Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

şu an wowun en son subs rakamları kaç bilmiyorum ama hala en çok oynayan MMORPGdir diye düşünüyorum farkla. Belki yavaş yavaş kaynaklarını başka oyunlara aktarıp, en cost efficient şekilde tutmaya çalışıyorlardır oyuncuları. Belki de kaynak arttırıp tekrar oyuncu sayısını arttırmamız lazım gazına girmişlerdir onu bilmiyorum ama diğer overwatch topiğinde de laurelin yazmıştı;

adamlar çok güzel bir ekoloji yakaladılar bu sistemle o yüzden Wow'u kapama gibi bir durum göremiyorum ben ki şu an Warcraft evreni sadece WOW üzerinden ilerliyor, Warcraft RTS olarak devam etmediği için.

rts, moba, kart oyunu, mmorpg, fps, bir de belki mobil oyun da koyarlar bu King gamesi satın aldıkları için

sonra mis , bu oyunlar arasında sürekli dolaş dön. Ben mesela şu an blizzardın .rospusu oldum resmen. Direkt girdim bu loopa çıkamıyorum.

Wow oynadım senelerce starcraft 2 çıktı onu oynadım deli gibi, sonra bıraktım, o sırada wow expansion çıktı onu oynadım, bir ara hearthstone a sardım, şimdi baya hots oynuorum. 10 kasımda sc2 expansion çıkacak ona dadancam tekrar. O bitecek overwatch oynayacam, hots a hero çıkacak ona gidecem. Sonra tekrar wow expansionı, tekrar onu satın al oyna derken ömür geçecek.

Bunu bu şekilde temiz becermiş başka bir şirket yok. O yüzden tebrik ediyorum adamları. Bazılarımız seve seve, bazılarımız da ..ke ..ke parçası olduk bu olayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard bir daha WoW subs sayısını açıklamayacak bu arada. Bence bu gelecekte f2p modeline adım atılacağının bir sinyali.

Muhtemelen eldeki subs sayısı mevcut giderlerini karşılamadığı an adamlar b2p ya da f2p modeline dönüp Store'dan fazlasını çıkaracaklar yüksek üye sayısı ile. Artık exp/Rep bonus getiren buff tokenleri, raidde item düşürmek için extra roll tokenleri, transmog için satılan setler, daha seri üretime giren mount ve petler akar gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Legion Releasing by September 2016

oh geçmiş olsun, 1 sene var daha.

The regular version costs $50
The Digital Deluxe edition costs $70.
Pre-purchasing gives you a Level 100 Boost.
Pre-purchasing gives you at least one week early access to the Demon Hunter class.
You will need a level 70 character to create a Demon Hunter and you can only have one Demon Hunter per realm.
Legion is expected to release on or before 09/21/2016. This is not a release date.

http://media.mmo-champion.com/images/news/2015/november/legionPerks.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...