Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Kendi konusuna da yazdim ama sadece kahve icenler bakiyordur oraya. Çay kapsulleri de cikmis. http://www.tchibo.com.tr/yeni-teatime-rooibos-vanilla-p400071536.html http://www.tchibo.com.tr/yeni-teatime-pure-black-p400071537.html http://www.tchibo.com.tr/yeni-teatime-fruit-harmony-p400071538.html Ucunden de bir tane aldim, siyah cayi deniyorum simdi. Klasik Turk usulu demleme olmasa da posetten kat kat daha iyi. Tum makineler ile yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ben normalde çay içmem ama deneyeceğim. istinye parkta gördüm kapsülleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Denedim, güzel değil bence tadı. Demleme çay varken bakılmaz buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 oo öğlen istinye parka akıyım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Tam yazıyordum baktım alan yetkilisi Korktum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Normal french press kahve varken kahvesine de bakilmaz zaten. Bunlarin olayi 30 saniyede adam gibi usullere yakin tatlar cikarmak, hazir kahve ile poset caydan kurtarmak ve kahve ile cayin her zaman taze kalmasini saglamak (cayin tazeligi nasil etkiler bilmiyorum ama dogrusu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ben frenchte aradığım tadı bulamadım goldu daha çekici geliyo herzaman. African blue falan çok ayrı tat ya gold ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Hazir kahveyi gercek kahveye tercih edeni de gordum ya, gozum acik gitmem artik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 cibo cay getirecegine kahve cesidini arttirsin bence..bir de artik textil getirmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 damak alışkanlığı. ben köylü gibi americanomu içmeye devam ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 dün Fistan bana bi kahve yaptı soğuk. Mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 nerde yaptı kahveyi? nescafe ice ile yapmıştır o çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yok çok orjinaldi. la purtoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Yine makine kampanyası olursa uplayın olm konuyu. Alalım biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 fincanı kupası 1.1 liraya geliyor. poşet 35 kuruş. arada hiç lezzet farkı olduğunu da sanmıyorum. lord gibi x3 veririm diyorsanız saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Kettle + cam demlik + kaçak çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bu benim işime yarar. Müşteriler geliyor iş yerine ve bazen taze çay olmuyor,mutfakcı olmuyor(akşam vaktı) vs... O tarz birşey için iyi ama evde kullanmak bunu (td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 BalisticGel said: Kettle + cam demlik + kaçak çay adam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 adam değil öğrenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 fakir öğrenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bana pek sağlıklı gelmiyor bu ürünler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Cayini bilmem ama kahvesi bildigin saf, taze kahve cekirdegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar