Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tüm Garrison'u harraslamak 1 saat ile 1.5 saat arası sürüyor 4 karakterle. Gerisi raid, dungeon, mythic falan geçiyor. Mainle dailyleri vs yaptıktan sonra alta geçip farm+dungeon spamlıyorum, zaten 2 3 saat oynuyorum 2 3 gecede bir. Keşke işsiz takılsam, 1 ay öyle takıldım inanılmaz iyi bişi :D
Mesaj tarihi:
Expansion başı oynamıyormuydun? yani asıl para expansion başı geldigi için bir çok insan 800k ları gördü. Şimdi inan o yazdıklarının yarısını kassam oyundan sogur oyunu bırakırım :) iyi sabır varmış sende. tabi zevk almak önemli. Wotlk zamanı bir arkadaşım vardı adam sırf farm yapıyordu. sadece farm için oynuyordu oyunu. e ozaman content i görecek LFR de yok, Gold u harcayacak token de yok. adam escobar gibi parayı gömecek yer düşünüyordu :)
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
exp aşkı körüklesin diye yeni kitap geliyor nisanda
http://ecx.images-amazon.com/images/I/511-BM8R5VL._SX328_BO1,204,203,200_.jpg
http://www.amazon.com/gp/product/B015LYSIXA/ref=s9_newr_gw_d99_g351_i1_r?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-6&pf_rd_r=15VMZBC48VD2ANN0MPEP&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2090149322&pf_rd_i=desktop
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Boşuna kasıyorsunuz, adam net tarih açıklanmadan almaz o oyunu :D.

Ama açıklama net olarak "şu tarih" diye açıklanınca da kulağının üstüne yatacağını hiç zannetmiyorum. Bütün forum hayatı boyunca dalga geçer, 3 kuruş şey için gereksiz bir hareket olur.
Mesaj tarihi:
film üstüne hayvanlar gibi hype olacak. release'e birkaç gün kala WoW bölümü dirilecek. Release saatleri güncel başlıkların ırzına geçecek bu topik. Herkes oyunun ne kadar HARİKA olduğundan bahsedecek. Legendary silahlar ile bol bol ss alınacak, cinematicler ağız açık izlenecek, yapacak o kadar çok şey var ki YETİŞEMİYORUM SAATLER YETMİYOR İMDAT diyecek herkes. 15 gün, bilemedin 1 ay sonra bölüm yine mezarlık olacak, açılan üç-beş başlıkta Legion'un neden en kötü ek paket olduğundan dem vurulacak.

at fava bekle.
Mesaj tarihi:
her türlü yapacak, titreyerek izleyeceğiz. yanımızdaki alakasız insanlara salak gibi detaylarını falan atlayacağız. önemli detayları nasıl atladıklarını falan eleştireceğiz. red gelecek beğenmedim bok gibi yazacak. spark gelecek kitabı daha iyiydi diyecek.
  • Yeni Oluştur...