mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 In the sunwell lies unlimited power, and that power is yours! Start each game with 10 mana and see what you can do with it! ahaha eğlenceli olabilir gelsin pyrolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 neyse ez win ez 4 common 1 rare drop rare increase confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Priest ile easy win yaptım cıktım ama warlock akar gibi geliyor... Onyxia ve malygos ^^ Bu sefer güldürmedi :( (rare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Magele alex pyro 2. tur gg oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 2 manaya 5 dmg koyarsan neden olmasın (alex hayatta kalmaz tabiki de ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 kalıyor kalıyor gayet güzel eğlenceli olmuş bu sefer brawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Deckini alan çıksın, kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 önce mage'le oynadım 2-3 win aldım şimdi miracle rogue oynuyorum o da baya zevkli oluyo 10 manayla başlayınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 direk hiçbir yere bakmadan ilk aklıma gelen decki kurdum. full fatty warlock. ilk tur chromaggus + tap baya bi imba oldu. priest 3 tane shadow death attı, ona rağmen yetemedi zavallım :D bakalım streamerlar ne oynuyor, ne imba olarak ön plana çıkmış bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 warriorla 1 turn kill yapılır ha. hasar alınca wf alan eleman + charge + faceless akar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Acele oynarken mind control queyfi http://i.imgur.com/6fyEIGH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 aushdfusodfhuıashdfuıhasuıodfhauosıdhf Lan keşke videosu olsaymış. Meşhur olurdun. (Bu arada maçı ben kazandım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 turn 1 lethal hesaplamaya çalışıyorum hunter 2x Call pet 4 mana tundra rhino ve gahz'rilla gelse 1 mana ve 4 mana olucak 9 mana etti coin + 2x arcane shot gahz'a 6-12-24 dmg 2 dmg tundra rhinodan 26 etti karşındaki huntersa ve explosive trap varsa gg onun dışında grom'la olmuyo hesapladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 az önce priest ile oynarken chromaggus attım, elimde 4 tane resurect oldu, adamdan MC ile çaldıgım sylvanas'ı 4 kere dirilttim ahahah efsaneydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 rogue bitiriyor ilk turn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 1 epic 1 rare drop rate increase confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ahahefhaehfaehfahegwrgsrhsrth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar