FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Şu an yeni raid üstünde falan çalışan kimse yok, herkes exp üstünde çalışıyor. 6.3 ile raid getirmeden ne ekleyebilirler bilemiyorum. Muhtemelen gayet 10 ay boyunca bu raid ile devam edip exp çıkaracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 argent turnuva falan tarzı bişi getirirler belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 2 milyon sub ile girerler artık yeni exp e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Belki de wow'u bilincli sekilde rafa kaldırma hazırlıgıdır bunlar. Subs sayısı azalarak bitsin, blizz de kulfetten kurtulup microtransaction ile vurabilecegi oyunlara vakit harcasın diye yapılıyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 bingildak said: 2 milyon sub ile girerler artık yeni exp e kardeş ne zaman preorderlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 release date açıklandı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 yarın hadi kapatıyoruz deseler kapatırlar zaten de ne gerek var, zarar etmiyordur oyun o kadar microtransaction getirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 wow'da milyor dolar value varken neden f2p yapıp microtransaction a dönmek yerine öldürsünler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 2m sub 20m haterla bitmez wow :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 2m subs ve 20m hater çok doğru bi data ama şu gün blizz dese free to play olacak wow anında 20m aktif oyuncu sayısına ulaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 vizyon akmış yine çapalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 BUGÜN CHP 49% ALSA ÜLKE ADAM OLUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 hype mı yapıyonuz burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 şu an wowun en son subs rakamları kaç bilmiyorum ama hala en çok oynayan MMORPGdir diye düşünüyorum farkla. Belki yavaş yavaş kaynaklarını başka oyunlara aktarıp, en cost efficient şekilde tutmaya çalışıyorlardır oyuncuları. Belki de kaynak arttırıp tekrar oyuncu sayısını arttırmamız lazım gazına girmişlerdir onu bilmiyorum ama diğer overwatch topiğinde de laurelin yazmıştı; adamlar çok güzel bir ekoloji yakaladılar bu sistemle o yüzden Wow'u kapama gibi bir durum göremiyorum ben ki şu an Warcraft evreni sadece WOW üzerinden ilerliyor, Warcraft RTS olarak devam etmediği için. rts, moba, kart oyunu, mmorpg, fps, bir de belki mobil oyun da koyarlar bu King gamesi satın aldıkları için sonra mis , bu oyunlar arasında sürekli dolaş dön. Ben mesela şu an blizzardın .rospusu oldum resmen. Direkt girdim bu loopa çıkamıyorum. Wow oynadım senelerce starcraft 2 çıktı onu oynadım deli gibi, sonra bıraktım, o sırada wow expansion çıktı onu oynadım, bir ara hearthstone a sardım, şimdi baya hots oynuorum. 10 kasımda sc2 expansion çıkacak ona dadancam tekrar. O bitecek overwatch oynayacam, hots a hero çıkacak ona gidecem. Sonra tekrar wow expansionı, tekrar onu satın al oyna derken ömür geçecek. Bunu bu şekilde temiz becermiş başka bir şirket yok. O yüzden tebrik ediyorum adamları. Bazılarımız seve seve, bazılarımız da ..ke ..ke parçası olduk bu olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 kekeke zerg rush diyosun özetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 HS neden facebookta yok ya. Olsa süper mantyıklı olmaz mı tam Facebook oyunluk olay. Ulan Kinge onu yaptırıyo olmasınnar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Blizzard bir daha WoW subs sayısını açıklamayacak bu arada. Bence bu gelecekte f2p modeline adım atılacağının bir sinyali. Muhtemelen eldeki subs sayısı mevcut giderlerini karşılamadığı an adamlar b2p ya da f2p modeline dönüp Store'dan fazlasını çıkaracaklar yüksek üye sayısı ile. Artık exp/Rep bonus getiren buff tokenleri, raidde item düşürmek için extra roll tokenleri, transmog için satılan setler, daha seri üretime giren mount ve petler akar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Legion Releasing by September 2016 oh geçmiş olsun, 1 sene var daha. The regular version costs $50 The Digital Deluxe edition costs $70. Pre-purchasing gives you a Level 100 Boost. Pre-purchasing gives you at least one week early access to the Demon Hunter class. You will need a level 70 character to create a Demon Hunter and you can only have one Demon Hunter per realm. Legion is expected to release on or before 09/21/2016. This is not a release date. http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/november/legionPerks.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Pre order i bas bebeğim gelsin Mwhahahahhahagaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 pre-order yap DH yi tam 1 hafta önceden oyna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 artifactler gelmiş http://us.battle.net/wow/en/game/artifacts/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 açmıyor yaw :S edit: yüklenmeden site çökmüş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 pre-order a instant lvl 100 vermişler şimdiden, lvllamadan direk 100 maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 versinler, bu saatten sonra kim levellicak, niye bu kadar dert oldu sana? parayla boost da satiliyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar