DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 işsiz lan adam. Sen ben nerdeeeee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Tüm Garrison'u harraslamak 1 saat ile 1.5 saat arası sürüyor 4 karakterle. Gerisi raid, dungeon, mythic falan geçiyor. Mainle dailyleri vs yaptıktan sonra alta geçip farm+dungeon spamlıyorum, zaten 2 3 saat oynuyorum 2 3 gecede bir. Keşke işsiz takılsam, 1 ay öyle takıldım inanılmaz iyi bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Expansion başı oynamıyormuydun? yani asıl para expansion başı geldigi için bir çok insan 800k ları gördü. Şimdi inan o yazdıklarının yarısını kassam oyundan sogur oyunu bırakırım :) iyi sabır varmış sende. tabi zevk almak önemli. Wotlk zamanı bir arkadaşım vardı adam sırf farm yapıyordu. sadece farm için oynuyordu oyunu. e ozaman content i görecek LFR de yok, Gold u harcayacak token de yok. adam escobar gibi parayı gömecek yer düşünüyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 bugün black marketta 949.000 golda serpent satıldı. Daha da bişey demiyorum :D. Ben 270k da outbid oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Dün gece kafam güzelken Legion Digital Deluxe preorderladım. Hey allam, zorla kaşınıyoruz yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 mail at iptal ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Yok ya, zaten alırdım muhtemel. Trailer gazıyla öne aldık işte adsfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 https://twitter.com/warcraft/status/677534211276935168 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CYrfxn_WEAAunK2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 exp aşkı körüklesin diye yeni kitap geliyor nisanda http://ecx.images-amazon.com/images/I/511-BM8R5VL._SX328_BO1,204,203,200_.jpg http://www.amazon.com/gp/product/B015LYSIXA/ref=s9_newr_gw_d99_g351_i1_r?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-6&pf_rd_r=15VMZBC48VD2ANN0MPEP&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2090149322&pf_rd_i=desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 bi killjaden daha görürmüyüz bu expansionda acaba? Bide yıllar sonra sanırsam illidiana sonunda iyi adam titlemi veriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 evet kim kime collectors edition alıyor said: OFFICIAL: World of #Warcraft: Legion launching Summer 2016 after the #WarcraftMovie https://t.co/wWaNFQblpM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Illidian hic kotu olmadiki iyi adam titlei alsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 shitstorm is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 mikrofonlarimiz sparkcaster'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Boşuna kasıyorsunuz, adam net tarih açıklanmadan almaz o oyunu :D. Ama açıklama net olarak "şu tarih" diye açıklanınca da kulağının üstüne yatacağını hiç zannetmiyorum. Bütün forum hayatı boyunca dalga geçer, 3 kuruş şey için gereksiz bir hareket olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 yine içeriği boş bir oyun geliyor hissine kapıldım. resmen starvors taktiği, "film haypıyla elde ne var kakalarız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 filmden 1 hafta sonra çıkarır 15m adam başlatırlar. 3 ay sonra 5m e düşer. klasik olan şeyler.tek fark film hype ı var. inş tersi çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 wow hala bitmedi mi olm? neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 filmle aynı anda cıksın hypelanır alırız 10 gun oynarız ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 film üstüne hayvanlar gibi hype olacak. release'e birkaç gün kala WoW bölümü dirilecek. Release saatleri güncel başlıkların ırzına geçecek bu topik. Herkes oyunun ne kadar HARİKA olduğundan bahsedecek. Legendary silahlar ile bol bol ss alınacak, cinematicler ağız açık izlenecek, yapacak o kadar çok şey var ki YETİŞEMİYORUM SAATLER YETMİYOR İMDAT diyecek herkes. 15 gün, bilemedin 1 ay sonra bölüm yine mezarlık olacak, açılan üç-beş başlıkta Legion'un neden en kötü ek paket olduğundan dem vurulacak. at fava bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bu forumun ayıbı değil blizz'in ayıbı. 1. aydan sonra global olarak aktiflik bitiyor her ek pakette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 film hype yapmadı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 her türlü yapacak, titreyerek izleyeceğiz. yanımızdaki alakasız insanlara salak gibi detaylarını falan atlayacağız. önemli detayları nasıl atladıklarını falan eleştireceğiz. red gelecek beğenmedim bok gibi yazacak. spark gelecek kitabı daha iyiydi diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 yapcek ben hypelıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar