Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ofis için sürahi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baggio said:

bingildak said:

baggionun dediği olay farklıymış abi, yazmış detaylı. ben 1 yaprak tuvalet kağıdı atıyorum, çekmeden eriyor gidiyor zaten sadas.

Valla 2-3 tur kuru + 1-2 tur ıslak + nemli nemli kalıp uyuz etmesin diye son bir tur kuru kombosu genelde iyi iş yapıyor. Komple susuz hem evet yeterince hijyenik değil, hem de 10 kere silsen gene hafif bir esans bırakıyor moleküler boşlukları dolduramadığın için. Tavsiye ederim bu yeni DPS rotasyonunu :p

En azından ıslak olanı da çöp kutusuna atmak lazım; hem tıkanma riski, hem doğa sağlığı.

http://i.imgur.com/uFRCCxH.gif
Mesaj tarihi:
ya abi bu ne ya
tuvalet muhabbetini geçtim
OFİS İÇİN SÜRAHİ ne
yok çok klasik, yok şekil olsun
bu nasıl bi tatmin yaratacak anlayamıyorum lan
sabah 8 aksam 6 kölesin zaten masanda ibrik dursa ne olacak
Mesaj tarihi:
Fistan said:

ya abi bu ne ya
tuvalet muhabbetini geçtim
OFİS İÇİN SÜRAHİ ne
yok çok klasik, yok şekil olsun
bu nasıl bi tatmin yaratacak anlayamıyorum lan
sabah 8 aksam 6 kölesin zaten masanda ibrik dursa ne olacak

köle olmayan anlamaz
Mesaj tarihi:
bingildak said:

doğduğumdan beri tuvalete tuvalet kağıdı atıyorum, 1 kere tıkanmadı. tıkanan nasıl tıkanıyor anlamıyorum.

Herkes ipek kagıt kullanamıyor hemen suda eriyen .
işte Paranın farkı . Zengin adam hemen kendini belli ediyor .
Senin Wc de sıcak suda vardır .
Mesaj tarihi:
Drall said:

Nako said:

Yıkamaktan kasıt, siz götü baya parmaklıyor musunuz? Anlamadım ben.

Şıpşıplıyolar senin anlayacağın, hani o umumi tuvaletten bi eli ıslak çıkan adamlar var ya, onların tırnak araları hep bok

Mesaj tarihi:
fenn said:

Drall said:

Nako said:

Yıkamaktan kasıt, siz götü baya parmaklıyor musunuz? Anlamadım ben.

Şıpşıplıyolar senin anlayacağın, hani o umumi tuvaletten bi eli ıslak çıkan adamlar var ya, onların tırnak araları hep bok

Hiçbir tırnak makası tırnağı sıfırlayamaz, hiçbir sabun da bokun içindeki her şeyi kıps diye temizleyemez. Modern olun, bırakın bu alaturka adetleri.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Hiçbir tırnak makası tırnağı sıfırlayamaz, hiçbir sabun da bokun içindeki her şeyi kıps diye temizleyemez. Modern olun, bırakın bu alaturka adetleri.

Bu zamana kadar tuvalet yüzünden hastalanmadım veya çevremde hastalanan olmadı. Varsa yoksa grip,yaralanma gibi şeyler olmasa hastaneyi unutacağız. Ayrıca sabun ve tırnak makasının ne geriliği varmış ki. Gayet güzel şeyler.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

bingildak said:

baggionun dediği olay farklıymış abi, yazmış detaylı. ben 1 yaprak tuvalet kağıdı atıyorum, çekmeden eriyor gidiyor zaten sadas.

Valla 2-3 tur kuru + 1-2 tur ıslak + nemli nemli kalıp uyuz etmesin diye son bir tur kuru kombosu genelde iyi iş yapıyor. Komple susuz hem evet yeterince hijyenik değil, hem de 10 kere silsen gene hafif bir esans bırakıyor moleküler boşlukları dolduramadığın için. Tavsiye ederim bu yeni DPS rotasyonunu :p

En azından ıslak olanı da çöp kutusuna atmak lazım; hem tıkanma riski, hem doğa sağlığı.

olm çöp kutusu kokmuyor mu?
Mesaj tarihi:
çöp kutusu istediği kadar kapaklı olsun, üstelik belirtmişsin "kıvamlı sıçıyorum" diye, kıvamlı sıçıyorsan kağıtta da çok miktarda bok kalıyordur, o koku her yere siner, tüm eve. dışarıdan gelen konuklarınızın yüz ifadelerine dikkat edin.
  • Yeni Oluştur...