barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Abi istediginiz kadar gainer gereksiz diyin adam yazdiklarinizi yiyemeyecek. Yarim olcek alsa 600 kalori kardir. Icmek daha kolay sindirimi daha kolay. O derece siskinlik yaratmiyor, zayifin halinden zayif anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Myfitnesspal kur akıllı telefonun varsa. Yediğin her şeyin kalorisi yazıyor, porsiyon büyüklüğünü vs. ayarlayabiliyorsun. Benim 3 günde beslenme alışkanlıklarıma dair bütün bildiklerim değişti. Çok protein yiyorum, karbonhidrat çok alıyorum diyordum; meğer yediğim protein almam gerekenin yarısı bile değilmiş; yine karb. kotamı dolduramıyormuşum ama yemem gerekenin iki katı yağ yiyormuşum... (Kalori kotamı da üç gündür hiç dolduramadım, 2 günde 1k az kalori almışım almak istediğimden lel.) Sonra niye skinny fat'im, niye simitlerim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 barnacle, ben de eski zayıflardanım. ondan bu kadar ciddiye alıp cevapladım. hala yarım bilgiyle yanlış yönlendiriyosun abi. hani dediğin kadar gainera muhtaç olsa, yemek yeme şansı olmasa sadece pipetle beslense bile nutella + whey derim mesela. yine de gainer demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Kilo almak istiyorsan Saglikli beslenip kilo vermeye calisan biri ne yapiyorsa onu yapacaksin. Ben bunu cok sonra farkettim ama aZar azar aliyorum simdi. Rafine sekeri birak. Yani nutella meyve suyu cart curt. Kaliteli k lazim sana. Her gun gyme git. Cardio yapma agirlik kaldir Gunde 100 g uzeri protein al. 1 litre falan sut ic ogunlerden sonra muz Sabahlari yumurta yemeyi aliskanlik haline getir Sigarayi kesin birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Kilo alamayanı götlüce göbeklice eğilimliler asla anlayamaz. Bilimsel tek yol adım adım şöyle. 1- öğün sayını yeniden düzenle. Üç ana + üç ara Öncelikli hedef kilo almak olamamalı. Önce düzenli beslenme. Az ye önemli degil. Arada 10 Fındık yesen yeter. 2- aylar aylar sonra belki yıllar sonra daha düzenli besin alımın yerleşecek. Artık miktar seni zorlamayacak mideni bulandırmayacak seviyeye gelince yola devam. 3- hafiften spora başlamak. Asla ağırlık kaldırmak öncelikli hedef olamamalı. Önce tendonlar ve Bağları saglamlaşmalı. Bu zayıflar için 6 aylık süreçtir. Ardından seni zorlamayacak sporlar ve ağırlık. Sonrası sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ben daha iyi daha kötü demiyorum, yapması daha kolay bence de neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 DoruK said: Kilo almak istiyorsan Saglikli beslenip kilo vermeye calisan biri ne yapiyorsa onu yapacaksin. Ben bunu cok sonra farkettim ama aZar azar aliyorum simdi. Rafine sekeri birak. Yani nutella meyve suyu cart curt. Kaliteli k lazim sana. Her gun gyme git. Cardio yapma agirlik kaldir Gunde 100 g uzeri protein al. 1 litre falan sut ic ogunlerden sonra muz Sabahlari yumurta yemeyi aliskanlik haline getir Sigarayi kesin birak 55 Kilo adamsa günde 100gr üzeri protein almasın yararından çok zararı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 kizilelma, görende ağırlık yap diyen adama benchpress 100 kilo bas diyolar sanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 100 gr protein. Tam bir saçmalık. Sak'ın haaaa. Günlük protein alımı asla ama asla 1 gr kilogramı aşmamalı. Hatta 0.8 gr kilograma tavsiye eden fizyologlar ve nefrologlar var. Eeeeee.. Alanlar var sadece bahane. Böbrekleriniz ve KC iniz iflas edince alınır yaaaaaaaaa diye dolananlar size yardım etmeyecek. Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 deadwoll@ uygulamayı indircem. Tili'nin dedikleri aklıma yattı. Tilinin dediklerini yapıcam. Şu tozların tek avantajı çabucak içilivermesi, yemek yerken çok zorlanıyorum çünkü. Bazen 15 saat birşey yememişim mesela iştahla oturuyorum sofraya 2-3 lokma sonra tıkanıyorum. Spor buna çözüm olur sanırım çünkü yüzdüğüm zamanlar baya yemek yiyebiliyorum. Az sonra geliyor bilek fotosu(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Ara ara baya da sacmalanmis, haliyle ilk mesajdan giricem. Yapilan bi arastirmaya gore mukemmel karisim %50 yag, %50 seker (karbonhidrat). Arastirmaya gore karisimi bu sekilde olan urunleri yerken beyin direkt ignore ediyo karacigerin "tamam lan doyduk" mesajini. Yemeye devam ediyosun. Ha saglikli mi ? Degil ama deneyebilirsin. Onun disinda spor bundan daha etkili olur zira olayin sismanlamak degil, kas kutleni arttirmak olmali zira su anki halinin sisman halinden daha saglikli oldugu muhakkak. edit : tili'nin tavsiyeler de guzelmis aslinda. masa said: Ben hayatım boyunca 50 kilonun üzerine çıkamadım, 10 yıldır da aynı kilodayım. Diyetisyene gittim, trioidden bilmemne bezine kadar herşeye baktırdım. Kan değerlerimi ölçtürdüm, hiçbir sorun çıkmadı. Şu protein ve karbonat tozları kullandım. İnternette ne olduğu belli olmayan kilo aldırıcı ilaç alıp, denedim. Geçen sene yatalak hastalara verilen, 1 öğünün besin değerini karşılayan sıvı gıdalardan kullandım (herkese vermiyorlar rapor çıkarttım) ama gene de hiç kilo alamadım. 50 kiloya en çok yaklaşmam diyetisyen sayesinde olmuştu. 1 ayda 1,5 kilo almıştım ama sonra programa uymadım. Derdime derman olacak biri var mı? Yatmadan önce ye, hergün mc ye, kahvaltı yap gibi çözümlerin hepsi denendi. Böyle daha bilinmedik bir yöntemle kilo aldığını bildiğiniz, duyduğunuz biri var mı? Ne yaparsam kesinlikle kilo alırım. 10 alsam yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Bu hardgainerliktan farkli bisi yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Akhlaur said: DoruK said: Kilo almak istiyorsan Saglikli beslenip kilo vermeye calisan biri ne yapiyorsa onu yapacaksin. Ben bunu cok sonra farkettim ama aZar azar aliyorum simdi. Rafine sekeri birak. Yani nutella meyve suyu cart curt. Kaliteli k lazim sana. Her gun gyme git. Cardio yapma agirlik kaldir Gunde 100 g uzeri protein al. 1 litre falan sut ic ogunlerden sonra muz Sabahlari yumurta yemeyi aliskanlik haline getir Sigarayi kesin birak 55 Kilo adamsa günde 100gr üzeri protein almasın yararından çok zararı olur.ya o dogru ben kendime gore soyledim onu 110 gram falan almam gerekiyor diye dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Günlük alınması gereken protein miktarı lbs başına 0.6gr ile 1gr arasında mı ne değişiyor spor yapan insanlar için. 1 lbs'nin 2.2kg yaptığını varsayarsak 50kg adamın spor yaparken kas kütlesi arttırması için 100gr protein tüketmesi yanlış bir şey değil. Tabii şu an midesinin küçük olduğunu ve yemek yemeyi de sevmediğini hesaba katarsak 100gr protein alamaz günlük olarak. Sürülebilen şeyleri tek bir dilim ekmeğe bolca sürüp yiyebilirsin, bir porsiyonda fazladan kalori almak için. Örnek vermek gerekirse, kahvaltı yapıyorsun diyelim, nutellalı ekmek yiyorsun ya; hah işte, önce o dilime kaymak sür, üstüne fındık ezmesi, onun üstüne nutella. Bir de mesela salata yiyorsun, soslu salata ye. Makarna yiyorsun soslu makarna ye vs. Özetle normalde yediğin şeylerin kalorilerini porsiyonlarını arttırmadan arttırarak başla işe. Sporu da aksatma, kaldırabildiğin kadar ağırlık kaldır, stronglifts 5x5 var, tam vücudu adam etme programı; hem kısa sürüyor hem de büyük kas gruplarını çalıştırıyor. Duruşun falan düzelir kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Ya bir de karaciğeri eline alırsın gibi şehir efsaneleriyle gelmeyin, 100gr protein tüketerek kimse karaciğerine zarar vermez. Proteine gelene kadar karaciğeri yoran tonla şey tüketiyoruz her gün. Yüksek miktarda protein tüketirse en fazla osuruğu kötü kokar ve yanında yeterince lifli gıda tüketmezse de kabız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Olm adam gunu cubuk krakerle tamamliyorum diyo. Bence bi psikologa gorunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 turkiyenin en iyi protein uzmani zararli diyor ile baslayip mit olduguna dair makalelerle karsit gorus savunulan oradan fare beyin hucrelerine gunluk alinanin 10 kati bcaa'in direk enjekte edilmesiyle aminoasitin toksik oldugunun kanitlandigi makalelere dogru uzanan sahane bir macera uc dort ayda bir tekrar gundeme gelip mass effect storyline'ina goz kirpmasi da isin tuzu biberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 33 yaşına kadar maalesef zayıf zayıf gideceksin ve birden sadece göbek bölgesinden kilo alaya başlayıp ulan ben ne yaptım diyeceksin. yemek ile spor takviyesi yap bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Esh said: Bence bi psikologa gorunsun Ben psikoloğum abi sdf Sanırım bir çeşit yeme bozukluğum var. en ince yerim http://i.hizliresim.com/XoyZJ0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Aynada kendine gorun abi o zaman. Yani hormonal bi sikinti falan olmasin bi doktora gorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 masa said: Esh said: Bence bi psikologa gorunsun Ben psikoloğum abi sdf Sanırım bir çeşit yeme bozukluğum var. en ince yerim http://i.hizliresim.com/XoyZJ0.jpg kardeş en ince yerin buysa durumun iyiymiş boşver ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 boy 1.60 mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Olm zaten vitaminsizsin, sigara icerek olmayan vitaminini de isid e veriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 multivitamin almayı deneyebilirsin. supradyn all-day falan. acayip iştahımı açıyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar