklı olsun, üstelik belirtmişsin "kıvamlı sıçıyorum" diye, kıvamlı sıçıyorsan kağıtta da çok miktarda bok kalıyordur, o koku her yere siner, tüm eve. dışarıdan gelen konuklarınızın yüz ifadelerine dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar