Darksun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 off ya kazmalar be, gidip legion invasion koymuşlar gidip bayağı sağlam shard toplayabiliyorsunuz, sonra gidip sabah saatine koyup çalışana boku yedin demişler resmen. Yok yeni invasion, yapan yaptı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 q vardı defans ne oldu bittimi artık yapamıcakmıyız.Mage towerın bir daha olmasınımı beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 yok ya tamamen random invasion, günde en az 1 kere invasion olacakmış. Millet forumda yardırıyor lan gidip milletin iş yaptığı uyuduğu saatlerde invasion mı yapılır diye. ilki dün öğlen oldu bitti, 2. si bizim saatle sabah 04:00 de mi ne başlayıp bitmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 24 saate yayarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Abso challenge için bol bol shard lazım, mage tower bugün iniyor aşağı bu invasionlar deli gibi shard verdi, millet 200 kere deniyor bende zaten vakit yok, saçma sapan shard toplamak için üstüne yırtınmam lazım salak olan kısım o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Darksun said: ilki dün öğlen oldu bitti, 2. si bizim saatle sabah 04:00 de mi ne başlayıp bitmiş :p valla ben o zaman 3.'yü yakaladım galiba stormheim'da sabah yeni uyanmışım, açtım legion app'te gencoları göreve yollayayım dedim, bi baktım invasion, eh çıkmadan önce hemen akıverdim sdf allahtan world questler kısa sürüyor world quest group finder'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Asmongold şunu önermiş eğer nerflenmediyse, 2 günde 10 k yaptım filthy casual halimle https://www.youtube.com/watch?v=p7xH2VlOZ1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Bugün 5 saat kala Affli warlock challange ını yaptım. Zor ama bitirince baya keyif alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 haha bu iyiymiş dursun burada :D official accountlar atışıyor :) https://twitter.com/FF_XIV_EN/status/850033733117685760 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 emre3877 said: Bugün 5 saat kala Affli warlock challange ını yaptım. Zor ama bitirince baya keyif alıyorsunuz. Neye 5 saat kala Süreli miydi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Süreli değil challangelar. En azından benimki 1 haftadır öyle kuş gibi duruyor bi kenarda yapmamı bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Darksun said: haha bu iyiymiş dursun burada :D official accountlar atışıyor :) https://twitter.com/FF_XIV_EN/status/850033733117685760 Deathwing killed 6 million subscribers. Beat that. dayum son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 quixef said: emre3877 said: Bugün 5 saat kala Affli warlock challange ını yaptım. Zor ama bitirince baya keyif alıyorsunuz. Neye 5 saat kala Süreli miydi onlar mage tower aktifken yapabiliyorsun challengeları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 biraz önce aldım flying'i abi çok güzel ya of resmen kolaylaştı oyun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Part 2 nasıl kolay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Tek zor tarafı rep kasmak lazım o zaman alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 abi rep i nasıl kastınız ya? her wq i kovalak mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 En yeni adadaki Rep veren her questi, Broken Isle istila queslerini ve sonrası senaryoyu, Order hall questlerinden özellikle rep verenleri kaçırmıcan. Başka rep yolu varsa da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Başka yolu yok zaten de, invasion lar rep vermiyor galiba yeni factiona..Önemli olan Broken Shore questleri, follower lardan gelen rep tokenları. Humanlar her türlü rep %10 buff ile lel tabi. Ama farmingin dozu kaçtı artık. Blizz anladı millet TBC den beri farma hasretmiş meğerse dayadıkça dayadı da, bu değil ama :D Yeni gelen follower questi direk 1500 rep veriyo, yapmadıysanız yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Adı ne yeni gelen follower questinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Champions of the Legionfall değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 champions of legionfall evet rep kasmak kolay değil tabi human karakterimle kastım ben mesela extra rep bonusu için ve şansıma baya bi token geldi order hall görevlerinden. arkadaşımla konuşuyoduk mesela bana 1-2 tane anca gelmiştir dedi. bana 2 günde 1 geliyodu valla, en az 8-10 token koparmışımdır ordan. WQ kovalamak zaten en temel rep kasma yolu galiba. tabi questleri de yapmak lazım ki zaten yapıyodur herkes broken shore'daki bossları kovalayayım dedimdi ben en son 527 rep kaldığında ama gerçekten çekilecek çile değil 3-5 supply için. zaten sonra quest muest derken gerek kalmadı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 2040 rep kaldı ama ne quest ne bişi kalmadı rep gelecek. Buna rep veren bi instance falan var mı yav? heheh 6. legendary geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Yok tabii ki.. Bugün Krin Tor Dailyleri var. Yaparsan 750 replik token alabilirsin. Benimde 325 repu kalmıştı, Kirin Tor imdada yetişti. Uçmak gibisi yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Yok benim yetemedi bugünkü çalışmalarım. Bu arada instance zorlukları normale çekildi galiba tekrar. +5key bugün +6keye dönmüş chestten hehe. Normalde +2veya3 olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar